Ker pa na Morjeplovcu ni neke demokracije, sem "capo di banda" še vedno osebno jaz, hahahaha.
Nov podforum o gumenjakih
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Re: Nov podforum o gumenjakih
Pozdravljeni gumači
Sem lastnik gumenjaka z trdim dnom 4.20m .
Zanima me kje bi se dalo privezat čoln na slovenski obali za 4 dni pa da ni predrago
Hvala
Sem lastnik gumenjaka z trdim dnom 4.20m .
Zanima me kje bi se dalo privezat čoln na slovenski obali za 4 dni pa da ni predrago
Hvala
Navtika je ZAKON
Admin zdravo.
Že kar neklaj časa se nisem javil preko morjeplovca, seda pa bi rad nekaj vprašal. Iščem belo sivo krpo hypalona, da bi popravil gumenjak. Lepilo imam, vendar je krpa mala, jaz pa bi rad na spodnjem delu tubusa popravil večjo plast.
Mogoče kdo ve, kje se da dobiti vsaj pol metra takšne flike, da bi lahko imel tudi rezervo.
Za odgovor se zahvaljujem.
L.p.
Hrusti
Že kar neklaj časa se nisem javil preko morjeplovca, seda pa bi rad nekaj vprašal. Iščem belo sivo krpo hypalona, da bi popravil gumenjak. Lepilo imam, vendar je krpa mala, jaz pa bi rad na spodnjem delu tubusa popravil večjo plast.
Mogoče kdo ve, kje se da dobiti vsaj pol metra takšne flike, da bi lahko imel tudi rezervo.
L.p.
Hrusti
Hrusti napisal/-a:Admin zdravo.
L.p.
Hrusti
Vprašaj v Cerknici ( Bahun dela Gumar čolne) za tel št pa ve google
Kontaktiraj @mikele -ta
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov