Zarzuela
Moderatorji: moderator2, moderator
Zarzuela
Vreme je tako, da nismo na morju, pa je čas še za kuhinjo
Školjke naložene še brez sira, po njih sem naribal sir,-te fotke žal nisem naredil- začimbe po okusu, jaz sem dal mediteransko mešanico začimb..pa ne veliko, sir in dagnje so aromatične same po sebi..
[img][img]http://shrani.si/f/3e/dI/27AA5xNf/img0040.jpg[/img][/img]
Po 15 min na 250...
[img][img]http://shrani.si/f/3v/gh/18oyekF/img0050.jpg[/img][/img]
Dober tek
Školjke naložene še brez sira, po njih sem naribal sir,-te fotke žal nisem naredil- začimbe po okusu, jaz sem dal mediteransko mešanico začimb..pa ne veliko, sir in dagnje so aromatične same po sebi..
[img][img]http://shrani.si/f/3e/dI/27AA5xNf/img0040.jpg[/img][/img]
Po 15 min na 250...
[img][img]http://shrani.si/f/3v/gh/18oyekF/img0050.jpg[/img][/img]
Dober tek
MORJE, ŠIROKA CESTA..
bolid napisal/-a:Sam naredim skoraj isti postopek, z majhno razliko, da prej školjke skuham, in predno dam gor naribani sir, jih oblijem z kečapom.
Neeeeeeeee kečaaaaaap na školjke!
Pa tudi kuhat jih ni potrebno, če jih že pečeš.
No ja, kakor komu paše.
Bo treba probat. Varianta od Kr en ga, mi deluje najbolj mediteransko.
Kateri sir pa bi bil najboljši za to?
S kečapom, pa res
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta
