Gofov carpacio

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
nemo
Admiral
Prispevkov: 600
Pridružen: To Mar 20, 2007 21:20
Kraj: SLOBALA

Gofov carpacio

OdgovorNapisal/-a nemo » So Jun 30, 2007 16:57

Kos svezega gofa z ostrim nozen narezemo na tanke nrezine, zlozimo na sredino vecjega kroznika, okrasimo z svezo rukolo in polijemo z segretim medom. Med naj bo le v obliki tankih laskov, tako , da osladi omako, ki je precej kisla. Za omako zmesamo sok ene limete, tri cajne zlicke sojine omake, tri velike zlice olivnega olja, sol , poper in scepec chillija. Ko ribo pokapamo z omako, jo pustimo v hladilniku ca. pol ure, da se marinira. Postrezemo z kruhom popecenim na rostilju ali v pecici.

DOBER TEK
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta