Davčni inšpektorji
Moderatorji: moderator2, moderator
. Tak način razmišljanja mi gre na jetra in ga ne morem odobravati. Vsi si želimo živeti v sistemu, ki funkcionira, je urejen itd. Danes se boš ti norca delal iz uradnika, ki opravlja svoje delo, jutri boš mogoče kaj od koga potreboval, boš v stiski in bo mogoce uradnik slep in gluh....takrat boš pizdil ali sprejel kot normalno? V neurju ti bo na morju crknil motor, ti bos klical kapetanijo, on bo pa kapetanko osvajql in boli ga za sos klic....zakaj vendar, če pa tudi drugače ko hoče nekaj nardit, mu ljudje ne pokažejo dokumentov itd....tak nacin razmišljanja je otročji, vreden kvečjemu kake .....stan države, kjer vse šiba na podlagi korupcije. Trdim, da ce si ti oblasti korekten, so tudi oni kontra, pri takih pacientih kot si ti, pa si bo marsikdo privošcil tvoje pridrzanje, jebanje v glavo in iskanje glupih prekrškov....cibro napisal/-a:Ce bo mene probal gnjavit grem mirno naprej.Ne cujem dobro;)
alesjo napisal/-a::cry: berem to sranje, veliko bi lahko dodal, je pa bolje nič rečt in če se tega ne bi na forumu, ki je MORJEPLOVSKI ne PISALO!! bi bilo po mojem mnenju bolje, ker meni osebno gre na kozlanje, samo omemba o tem.
In vsem želim veliko pozitivnih in lepih dogodivščin na morju.![]()
Alesjo je potegnil črto. Pika. Nehajmo.
Alesjo ti pa naredi eno ribiško osmico. Za začetek za morjeplovce. Tu ne rabiš papirjev.
Marchi napisal/-a:alesjo napisal/-a::cry: berem to sranje, veliko bi lahko dodal, je pa bolje nič rečt in če se tega ne bi na forumu, ki je MORJEPLOVSKI ne PISALO!! bi bilo po mojem mnenju bolje, ker meni osebno gre na kozlanje, samo omemba o tem.
In vsem želim veliko pozitivnih in lepih dogodivščin na morju.![]()
Alesjo je potegnil črto. Pika. Nehajmo.
Alesjo ti pa naredi eno ribiško osmico. Za začetek za morjeplovce. Tu ne rabiš papirjev.
Kdo je na strani
Po forumu brska: _commandos_ in 6 gostov