Original-One napisal/-a:Aplikacije, ki jih je res uporabnih glih ene 15 in stanejo po euro, dva, so zdaj problem, pri ipadu, ki stane 700eur?
Ja odvisno kaj rabiš, moje zahteve so kar konkretne glede teh napravic in aplikacij, aplikacije se programirajo, po potrebi veliko ravno takšnih ki sem jih potreboval, pa je že narejenih, podobno je z Samsungovih aplikacijah na TV-jih in povsod. Vendar, če rabiš pc, le za pisanje in brskanje, tako ne rabiš nič od tega. Jaz pa rabim. Glede na to, da se dosti programira s strani uporabnikov pri Android, lahko povem, da se bistveno hitreje razvijajo aplikacije, če jih pa ni jih pa lahko sprogramiraš sam, kar je pomembno, če delaš kaj profesionalno in hočeš pri telekomunikacijskih rešitvah komu ustreči željo.
Pa tudi malo širše gledam telekomunikacijske stvari, od internetne instalacije, v hiši, kar za mene ne pomeni le WiFi v hiši, ampak še marsikaj drugega, od DLNA, Upnp, NAS, FTP, Ssh, H.264 IP kamerer, pa dostop z TV, telefoni in vsemi napravami do teh naprav, predvajanje vsebin na TV, tako da imaš pri TV le en dalinec in dostop do vsega. To lahko naredim le trenutno v kombinaciji Samsungom TV, android napravami in linuxom na mrežnih stvareh, z ostalim pač ne gre tako enostavno. Zato tudi zagovarjam Android pri teh prenosnih zadevah, ki se lahko vkomponira v takšen sistem. Apple ima odličen marketing, s tehničnega stališča pa ni nekaj posebnega, so bolj snobovske aparature, ki jih kupuje večina ljudi, ki ne potrebuje zgoraj omenjenih zadev, ampak le neko osnovno uporabo.