Davčni inšpektorji

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » To Feb 09, 2016 14:16

tudi 10% je nekaj, bojše kot nič.......problem je lahko če je treba uveljavljat reklamacijo
mirno morje
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Feb 09, 2016 17:09

waterski napisal/-a:Pa še zmeraj je bil ceneje brez računa. Wink

Ja res je bil cenejši ampak sprašujem se kdo je tu na koncu nategnjen?
Nekaj kar bi moralo biti ceneje 22% je na koncu ceneje 10%.

To pa imaš prav. Kakor obrneš, zmeraj te nategnejo. :?
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » To Feb 09, 2016 17:17

cibro napisal/-a:Ce bo mene probal gnjavit grem mirno naprej.Ne cujem dobro;)
. Tak način razmišljanja mi gre na jetra in ga ne morem odobravati. Vsi si želimo živeti v sistemu, ki funkcionira, je urejen itd. Danes se boš ti norca delal iz uradnika, ki opravlja svoje delo, jutri boš mogoče kaj od koga potreboval, boš v stiski in bo mogoce uradnik slep in gluh....takrat boš pizdil ali sprejel kot normalno? V neurju ti bo na morju crknil motor, ti bos klical kapetanijo, on bo pa kapetanko osvajql in boli ga za sos klic....zakaj vendar, če pa tudi drugače ko hoče nekaj nardit, mu ljudje ne pokažejo dokumentov itd....tak nacin razmišljanja je otročji, vreden kvečjemu kake .....stan države, kjer vse šiba na podlagi korupcije. Trdim, da ce si ti oblasti korekten, so tudi oni kontra, pri takih pacientih kot si ti, pa si bo marsikdo privošcil tvoje pridrzanje, jebanje v glavo in iskanje glupih prekrškov....
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Feb 09, 2016 18:15

:cry: berem to sranje, veliko bi lahko dodal, je pa bolje nič rečt in če se tega ne bi na forumu, ki je MORJEPLOVSKI ne PISALO!! bi bilo po mojem mnenju bolje, ker meni osebno gre na kozlanje, samo omemba o tem. :evil:
In vsem želim veliko pozitivnih in lepih dogodivščin na morju. :D :D
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » To Feb 09, 2016 18:45

Bravo alesjo :P :P :P
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Feb 09, 2016 21:17

alesjo napisal/-a::cry: berem to sranje, veliko bi lahko dodal, je pa bolje nič rečt in če se tega ne bi na forumu, ki je MORJEPLOVSKI ne PISALO!! bi bilo po mojem mnenju bolje, ker meni osebno gre na kozlanje, samo omemba o tem. :evil:

Alesjo je potegnil črto. Pika. Nehajmo.

Alesjo ti pa naredi eno ribiško osmico. Za začetek za morjeplovce. Tu ne rabiš papirjev.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Feb 09, 2016 21:27

Marchi napisal/-a:
alesjo napisal/-a::cry: berem to sranje, veliko bi lahko dodal, je pa bolje nič rečt in če se tega ne bi na forumu, ki je MORJEPLOVSKI ne PISALO!! bi bilo po mojem mnenju bolje, ker meni osebno gre na kozlanje, samo omemba o tem. :evil:

Alesjo je potegnil črto. Pika. Nehajmo.

Alesjo ti pa naredi eno ribiško osmico. Za začetek za morjeplovce. Tu ne rabiš papirjev.

:D BOM :!: 8)

Kdo je na strani

Po forumu brska: _commandos_ in 6 gostov