Prosim tudi za ime Hrvaške navtične spletne trgovine. Ne Njuškalo, druga je a se ne spomnim kako se imenuje.
spletne trgovine
Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc
spletne trgovine
Lepo prosim za nasvet ali pomoč pri objavi oglasa na Subito. Ne znam Italijansko, pa še zdi se da moraš biti Italijan da lahko objaviš oglas.
Prosim tudi za ime Hrvaške navtične spletne trgovine. Ne Njuškalo, druga je a se ne spomnim kako se imenuje.

Re: spletne trgovine
To je ena na Hrvaškem, če si mislil to. https://www.index.hr/oglasi/nautika/plo ... tika%22%7D
Za subito probaj se prijavit s facebookom.
lp.
Za subito probaj se prijavit s facebookom.
lp.
SR 290 napisal/-a:Lepo prosim za nasvet ali pomoč pri objavi oglasa na Subito. Ne znam Italijansko, pa še zdi se da moraš biti Italijan da lahko objaviš oglas.
Meni je uspelo s facebookom. Če ga imaš probaj.
lp.
Da se prijavit v Subito, ampak pred objavo oglasa je treba vpisat bivališče in na tem koraku zablokira, ter zbriše oglas.
Nisem probu, ker nisem nič prodajal. Sem šel samo do tam, kjer je treba vpisat kaj prodajaš.
lp.
lp.
SR 290 napisal/-a:Da se prijavit v Subito, ampak pred objavo oglasa je treba vpisat bivališče in na tem koraku zablokira, ter zbriše oglas.
Jaz sem pogledal na Google maps in vpisal en naslov iz Trsta.
Ko mi je uspelo priti do zadnjega koraka, kjer zahteva italjansko telefonsko številko kamor ti pošljejo SMS s kodo, se je ustavilo. Takrat sem tudi našel spletno stran z virtualnimi telefonskimi številkami, vendar so bile vse plačljive, zato sem se predal.
Rabis telefonsko italjansko,brez tega se ne da 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta