Pravkar sem hotel kupiti vinjeto. Če se prav spomnim, je lansko leto to delalo. Letos pa, ko tam, kjer piše "Prijava za državljane EU koji nemaju prebivalište ili boravište u Hrvatskoj" izberem Slovenijo in kliknem "Dalje", dobim tole:
"eIDAS Authentication Service
An error has occurred!
202002 - Invalid SAML Request token.
Thank you for your cooperation"
Je pa to na strani https://sipeps.gov.si/EidasNode/ColleagueRequest
Razen da imam letos nov latop z win11, drugih sprememb ni. A to samo meni ne dela ali sem kaj pozabil?
Vinjeta Hrvaška
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: Vinjeta Hrvaška
motorni
Glede na domeno "gov.si", je problem očitno v Sloveniji. Upam, da bodo zadevo kmalu popravili.
Poslal sem mail na Državni center za storitve zaupanja SI-TRUST in dobil tale odgovor:
Do napake pri prijavi prihaja zaradi težav na hrvaškem vozlišču s certifikatom in so o tem tudi obveščeni ter zadevo še vedno urejajo. Zato čezmejna prijava z elektronsko osebno izkaznico trenutno ne deluje ne slovenskim državljanom, ki se poskušajo prijaviti na hrvaške portale in ne hrvaškim državljanom, ki se poskušajo prijaviti na slovenske portale.
Zahvaljujemo se Vam za vprašanje in upamo, da ste z odgovorom zadovoljni. Če imate še kakšno vprašanje, nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2002, vsak dan med 8. in 22. uro, ali nam pišete na elektronski naslov: ekc@gov.si.
Lep pozdrav!
Državni center za storitve zaupanja SI-TRUST
Ministrstvo za digitalno preobrazbo
Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana
elektronska pošta: ekc@gov.si
tel.št.: 01 478 8590 oz. 080 2002
Do napake pri prijavi prihaja zaradi težav na hrvaškem vozlišču s certifikatom in so o tem tudi obveščeni ter zadevo še vedno urejajo. Zato čezmejna prijava z elektronsko osebno izkaznico trenutno ne deluje ne slovenskim državljanom, ki se poskušajo prijaviti na hrvaške portale in ne hrvaškim državljanom, ki se poskušajo prijaviti na slovenske portale.
Zahvaljujemo se Vam za vprašanje in upamo, da ste z odgovorom zadovoljni. Če imate še kakšno vprašanje, nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2002, vsak dan med 8. in 22. uro, ali nam pišete na elektronski naslov: ekc@gov.si.
Lep pozdrav!
Državni center za storitve zaupanja SI-TRUST
Ministrstvo za digitalno preobrazbo
Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana
elektronska pošta: ekc@gov.si
tel.št.: 01 478 8590 oz. 080 2002
motorni
Stran za nakup vinjete z eOsebno danes deluje.
- 1stofficer
- Admiral
motorni napisal/-a:Dela, pravkar sem kupil vinjeto online.
Gledam nazaj po objavah pa je cel kup nekih linkov. Ker je že za nakup evinjete na Hrvaskem?
Dela tudi danes, nakup uspešen.
lp
lp
Ko si na novo vpisan kot lastnik plovila moraš prvič fizično na kapetanijo. V mojem primeru namreč v bazi že prijavljenih plovil najde moj čoln in bi lahko podaljšal ampak s vpisanim prejšnjim lastnikom.
Ali obstaja kakšna druga možnost?
Ali obstaja kakšna druga možnost?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta