SREČANJE NA KRASU JUNIJ - 2025
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
SREČANJE NA KRASU JUNIJ - 2025
Leto je naokoli in spet je prišel čas za srečanje. Zato ponovno vabim morjeplovce, kot vsako leto na morske dobrote. Tokrat bomo udeleženci transferja jadrnice v Barcelono prikazali kup fotk in posnetkov poteka plovbe in seveda tudi kaj povedali. Lepo vabljeni k meni domov v četrtek 12 junija od 17ih dalje.

Re: SREČANJE NA KRASU JUNIJ - 2025
Hvala za vabilo.
Naju dva si že prepričal, da prideva.
Se vidimo...
Naju dva si že prepričal, da prideva.
Se vidimo...
Prideva z veseljem
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Kovač, se vama lahko pridružim, da se ne vozim sam?
Nikola T. napisal/-a:Kovač, se vama lahko pridružim, da se ne vozim sam?
Seveda
Pozdrav.
Lahko pridem tudi jaz prvič na srečanje?
Nisem bil še na nobenem
Nisem bil še na nobenem
blze napisal/-a:Pozdrav.
Nisem bil še na nobenem
Seveda, vsak član foruma je vabljen. Lokacija srečanja bo tudi napisana.
Pridem + najmanj 3.. Uštimaj vreme, da bomo pod latnikom in mi pusti kaj karpača, ker pridem verjetno bolj ksno. 
Da malo pomagam z lokacijo do Alesja (Aleš Kavčič, Gorjansko 1b). Vem da imete skoraj vsi pametne telefone in navigacijo v avtu pa vendar:
Po moje najenostavnejša pot iz Ljubljane po AC do Sežane (izvoz Sežane vzhod), nato zavijete levo do semaforiziranega križišča in zavijete desno (smer N. Gorica) proti Šmarjam, skozi Križ in Tomaj prispete v Dutovlje . V Dutovljah se spustite skozi vas in zavijete levo proti Komen. Tik pred Krajna vas zavijete desno proti Komnu. V Komnu pred bencinsko črpalko INA zavijete levo in po cca 3 km pridete v Gorjansko. Prva hiša na levo je ZEGA Alfa Romeo servis. Tu zavijte levo (prva asfaltna pot) in nato nadaljujte naravnost in malo levo ter ste po cca 200 m od glavne ceste na cilju. Alesjova hiša je za Alfa Romeo servisom edina na levi strani.
Je še varianta za priti v Gorjansko po italijanski strani.
Do Sežane in mejnega prehoda Fernetiči verjamem da ni problema. Takoj po MP Fernetiči zavijete desno in se držite desnega pasu ter pridete na priključek AC proti Veneciji (Benetke) in Trstu. Po cca 2 km zavijete na priključek desno za smer Venecia. Po cca 3 km zapeljete iz AC za smer Prosecco-Prosek. Nato samo naravnost cca 2 km in ko ne morete več naravnost zavijete desno proti Gabrovizza (Gabrovec). Vozite skozi Gabrovec naravnost in pridete v Sales (Salež). Tam naravnost po glavni cesti za smer Gorjansko. Peljete skozi vas in na koncu bo z desne ZEGA in greste desno gor 200 m in ste na cilju.
Če se slučajno kdo izgubi sem mu na voljo na 040-32-42-52, ker alesjo bo zaposlen s pripravo in kuhanjem. Ceste tam okoli poznam v 99 % tako, da vas lahko usmerim "na pamet".
V primeru padavin vas prosim da vozite zelo previdno, saj so ceste na nekaterih delih precej spolzke.
LP in upam, da se v čim večjem številu spet vidimo.
Po moje najenostavnejša pot iz Ljubljane po AC do Sežane (izvoz Sežane vzhod), nato zavijete levo do semaforiziranega križišča in zavijete desno (smer N. Gorica) proti Šmarjam, skozi Križ in Tomaj prispete v Dutovlje . V Dutovljah se spustite skozi vas in zavijete levo proti Komen. Tik pred Krajna vas zavijete desno proti Komnu. V Komnu pred bencinsko črpalko INA zavijete levo in po cca 3 km pridete v Gorjansko. Prva hiša na levo je ZEGA Alfa Romeo servis. Tu zavijte levo (prva asfaltna pot) in nato nadaljujte naravnost in malo levo ter ste po cca 200 m od glavne ceste na cilju. Alesjova hiša je za Alfa Romeo servisom edina na levi strani.
Je še varianta za priti v Gorjansko po italijanski strani.
Do Sežane in mejnega prehoda Fernetiči verjamem da ni problema. Takoj po MP Fernetiči zavijete desno in se držite desnega pasu ter pridete na priključek AC proti Veneciji (Benetke) in Trstu. Po cca 2 km zavijete na priključek desno za smer Venecia. Po cca 3 km zapeljete iz AC za smer Prosecco-Prosek. Nato samo naravnost cca 2 km in ko ne morete več naravnost zavijete desno proti Gabrovizza (Gabrovec). Vozite skozi Gabrovec naravnost in pridete v Sales (Salež). Tam naravnost po glavni cesti za smer Gorjansko. Peljete skozi vas in na koncu bo z desne ZEGA in greste desno gor 200 m in ste na cilju.
Če se slučajno kdo izgubi sem mu na voljo na 040-32-42-52, ker alesjo bo zaposlen s pripravo in kuhanjem. Ceste tam okoli poznam v 99 % tako, da vas lahko usmerim "na pamet".
V primeru padavin vas prosim da vozite zelo previdno, saj so ceste na nekaterih delih precej spolzke.
LP in upam, da se v čim večjem številu spet vidimo.
aleks09 napisal/-a:Pridem + najmanj 3.. Uštimaj vreme, da bomo pod latnikom in mi pusti kaj karpača, ker pridem verjetno bolj ksno.
Tudi če prideš bolj ksno bo vse na voljo
Pridem. LPZ
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
Pridem... 
Sem zraven.
Lp M