Sprememba
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Sprememba
Evropa gre u qrac. Včasih je bila najbolj napredna in podjetna celina, zdaj jo pa druge celine (predvsem Azija) prehitevajo po levi in desni.
Podpišem.
Stara resnica: Amerika zavida Evropi njeno zgodovino, Evropa zavida Ameriki sedanjost, obedve zavidata Aziji prihodnost.
Stara resnica: Amerika zavida Evropi njeno zgodovino, Evropa zavida Ameriki sedanjost, obedve zavidata Aziji prihodnost.
...ti krmi ga v valovih, ti brani ga v vetrovih...
Ko berem vajine prispevke mi pride na misel, da nekdo to že nekaj časa ve in je pripravil načrt kako pobrat svoj delež dokler je sploh še kaj za pobirat.
Ampak zaporedje finala je pa kot bi ga pisal Jules Verne.
- začne se z Gretko.
- nadaljuje se z Corono, ki v zeleno revolucijo rekrutira nezadovoljneže in eksote.
- skodelico za kavo pristavi še neurje po Nemčiji.
Če hitro ne pride do dobrega in konstantnega razcveta ekonomije, je zanka dokončno zategnjena.
Ampak zaporedje finala je pa kot bi ga pisal Jules Verne.
- začne se z Gretko.
- nadaljuje se z Corono, ki v zeleno revolucijo rekrutira nezadovoljneže in eksote.
- skodelico za kavo pristavi še neurje po Nemčiji.
Če hitro ne pride do dobrega in konstantnega razcveta ekonomije, je zanka dokončno zategnjena.
Saj včasih je bila tudi Grčija najbolj razvit civilizacija
pa Rimljani pa.....
Zdaj smo počasi mi na vrsti da propademo... jbg... Od kolegov imam edino jaz podmladek, vsi ostali pa doma, pa malo hopa tu, malo cupa tam... Eh.... kam smo krenili s teme....
Vglavnem.... Turizem je kuga 21ega stoletja...
Preprosto sem nehal hoditi naokoli, obiščem, kraje peš/kolesom/mopedom, kam na jug,kjer jim je moja registrska eksotična, da bi šel pa v Poreč na morje??!!.... Mezinec na levi nogi komot odbijem... 
Rajši grem krompir na njivo ven metat...
Zdaj smo počasi mi na vrsti da propademo... jbg... Od kolegov imam edino jaz podmladek, vsi ostali pa doma, pa malo hopa tu, malo cupa tam... Eh.... kam smo krenili s teme....
Vglavnem.... Turizem je kuga 21ega stoletja...
Rajši grem krompir na njivo ven metat...
Hvala na razumevanju
SR 290 v to sem 100% prepričan. Pa nisem nek velik pristaš teorij zarot, le to vem, da bi (če bi bil multimiljarderski imperialistični hegemon) naredil popolnoma enako. Lutkam je potrebno nadet zankice, da plešejo kot ti hočeš. Le tako si lahko zagotoviš obstoj na položaju, ki ga zasedaš.
PogachnyK napisal/-a:Zdaj smo počasi mi na vrsti da propademo... jbg... Od kolegov imam edino jaz podmladek, vsi ostali pa doma, pa malo hopa tu, malo cupa tam... Eh.... kam smo krenili s teme....
Sranje a veš da sem mislil da je samo pri meni tako....ko sva se z mojo vzela, sva bla prva, povabla na ohcet 20 frendov/parov, misnla da bova tud midva pol hodila po ohcetih...samo na eni sva bla, polovica jih zdej praznuje 40 let in so al samski al pa z nekom...ampak večina brez otrok. Pa ne vem kaj je krivo, ne razumem pa da me j....
Bo treba viagro predpisat, al pa koga na pomoč poklicat. 
Tole z propadom družb mi je megleno jasno, pa vseeno ne razumem. Vsi stari imperiji so se širili in živeli na račun teh širitev-okupacij. Sistem je deloval, dokler ni prišlo do točke, da je bilo osvojeno ozemlje preveliko za razpoložljivo vojaško moč in imperij se je sesedel sam vase. To se je dogajalo prav vsem od Mezopotamcev, do Napoleona in Hitlerja na koncu.
Tole kar se dogaja z nami je pa čisto druga pesem. Meni deluje kot tihi prevzem družbe z pomočjo od znotraj in tisti notranji kviznilgi se v velii meri sploh ne zavedajo, da so kolovodje tropa, ki bo šel žejen čez vodo, ki bo seveda sterilno čista in zelo pitna. Ampak za druge.
Tole z propadom družb mi je megleno jasno, pa vseeno ne razumem. Vsi stari imperiji so se širili in živeli na račun teh širitev-okupacij. Sistem je deloval, dokler ni prišlo do točke, da je bilo osvojeno ozemlje preveliko za razpoložljivo vojaško moč in imperij se je sesedel sam vase. To se je dogajalo prav vsem od Mezopotamcev, do Napoleona in Hitlerja na koncu.
Tole kar se dogaja z nami je pa čisto druga pesem. Meni deluje kot tihi prevzem družbe z pomočjo od znotraj in tisti notranji kviznilgi se v velii meri sploh ne zavedajo, da so kolovodje tropa, ki bo šel žejen čez vodo, ki bo seveda sterilno čista in zelo pitna. Ampak za druge.
Nazadnje spremenil SR 290, dne Pe Jul 23, 2021 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Klinc, leni smo ratal….v vseh pogledih!

Ljudji je čedalje več.... Zemlje pa vedno enako (oziroma vedno malo pomalo manj)
Evo SR, zdaj vidiš kam to pelje
Smo kot zajci v avstraliji
Evo SR, zdaj vidiš kam to pelje
Smo kot zajci v avstraliji
Hvala na razumevanju
Narave nam ni treba branit (pred nami), ker se zna sama branit.
PogachnyK napisal/-a:Evo SR, zdaj vidiš kam to pelje
Ja, šisa!
Se pravi, da gre paralelno z gradnjo jedrskih elektrarn (Če ne že prej.) v maloro turizem in večina dejavnosti, ki zahtevajo daljša solo potovanja, ker drugače tudi teoretično ni možno zagotovit dovolj močnih polnilnih kapacitet za električno mobilnost. Če bo tako je še bolj pravilna trditev, da bomo (bodo) do 2050 skoraj vsi v situaciji v kakršno se je prostovoljno postavil Zebra na začetku teme. Tudi plahtarji, ki ne živijo dovolj blizu dovolj velikih vodnih površin, si ne bodo mogli privoščit poti do barke.
Gremo v Ameriko in bomo soudeleženi v izžemanju ostalih evropejcev.
Ampak mogoče bodo zagnali projekt in po dovolj velikem številu jedrskih elektrarn za polne žepe ugotovili, da je to zabloda, kot so to napravili z dizli. Najprej je bil oh in sploh, po par letih je pa najhujša možna greznica.
Si kdo predstavlja dogajanja okrog takih elektrarn npr. po Balkanu?
Mogoče kakšen utopist...
Kako že gre tista krilatica? Vsak je lahko bogat, ne moremo pa biti vsi bogati.
Ajde da bo še bolj klišejska za to temo... "Vsak ima lahko vse, ne moremo pa vsi imeti vsega"

Kako že gre tista krilatica? Vsak je lahko bogat, ne moremo pa biti vsi bogati.
Ajde da bo še bolj klišejska za to temo... "Vsak ima lahko vse, ne moremo pa vsi imeti vsega"

Hvala na razumevanju
Pozdravljeni.
Konec dopusta brez barke.
Fantastično! Brez skrbi, vreme nepomembno....
zebra napisal/-a:Pozdravljeni.
Kakšno barko si pa imel prej?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov