smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: smo na dopustu
Točnega datuma še ne vem. Nekako okoli 20.8.
Nikola T. napisal/-a:Točnega datuma še ne vem. Nekako okoli 20.8.
Za vikend bom sigurno okoli Krka..
Mato 
@Andrejv, sem stacioniran v Sydneyu pri hčeri in se občasno (vikend) vozimo z motornjakom po zalivu, sicer pa poznam vožnjo med Manlyem in centrom
, Whitsundays pa morda, ampak ko je pri njih poletje ! 
, Whitsundays pa morda, ampak ko je pri njih poletje ! Re: smo na dopustu
Ali je kdo v Povljani?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
mato napisal/-a:Nikola T. napisal/-a:Točnega datuma še ne vem. Nekako okoli 20.8.
Ko bom dol ti javim na sms v kolikor imaš še vedno isto telefonsko številko, ...zadnje 3, "James Bond"+1. Je ta OK?
Me bo zelo veselilo, da se vidimo.
Nikola T. napisal/-a:mato napisal/-a:Nikola T. napisal/-a:Točnega datuma še ne vem. Nekako okoli 20.8.
Ko bom dol ti javim na sms v kolikor imaš še vedno isto telefonsko številko, ...zadnje 3, "James Bond"+1. Je ta OK?
Me bo zelo veselilo, da se vidimo.
Še še
Mato 
Trenutno Solun.
Obdelal že celo Grčijo, vendar sem se vedno ognil Soluna ( no ja, bil tu pred 15imi leti)Sedaj vem zakaj. Ta del bi lahko enostavno enačil z Istro. Srbija, Bolgarija in Romunija so preblizu, zato kar množično romajo v te konce. Na plažah zelo radi kradejo iz avtov, zato pušcam avto odkljenjen z odprtimi šipami, saj da mi pivo vzamejo iz avta bom preživel, počene šipe žal ne...
Se pa vedno ustavim tudi v Makedoniji, kjer je Slovenec tudi nekaj vreden in spoštovan gost.
Edino meje me pa ubijajo... Vedno se sprašujem, kaj naj bi peljal čez mejo, da sem podvržen takšnemu pregledu.? No ja oni že vedo....
Obdelal že celo Grčijo, vendar sem se vedno ognil Soluna ( no ja, bil tu pred 15imi leti)Sedaj vem zakaj. Ta del bi lahko enostavno enačil z Istro. Srbija, Bolgarija in Romunija so preblizu, zato kar množično romajo v te konce. Na plažah zelo radi kradejo iz avtov, zato pušcam avto odkljenjen z odprtimi šipami, saj da mi pivo vzamejo iz avta bom preživel, počene šipe žal ne...
Se pa vedno ustavim tudi v Makedoniji, kjer je Slovenec tudi nekaj vreden in spoštovan gost.
Edino meje me pa ubijajo... Vedno se sprašujem, kaj naj bi peljal čez mejo, da sem podvržen takšnemu pregledu.? No ja oni že vedo....
Hvala na razumevanju
včeraj lepa tura Šilo-Supetarska draga in nazaj, šajba cel dan, top! Po eni neumnosti sem skoraj ostal brez drona, ampak sem imel več sreče kot pameti

kasaudio napisal/-a:Hvala vam Crvena Jabuka.
Super je bilo
Živjo, pozna kdo v Fažani kak pameten rent-a boat?
Jih je nekaj, ampak na tem koncu še nisem plul. za par dni, gremo s kolegi, pa bi en dan še čoln cca 6m fisherman rental, pa še prosil bi koga, če pozna kak dober plac za pojest pa za skopat
Jih je nekaj, ampak na tem koncu še nisem plul. za par dni, gremo s kolegi, pa bi en dan še čoln cca 6m fisherman rental, pa še prosil bi koga, če pozna kak dober plac za pojest pa za skopat
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost