BUKVE

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 4838
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 12:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Mar 10, 2013 10:49

PeterV, dobro si to povedal in mislim da nisi nič pozabil :lol: :lol:
bostjan9
Admiral
Prispevkov: 1341
Pridružen: Sr Feb 04, 2009 20:28

bugva

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » Ne Mar 10, 2013 21:11

Po hrvaško je bugva...pravijo da se odpira kot knjiga...zato je bugva....ko jo čistiš samo zarežeš malo za glavo in jo očistiš drobovine z glavo vred....

Prav okusne so.... posebej sedaj pozimi, ker os "prazne".

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost