Suzuki 2.5 Hp, filter goriva
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Suzuki 2.5 Hp, filter goriva
Lep pozdrav,
Potrebujem mali filter goriva (mrežica), ki je nameščen pred pipo za gorivo na omenjenem motorju. Gre direktno v iztok iz rezervarja. Original lahko kupim samo celo pipo za gorivo s tem filtrom.
Vem, da so podobni filtri v vrtnih kosilnicah in verjetno še v kakšnih cestnih mopedih ali skuterjih.
Če kdo ve, kje bi se dalo tak filter kupiti, bi bil hvaležen za informacijo.
LP MKN
Potrebujem mali filter goriva (mrežica), ki je nameščen pred pipo za gorivo na omenjenem motorju. Gre direktno v iztok iz rezervarja. Original lahko kupim samo celo pipo za gorivo s tem filtrom.
Vem, da so podobni filtri v vrtnih kosilnicah in verjetno še v kakšnih cestnih mopedih ali skuterjih.
Če kdo ve, kje bi se dalo tak filter kupiti, bi bil hvaležen za informacijo.
LP MKN
Re: Suzuki 2.5 Hp, filter goriva
Jaz sem ga kupil na Suzuki zastopstvu in kot se spomnim ni bil ravno drag.
lpp
lpp
pojdi se z bikom bost!
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kot rezervni del ga ni v parts katalogu, je le kot komplet pipica. Zmeri kolikšen je fi filtra, bom pogledal če gre od kakega mopeda.
mašinfirer
Fi filtra je 6.5mm.
- habibi Vll
- Admiral
Imam, le da je fi 7mm in dolžina 6cm, bi se pa lahko krajšala. Mrežica je pravi fi, plastika (okvir)pa bi lahko malo pošmirglal.
mašinfirer
Dolžina ni problem, ker gre v rezervar.
Mislim, da bi šlo in ga rade volje vzamem. Kako bi tole izpeljala?
Lp MKN
Mislim, da bi šlo in ga rade volje vzamem. Kako bi tole izpeljala?
Lp MKN
- habibi Vll
- Admiral
Zadeva rešena. Filter je na poti k svojemu rezervarju.
Habibi hvala za trud.
LP MKN
Habibi hvala za trud.
LP MKN
- habibi Vll
- Admiral
Naj te še spomnim, al si kdaj menjal cink anodo, ki je pod pokrovom, kjer je termostat. To je pomembno, marsikdo sploh ne ve, da je tam. Ker imam tudi jaz takega Suzukija že 9 let in mi dela v nulo.
mašinfirer
Tudi jaz ne vem da je tam. Pogledal sem navodila na internetu in ga tudi ne omenjajo.
Motor sem dobil z barko in ga trenutno spravljam v delujoče stanje. Očistil sem uplinjač, rezervar, menjal bom filter goriva, olje, olje v peti, impeler in cink na peti.
Ta cink na termostatu pa bom pogledal kakšen je.
Hvala za info.
LP MKN
Motor sem dobil z barko in ga trenutno spravljam v delujoče stanje. Očistil sem uplinjač, rezervar, menjal bom filter goriva, olje, olje v peti, impeler in cink na peti.
Ta cink na termostatu pa bom pogledal kakšen je.
Hvala za info.
LP MKN
- habibi Vll
- Admiral
Ko boš snel pokrov termostata, desno v kotu anoda, ki pa bo verjetno zabita s soljo. Najprej očisti(spraskaj) okrog nje, z vrha pa je vijak in ga previdno odvij. Cink ti naredim jaz.
mašinfirer
Anodo sem brez problema našel in odvil. Poiskal sem kosovnico za rezervne dele na internetu in potem mi je bilo vse jasno.
Vse sem očistil in zmontiral nazaj. Cink je po moje še OK.
Čez vikend bom motor poservisiral in potegnil špago. Če ne vžge, se pa spet oglasim.
LP, MKN
Vse sem očistil in zmontiral nazaj. Cink je po moje še OK.
Čez vikend bom motor poservisiral in potegnil špago. Če ne vžge, se pa spet oglasim.
LP, MKN
Habibi lep pozdra,
Evo po dveh letih se spet oglašam v zvezi s Suzukijev. Do sedaj ni delal problemov, na tokratnem kratkem dopustu po je začel delati samo še na poln zaug. A je mogoče kakšna šansambel, da se mu malo posvetiš?
Lp MKN
Evo po dveh letih se spet oglašam v zvezi s Suzukijev. Do sedaj ni delal problemov, na tokratnem kratkem dopustu po je začel delati samo še na poln zaug. A je mogoče kakšna šansambel, da se mu malo posvetiš?
Lp MKN
- habibi Vll
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov