Vsa čast.
Kaj trenutno počnem
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Kaj trenutno počnem
1965 Glas 1300gt
Vsa čast.
Vsa čast.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
nac napisal/-a:Za 850 Fiatom si se verjetno vozil.
Ta pa ni “Taljan”.
Sem imel fiat 850 sport coupe in mu je zelo podoben, tako gol kot je mi je najprej padel v oči za fiata
Men se ne zdi podoben fiatu
Na prvi pogled sem videl OSI Ford 20.
Moj prvi je bil tudi fiat 850, sicer special, smo ga sfriziral...znižal glavo, povečal toplerje, auspuh direkt 4 u en velik ror z mal tervola, spredi hladilnik, motor se je zavrtu skor do 9000 in to u levo, matr je "letu" čez 160 po ravnin
Prjatu gostilničar še po več kot 30 letih ne more pozabt, ko sm iz druge u treto prešaltu lih tam pr njemu in je iz auspuha skor meter ogna vn švigl
Prjatu gostilničar še po več kot 30 letih ne more pozabt, ko sm iz druge u treto prešaltu lih tam pr njemu in je iz auspuha skor meter ogna vn švigl
https://medisken.si
Je podoben je

Ka te vem. Fiat nima tega nežnega italjanskega pridiha erotike značilnega za take italjanske kupeje kot je tudi ta, pa čeprav nemec v osnovi, se iz letala vidi, da je Carrozzeria Italiana.

Nazadnje spremenil AEgir, dne Če Nov 26, 2020 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Linija je podobna, malo podaljšana 
gregor.n napisal/-a:Moj prvi je bil tudi fiat 850, sicer special, smo ga sfriziral...znižal glavo, povečal toplerje, auspuh direkt 4 u en velik ror z mal tervola, spredi hladilnik, motor se je zavrtu skor do 9000 in to u levo, matr je "letu" čez 160 po ravnin![]()
Moj je imel abartha noter, je šel kot raketa, takrat sem novega bmw 316 šišal v hrib po goriških brdih kao ništa, lahek in z 73 konji je letel.
Bravo, Pale...pa upam, da daš kaj slik obnove tudi tu gor, četudi je na štirih kolesih ... sem ravno zadnjič delal nekaj pri eni stranki, ki je obnovil tegale ... kamionet iz DDR , cca 1960-65

Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Waw.
Noro lep.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
AEgir napisal/-a:Ka te vem. Fiat nima tega nežnega italjanskega pridiha erotike značilnega za take italjanske kupeje kot je tudi ta, pa čeprav nemec v osnovi, se iz letala vidi, da je Carrozzeria Italiana.
Takrat so si bili fejst podobni nekateri tako kot tudi danes. Najprej sem pomislil da je tale. https://gomotors.net/Audi/Audi-100S-cou ... html?pic=0
Pa na mojo žalost pač ni
Men se zdijo tudi pri audilaku proporcije faljene. Sicer bolš ampak še vedno daleč stran.

- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Stvar okusa.
Avto je glas1300GT letnik 68 nazadnje registriran 1978 pri nas.podvozje in drobnarija nekje 70% že obnovil.
Hans Glas je bil lastnik podjetja kateraga je nato kupil bmw.Ta avto je predhodnik bmw glas 1300gt,dizanj
italijanski by Frua
Hans Glas je bil lastnik podjetja kateraga je nato kupil bmw.Ta avto je predhodnik bmw glas 1300gt,dizanj
italijanski by Frua
tako 100ko CCja, imam še jest nekje parkirano.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov