če kdo ve za kaj lastniškega, lepo ohranjenega in vzdrževanega, po pametni ceni, obvezno fly, se priporočam za informacijo. Ostal sem na biciklu
Nakup barke fly okoli 38-45ft
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Nakup barke fly okoli 38-45ft
Zdravo,
če kdo ve za kaj lastniškega, lepo ohranjenega in vzdrževanega, po pametni ceni, obvezno fly, se priporočam za informacijo. Ostal sem na biciklu
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
Re: Nakup barke fly okoli 38-45ft
Kr en prodaja svojega Azimuta 39 fly.
Samo dvomim, da ti ga bo hotel prodat zdaj, tik pred sezono
Samo dvomim, da ti ga bo hotel prodat zdaj, tik pred sezono
- theDamjan
- Admiral
- Kontakt:
Tnx ja, sva že bila na vezi.
-----------------
Prjatu,a nebi ti počas fly z jamborjem menjal..
- theDamjan
- Admiral
- Kontakt:
polanc napisal/-a:Prjatu,a nebi ti počas fly z jamborjem menjal..
Ne še
-----------------
Pofarbi ga s plave na rmeno da naujo te spuznal. Pa mal ga še sfriziri da zgledu bo k iz zlata pa kup mu še verigo, da lahk zakleneš ga.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
- theDamjan
- Admiral
- Kontakt:
Enim vidim, da je korensko obdobje res naredilo škodo. Predvsem v glavi.
Imam rešeno situacijo, hvala za pomoč.
Imam rešeno situacijo, hvala za pomoč.
-----------------
Ko smo že glih na tržišču...tisti, ki kupujete, prodajate...kakšna je situacija na trgu? Sosed v marini pravi, da je svojo barko prodal v enem dnevu...pa ko je kupoval novo, ni nič ''pametnega'' našel, ker je vse prodano ali pa so šle cene bolj gor kot dol. Malo sem pisal enem brokerju za eno jadrnico za hec...je odpisal, da je bila prodana prvi dan za oglaševano ceno, samo je theyachtmarket.com ni umaknil z oglasa...
Pa tolk novih bark kot jih je letos na našem pomolu ni bilo še nikoli...pa govorim o novih ( 2020 ) lastniških... 
Cene so šle v višave. Tako smo tisti, ki smo želeli iti na večjo (beri dražjo), to prestavili v čas, ko se svet malo umiri.
https://vodovod-rh.si/
Kariera napisal/-a:Ko smo že glih na tržišču...tisti, ki kupujete, prodajate...kakšna je situacija na trgu? Sosed v marini pravi, da je svojo barko prodal v enem dnevu...pa ko je kupoval novo, ni nič ''pametnega'' našel, ker je vse prodano ali pa so šle cene bolj gor kot dol. Malo sem pisal enem brokerju za eno jadrnico za hec...je odpisal, da je bila prodana prvi dan za oglaševano ceno, samo je theyachtmarket.com ni umaknil z oglasa...![]()
Pa tolk novih bark kot jih je letos na našem pomolu ni bilo še nikoli...pa govorim o novih ( 2020 ) lastniških...
Konec maja sem prodal barko in sem hotel kupit drugo (novo), pa ni šans. Vse barke, ki so me zanimale so bile razprodane. Prva dobava naslednje leto. Prodajalec, ki že več kot 20 let prodaja barke, mi je rekel, da česa takšnega ne pomni. Barke se ne prodajajo, ampak delijo... kot avtomobili v Jugi.
Prejšnji teden sem bil na navtičnem sejmu v Benetkah in so mi bivši kolegi pri Azimutu povedali podobno zgodbo. Barke se prodajajo, kot vroče žemlje.
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Tudi pri nas v marini se je vse prodalo takoj ko so dali na oglasno desko. Ocitno ima ta kriza tudi pozirivno stran. Enako se prodajajo nepremicnine, vse kar je pametnega gre v parih dneh. Ima pa to neko logiko, vec kot eno leto ukrepov in s tem kopicenje denarja tako na bankah kot doma, je dvignilo potrošnjo in močno spremenilo nakupne navade.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Inflacija bo v jeseni, pa je treba dnar nekam dat..
Kolikor sem pa jaz gledal, je pa npr. trg rabljenih katamaranov padel za vsaj 25%. Do lani je bila ponudba na trgu bistveno manjša, cene astronomske.
Je pa res da jih je veliko zasidranih ali na suhem v Pacifiku, kamor zaradi korone pač velika večina lastnikov ali najemnikov noče/ne more. Zato ga po moje raje prodajo kot da jim samo vrednost zgublja in stroške dela. S četrt milijona lahko zdaj izbiraš med veliko dobrimi, in ne ravno starimi katamarani. Če bi imel......
Je pa res da jih je veliko zasidranih ali na suhem v Pacifiku, kamor zaradi korone pač velika večina lastnikov ali najemnikov noče/ne more. Zato ga po moje raje prodajo kot da jim samo vrednost zgublja in stroške dela. S četrt milijona lahko zdaj izbiraš med veliko dobrimi, in ne ravno starimi katamarani. Če bi imel......
...ti krmi ga v valovih, ti brani ga v vetrovih...
- theDamjan
- Admiral
- Kontakt:
V tem delu Evrope, v rangu 3 dni plovbe recimo, ni prav nič za kupit v rangu, ki sem ga iskal, kaj šele za zbirati.
-----------------
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov