»Brrrr«, kako je hladno, ko pridem izpod tuša.
»Lanaaaaaaaaaa, dodaj mi brisačooooo!« sem zavpil in čakal, da se mi Lana oglasi.
Nič,... ne Lane, ne brisače......, le kako sem jo lahko pozabil vzeti, še preden sem se šel tuširati?
Ves moker in poln vodnih kapljic oddidem do omare, kjer je še včeraj Lana zložila bele brisače, ki sva jih kupila pred mesecem dni v Ikei. Vzamem eno in se obrišem, ter šele zdaj opazim, da je za mano ostalo kar nekaj vode na tleh... hmmmm, spet bo moja Lana jezna. Te ženske, kdo bi jih razumel, zaradi nekaj lužic vode in bo spet štala.
Obrišem se in kar s to belo brisačo obrišem še vodo na tleh. Nič se ne pozna, keramika je suha in se spet sveti, a kaj ko pogledam brisačo vidim, da je bela brisača postala siva, da je na nje veliko las, mojih dlak, in še kaj bi se našlo na njej.
Nadenem si kopalni plašč, ki mi ga je kupila Lanina sestra Tina za 41. rojstni dan. Zavežem si pas, obujem tanke hišne copate krem barve, ki so se tako lepo podali mojemu plašču, na katerem je pisalo savna. Morda pa je bil mišljen za savno... a kaj ko nimam savne, še stanovanje je bilo manjše od kakšne večje savne. A nič zato, bilo je lepo, čisto in bilo je najino,... no, ne čisto najino, saj sva ga imela v najemu. Ta Ljubljana je res draga z najemninami. Le kako si naj privoščim novo stanovanje, če še to najemnino komaj plačujem.
Pogledam po edinih dveh prostorih ki ju premore najino stanovanje in z očmi iščem Lano. Ni je. Potem na kuhinjski mizi zagledam listek in eno kuglico Ferrero Rocher. Pogledam listek in ga takoj spustim nazaj na mizo, kajti ta kuglica zavita v zlat papir mi ne da miru. Odprem celofan in nato še zlati papir, ter dvignem to rjavo opojnost k svojemu nosu. Lana je vedno dejala, da moram to čokoladno bogatstvo najprej poduhati, šele potem jo lahko pojem. A Bog ne daj, da bi si celo stlačil v usta! Najprej pol, da pridem do lešnika in šele za tem lahko pojem drugo polovico. »Uživati moraš« mi je vedno dejala. Vzamem listek ga dvignem k očem in ga najprej nacentriram na daljino vidnega polja, saj si nisem nataknil očal na svoj zamišljen obraz. Na rumenem listu papirja je bila Lanina pisava in sporočala mi je: »Vili, ker si še spal in te nisem želela buditi, ti samo sporočam, da sem šla malo po nakupih, šla sem si nahraniti dušo in izprazniti svoj bančni račun, ter si kupiti kakšno presenečenje, če mi ga že ti ne prineseš. Pridem ko pridem. Rada te imam, sploh kadar spiš!«
Hmmm, ta moja Lana ima res smisel za humor. Pa kako je lahko šla zapravljati denar z računa, če pa je še včeraj govorila da je že v minusu. Le kdo bi razumel te ženske? Jaz jih ne.
Z roko zmečkam listek in ga vržem v pomivalno korito, z levo roko odprem hladilnik in si vzamem pivo. Odprem ohlajeno in v tem trenutkuže oroseno piksno in spijem požirek hmeljevega soka. Mmmmm, ravno prav hladno za ta jesenski dan. Sprehodim se do sedežne v sobi in prižgem TV. Najprej prebrskam po programih in spoznam, da sem nezadovoljen, kajti od vseh 156 programov mi prav nobeden ni bil všeč. A se vseeno ustavim na programu H2O in gledam test jadrnice Hanse 445. Zanimam se in takoj padem v njo. Dobra je, le koliko stane?
.
.
Iz denarnih vprašanj me prebudi zvonec na vratih. Se je že vrnila Lana? Pozabila je ključ in sedaj zvoni. Odprem vrata in ko že želim napovedati nekaj krepkih o pozabljanju ključev doma, zagledam na svojem predpražniku stati Tino, starejšo sestro moje Lane. Čeprav je imala samo leto manj od mene in je bila štiri leta starejša od moje Lane sem si vseeno moral priznati, da je bila boljša in postavnejša od nje. Ja Lana, dobro sestro imaš.
»Aja, ti si.... vstopi.« sem rekel in odprl vrata ter s pivom v roki odšel na sedežno in gledal program naprej, čeprav sem bil skoraj malo razočaran, ker to ni bila Lana.
»Ojla, kje pa je Lana?« me je vprašala, ko je zaprla vrata za sabo in se naslonila na podboj sobnih vrat.
»Šla je v shoping.« sem dejal.
»Aja, kar tako. Kam pa?«
Ne da bi jo pogledal sem ji rekel: » Kaj jaz vem kam, verjetno v BTC.«
»Kako ne veš kam? Sta mar skregana?«
»Ne nisva, a sem bil danes doma, ker sem imel dopust, pa sem spal, ko je prišla domov. Se je frajla najedla, mi napisala listek in odšla.«
»Vili, kaj pa je z vama?« me je vprašala in prekrižala roke, katere je položila na njene velike prsi, ki so se nazirale iz novega kostima.
Tina je delala v eni od agencij v Javni Upravi in imela je čudovito službo, kajti bila je na visokem položaju, zato je tudi imela lepo plačo, čeprav je nikoli nisem spraševal, kako velika je. Bila je vedno urejena, na sebi je imela draga in kvalitetna oblačila, dodelan make up, draga sončna očala v laseh. Bila je dobra baba, kot bi rekel moj kolega Rado, saj kadar jo je videl je vedno rekel, da njo še, potem pa lahko kar umre.
»Ma nič ni, kaj težiš, pojdi v hladilnik in si natoči svoje vino, ki te še vedno čaka. Kozarec pa veš kje je.«
Gledal sem test jadrnice in ta test me je vse bolj in bolj navduševal. Potem sem jo zagledal, ko je prišla v sobo s kozarcem na peclju in v njem se je prelivala rumena tekočina zelenega silvanca, ki ga je tako oboževala. Z mize je vzela škatlico cigaret, si postregla z eno cigareto in si jo je prižgala.
»A si spet ne kupuješ cigaret?« sem jo vprašal.
»Le zakaj bi si jih, če imam vsepovsod tipe, ki kadijo.«
»Ma ja, seveda... samo pri meni ne več.« Vzel sem škatlico cigaret in jo potlačil v žep kopalnega plašča.
»Tako, draga moja, zdaj cigaret ni več. Lahko pa pokadiš mojega...« in s prstom sem pokazal proti svojemu mednožju. Bila sva res dobra prijatelja zato sem si dovolil, da sem se lahko pogovarjal na takšen način. Čeprav z njeno sestro nisem bil poročen, sva bila že štiri leta skupaj, oba ločena in oba sva imela po enega otroka. Ta Tina, tako dobra beyba pa nikoli poročena in vedno je nasedala barabinom, dobrim tipom z nekaj pod palcem in vsi po vrsti so bili poročeni.
»Ja kaj pa naj pokadim? Tisto srovšno med nogami? Ah daj Vili, saj veš, da če ga z dvema prstoma primem, ga potem nič več ne ostane za v usta.«, se naslonila na sedežno, dvignila kozarec k ustom in spila požirek grozdne opojnosti, ter se nasmehnila, saj je vedela, da me je prizadela.
Pogledal sem jo v oči, kot da tega ne bi mogel verjeti, kaj je rekla. Nato pa sem pogledal proti razporku na mojem kopalnem plašču, ga razkril in pokazal se je moj korenjak v »spalnem« položaju. Videl sem, da je mrtev, a še vedno je bil večji kot je ona rekla. Ne da bi se pokril nazaj sem jo vprašal: »A se ti spoznaš na merske enote? Ja kakšne prste pa potem imaš? Pet centimetrov debele? Budala babja...« sem rekel in tako odkrit segel po pivu in kot bi si želel splahniti grlo spustil hmeljevo tekočino po grlu.
»Ma dej no, ne bom se zapenjala s tabo, kaj me briga tvoj lulček, saj jaz dobim vedno lepše, daljše in boljše.« je dejala v tonu, ki je nakazoval nekakšno ponižanje, nekakšen šovinizem.
Vzel sem si ga v roke in ga nekajkrat podrgnil, da je stal kot trda palica.
»A to je majhno?« sem jo vprašal.
Pogledala ga je in se nasmehnila. » A veš da si res malo zamaknjen?« mi je dejala in takoj nadaljevala:« Si lahko zamisliš, kaj bi bilo, če bi sedaj vstopila Lana? Kaj bi si mislila?«
Kot bi me nekdo polil s kropom, sem skočil do vhodnih vrat in jih zaklenil, ključ obrnil do polovice in ga pustil kar v ključavnici. Pomislil sem, kaj bi res bilo, kajti moj korenjak je še vedno pokončno stal in če tudi bi ga skril pod haljo, bi ta štrlela kot šotor Induplati Jarše.
Stopil sem pred njo in ji vzel kozarec iz rok, ga položil na mizo in odprl plašč.
»Kaj je, punči, si že kdaj dobila kaj takšnega? Si že imala takšnega pitona v sebi?«
Gledala je v njega in ni mogla verjeti, da sem naredil to, kar sem. Postal sem popolni zmagovalec, kajti vem, da sem jo presenetil in ni mogla priti do sape. V moji glavi je odmevalo zmagoslavje in spet sem bil vesel, da sem pametnejši od pobarvane blondinke.
Takrat pa je ona naredila nekaj, kar mi bo ostalo v spominu celo življenje. Vstala je in nato pokleknila pred mojega tiča. Z eno roko je prijela mojo golo in kosmato ritnico z drugo pa je vzela mojega korenjaka v roke in si ga nastavila na usta. Ne vem, kdo je bil bolj trd,... jaz ali moj tič, kajti s tem kar je naredila, je verjetno presenetila še sebe, kaj šele mene. Začutil sem njene ustnice na mojem korenjaku, ki so drsele gor in dol. Zaprl sem oči in da ne padem, sem jo z rokami pograbil za glavo in kakor da bi ji ga želel nabijati v usta, nihal z boki, ter ji ga pošiljal v usta.
Sam ne vem kako dolgo je to trajalo, a potem je vstala in me pogledala.
»Si dobro zaklenil?«
»Sem.« sem rekel.
Potem je slekla zgornji del kostima, srajco in modrc. Njeni veliki dojki sta padli na njeno telo in spoznal sem, da nista več tako čvrsti, kot sta bili takrat, ko sem jo spoznal in smo skupaj odhajali na plažo v Koversado. Slekla je še hlače in dokolenke, ostala je le v tangicah.
»In kaj je zdaj? Ne boš slekel plašča? Misliš biti v njemu in me pofukati kot Batman?« me je zajedljivo vprašala, kajti v mojih očeh je videla, da sem stal kot »lipov bog« ter nisem dojel kaj se dogaja v tem trenutku.
Stresel sem z glavo in se slekel, nato pa sem si misli, ... ti že pokažem, prasica hudičeva..
Slišal sem za njo, čeprav so to bile samo govorice, da je imela nekaj moških s katerimi je seksala na »hard«, rada je imela sadistične variante in rada je bila mučenik.
.
.
Pristopil sem do nje, jo z desno roko grobo prijel za brado in ji porinil svoj jezik v usta, nato pa sem jo spet polizal po obrazu, .... tako pohotno, tako grobo, a še vedno nežno, da ni vedela kaj bo sledilo.
Potem sem z drugo roko segel do njenih tangic in jih z enim grobim zamahom strgal z njenega telesa. Odvrgel sem jih stran od sebe in jo prijel za ramena. Obrnil sem jo od sebe in jo vrgel na sedežno, tako, da je padla s trebuhom na njo. Njeni ritnici so bili tako seksi in na bokih se je videl rdeč rob od njenih spodnjic, katere so se ob grobem trganju s telesa zarezale v njeno telo.
S kolenom sem ji razmaknil nogi in ji ga zasadil v njeno pohotno mednožje.
»Ti paše,.... ti paše,...... je sedaj v redu?« sem jo sparševal in ji ga vneto zabijal v njeno pohotno muco.
Z rokami se je prijela za usnjen naslon sedežne, glavo pa je naslonila na sedalo, zaprla je oči in poskušala uživati v mojem porivanju.
Z eno roko sem se držal za sedežno z drugo pa sem jo prijel za lase in jo vlekel nazaj, kot da bi želel potegniti vajeti pri konju. Nabijal sem jo z vso silo in čutil sem, da ji je bilo všeč. Nato pa sem se naenkrat dvignil na kolena, jo prijel za boke in jo postavil v pasji položaj. Še preden je dojela kaj hočem, sem jo dvakrat udaril po ritnici, da so se ji poznali vsi prsti moje desne roke.
»To mi delaj, tooooo, še..... kako mi paše!« je dejala in slutil sem, da je govorila resnico.
Jaz pa sem zamahnil še dvakrat z roko in jo res po moško udaril po drugi ritnici, da je počilo, kot bi se nekaj stralo. Ustrašil sem se, da sem jo preveč in da ji je počila koža na riti. A nič od tega, ona je želela še.
V vsem tem direndaju sem pogledal na mizo in na polici pod mizo je bil brisalec od Laninega avta, katerega je neki dan prinesla domov iz avtopralnice, ko ga je polomila čistilna krtača, moja pametna partnerka pa je mislila, da se to da zalepiti s sekundnim lepilom.
Zagrabil sem brisalec, ter z njim udaril Tino po hrbtu... ne tako zelo močno, a takoj je na mestu, kjer se je brisalec dotaknil njene kože, izkočila rdeča klobasa. Tina je zavpila od ugodja in nisem mogel verjeti njenim krikom, zato sem še enkrat zamahnil po ritnici, tokrat močnje. Tokrat je počila njena koža in pokazala se je kri.... takrat pa je zavrelo še meni...... Obrnil sem jo na hrbet, tako da me je gledala v oči. Pokleknil sem nad njo in ji ga zarinil. Potem sem jo nabijal in nabijal, bila sva glasna, hropela sva,.... jaz, ker mi je zmanjkovalo zraka, ona pa je padala v ekstazo od ugodja. V nekem trenutku sem začutil, da jo je spreletel krč ugodja in vedel sem da ji je prišlo, potem pa sem začutil tekočino, ki me je oblila iz njene muce. Vedel sem, da je doživela nekaj, kar doživljajo le redke ženske.... doživela je scorting.
Vso čast za te dosežke sem pripisoval seveda sebi... torej sem se počutil kot pravi macho, kot pravi moški, kot najboljši ljubimec.
»To mala, zdaj pa še jaz.« sem rekel in ji ga začel nabijati kot nor.
Dvignila je nogi v zrak in čutil sem, da sem ji ga dajal vse globje in globje. Tako nor sem že bil od želje, po tem, da bi ji špricnil svojo spermo, da se sploh nisem zavedal, da mi je v nekem trenutku porinila prst v mojo rit. Nabil sem ji ga še globje, nato pa sem začutil, da mi prihaja. Videla me je, ter spoznala, kaj se pripravlja in v mojih očeh zaznala, da bom eksplodiral.
»Hočem, da mi špricneš v usta...« je rekla.
Hitro sem ga potegnil ven in ji ga porinil k ustom, ona pa ga je vzela v roke, si ga podala v usta in z nihanjem glave dosegla, da je vsa sperma iz moje mošnje dosegla njene glasilke, ter doživela, da se vsi živi spermiji zaradi pritiska in udarca od njene votline v grlu ubijejo v trenutku. Naravna kontracepcija, čeprav jo v grlu in trebuhu ne potrebujeva.
Zastokal sem in zaječal hkrati. Doživel sem orgazem orgazmov. Bilo mi je lepo in bil je to seks nad seksi.
Odmaknil sem se od nje in si ga obrisal kar v kopalni plašč. Ona pa je odšla v kopalnico in se umila. V roke sem vzel pivo in ga spil do konca. Res sem ga bil potreben.
Tina je prišla iz kopalnice, se oblekla kar brez spodnjic, le te pa je stlačila v žep kostima.
Poljubila me je na usta in dejala: »Dragi, grem, še preden pride moja sestra. Uredi se in pospravi malo za nama... in da veš.... danes je bil najin prvi seks... in glej, da bo naslednji spet vsaj takšen...«
Pomahala mi je, odklenila vhodna vrata in odšla.
Oh ta Tina.... ta Lanina sestra, ki vedno trdi, da nimam prihodnosti z Lano in kako naj jo imam, če že zdaj seksam z Lano kot bi bila dva penzionista.... bolj poredko in še takrat na hitro in na kratko.
Pospravil sem mizo in legel. Spet sem utrujen zaspal in še slišal nisem, kdaj je Lana prišla domov....