david_bergoc napisal/-a:ne vem pa če dejansko je dovolj tisti sms da si negativen ali mora biti prav potrdilo...
Kako boste naredili drugi ki greste na ruto iz SLO ?
Mora bit potrdilo...žal
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
david_bergoc napisal/-a:ne vem pa če dejansko je dovolj tisti sms da si negativen ali mora biti prav potrdilo...
Kako boste naredili drugi ki greste na ruto iz SLO ?
james.7 napisal/-a:...Jernej glej moj post stran nazaj, lahko pa narediš kot pravi alesjo in potem molis da te noben ne kaj vpraša, oz. lovi
jernejm napisal/-a:Dobro, ma če po pameti rečemo:
- ko greš dol se je treba samo hrčkom prijavit (našim odjavit ne, ker te ne more noben kontrolirat dokler ni prepozno).
- ko greš nazaj pa se je smiselno našim prijavit (hrčkom ne, ker te ne more noben od njih kontrolirat, dokler ni prepozno)
polanc napisal/-a:Jernej,zakaj s tok posiljen,oprost..lepo smo ti povedali..ti bi kontra..sej lahk tud polcaja pa še koga u ku..steraš..ni pa fajn.No jaz sem se u >Umagu enkrat odjavil in reku policajki, da ču rano u jutro krenuti..ona pa u zrak,da ko sem se odjavil,ne smem nikamor več, ne na obalo ,ne na bojo, ne sidro..komi me je pustila na carinskem pomolu kavo skuhat pa sendvič požret.Pol, k je kufe dišu, sem šel do nje in jo vprašal,če bi ona tud šalco kave k ma še nočno..Ne mi je rekla, i vi nemate šta više tu hodat jer ste se odjavili..Tolk je lahk zakon trd..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta