ZAR 53 mnenje / pomoč pri odločitvi o nakupu
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
ZAR 53 mnenje / pomoč pri odločitvi o nakupu
Pozdravljeni. Zanimam se za nakup gumenjaka in sem naletel na zanimiv oglas za gumenjak ZAR 53. Pa me zanima vaše mnenje na podlagi vaših izkušenj. Se splača ? Pozna morda kdo ohranjenost tega čolna ? Hvala za vsa mnenja. Link: https://www.njuskalo.hr/gumenjaci/mar-c ... s-45530004
Re: ZAR 53 mnenje / pomoč pri odločitvi o nakupu
jaz čolna, ki je bil dooolgo časa v renti (Adria rent Mali Lošinj), ne bi kupil nikoli, poleg tega lahko komu drugemu prodaja bučke s 500 urami, ta čoln že kar nekaj let videvam med sezono povsod po okoliških otokih, letnik je 2004
v glavnem moje mnenje sem napisal, ti pa premisli, sploh glede Selve 115 efiin starosti čolna
v glavnem moje mnenje sem napisal, ti pa premisli, sploh glede Selve 115 efiin starosti čolna
Najlepša hvala za odgovor. Bom naredil obvoz okoli njega.
Imel ZAR53 šest let. Za to dolžino gumona ima največ prostora. Z lahkoto na njem ležijo štirje odrasli. Prostora za hrambo šare je res ogromno . Plovne lastnosti so odlične tudi v težjem morju. Na mojem je bil Suzuki DF115 in je dosegel max 38kts z polnim tankom 130L in eno osebo. Dva odrasla in dva mulca smo imeli potovalno 28-30kts. Poraba 0,7/nm. Če dobiš 53ko z 130 ali 140ks , kar je max za ta čolniček je super kombinacija. Minimum pa je vsaj za moje pojme 115ks.
Najlepša hvala za odgovor.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gosti