Kaj trenutno počnem
Moderatorji: moderator2, moderator
Evo ravno po treningu, spil 3 pive zdaj pa tipkam po Morjeplovcu. Mladicem dons mal pokazal kako se stvarem streze in da nimajo za burek
Malo za šalo malo zares.... kar pa se navtike tice pa cakam da ta vikend picim na morje in da se ruknem v morje. Najprej v Izolo pol pa mal barko pobožat pa nazaj domov. Naslednji vikend pa upam da na Barcolano pa upam da bo pihal pa da bo dez, da bom lahko mal tanovo jakno sprobal ... he he he
Drugace pa me letos caka spet kar nekaj dela na barki.... komaj cakam
Malo za šalo malo zares.... kar pa se navtike tice pa cakam da ta vikend picim na morje in da se ruknem v morje. Najprej v Izolo pol pa mal barko pobožat pa nazaj domov. Naslednji vikend pa upam da na Barcolano pa upam da bo pihal pa da bo dez, da bom lahko mal tanovo jakno sprobal ... he he he
Drugace pa me letos caka spet kar nekaj dela na barki.... komaj cakam
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Da in na te propelerje se voda ne sme prijet, ker jih prične trest, ko gor primrzne. http://www.sherpa.si/
Tema je pogojno navtična in sicer le toliko, da brez nje ni ojrotov za mlatenje morske vode in tehnično je kar nekaj paralel, saj sta tako zrak kot voda za omenjene probleme nestisljivi tekočini in v osnovi je skoraj isti šmorn okrog propelerjev in kontrole curka zraka, oziroma drsenja dna in dotoka vode do mlina .
Tema je pogojno navtična in sicer le toliko, da brez nje ni ojrotov za mlatenje morske vode in tehnično je kar nekaj paralel, saj sta tako zrak kot voda za omenjene probleme nestisljivi tekočini in v osnovi je skoraj isti šmorn okrog propelerjev in kontrole curka zraka, oziroma drsenja dna in dotoka vode do mlina .
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Včeraj dopoldne čiščenje zraščene steze za en tek ki bo po zaraščenem terenu blizu Save pri Črnučah, popoldne jadranje na Elan 375 (motornjak kupil tudi tako jadrničko in bi se jo rad naučil uporabljati) na Zbiljskem jezeru.
Danes zdajle nadaljevanje priprave tiste steze - motorka, ročna motorna kosilnica, škarje za veje...
Teorija in wikipedija, bodo spet napisali 'zajebanti'
Danes zdajle nadaljevanje priprave tiste steze - motorka, ročna motorna kosilnica, škarje za veje...
Teorija in wikipedija, bodo spet napisali 'zajebanti'
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
.
Sem v pripravi za jesenski ribolov. 10 dni Iža je pred nami. Še parkrat spat pa bo.
Kar prijetna opravila so to.
Drugače me pa NOVI FOSIL, že dolgo časa vem kdo je to, vsake toliko pokliče in sprašuje, kako bi se lahko normalno vključil na forum in na druženja. Morda, res morda bo z daljšim časovnim obdobjem in veliko mero strpnosti in kredibilnosti uspel pridobiti kake simpatizerje. Pri meni ima ogromen minus in res dvomim da bo šlo kot nekoč nekdaj. Pa verjetno bo treba to vprašanje prestavit v samostojno temo.
Gremo lovit, gremo v ekstazo, gremooooooooooooooooooo.......
.
Sem v pripravi za jesenski ribolov. 10 dni Iža je pred nami. Še parkrat spat pa bo.
Kar prijetna opravila so to.
Drugače me pa NOVI FOSIL, že dolgo časa vem kdo je to, vsake toliko pokliče in sprašuje, kako bi se lahko normalno vključil na forum in na druženja. Morda, res morda bo z daljšim časovnim obdobjem in veliko mero strpnosti in kredibilnosti uspel pridobiti kake simpatizerje. Pri meni ima ogromen minus in res dvomim da bo šlo kot nekoč nekdaj. Pa verjetno bo treba to vprašanje prestavit v samostojno temo.
Gremo lovit, gremo v ekstazo, gremooooooooooooooooooo.......
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Da in na te propelerje se voda ne sme prijet, ker jih prične trest, ko gor primrzne. http://www.sherpa.si/
Tema je pogojno navtična in sicer le toliko, da brez nje ni ojrotov za mlatenje morske vode in tehnično je kar nekaj paralel, saj sta tako zrak kot voda za omenjene probleme nestisljivi tekočini in v osnovi je skoraj isti šmorn okrog propelerjev in kontrole curka zraka, oziroma drsenja dna in dotoka vode do mlina . Very Happy
@SR290:
Na spletni strani imaš enega škratka;
piše: Weight less then 600 kg... namesto: Weight less than 600 kg... drugače pa klobuk dol.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov