Kje kupiti hr.kune
Moderatorji: moderator2, moderator
Absolutno je najbolje dvig na bankomatu. Vedno dvignem vsaj 1500 HRK ali več in potem je provizija zanemarljiva... Kar je večjih zneskov (nakup zaloge v trgonini, gorivo in podobno) pa plačam vedno z Mastercardom... Imam tudi HR osebni račun pri Erste, vendar se mi ne ljubi zafrkavat. Je pa tisto še malo ceneje, čeprav to za večino ne pride v poštev, saj ne boste odpriali računa, zahtevali OIB in podobno zaradi dopusta...
Med vsemi bankami je pri 100 EUR-ih razlike za eno kepco sladoleda... No ja izjema je Frend, vendar ostalo je vse tam-tam... Torej ne kompliciraš in zamenjaš, dvigneš na bankomatu in podobno ravno tam, kjer ti paše... Če boš pa na dopustu popušil 2 kepci sladoleda in si zato prihranil eno dopoldne časa za lutanje od menjalnice do menjalnice, pa mislim, da si naredil vse. 
admin napisal/-a:Med vsemi bankami je pri 100 EUR-ih razlike za eno kepco sladoleda... No ja izjema je Frend, vendar ostalo je vse tam-tam... Torej ne kompliciraš in zamenjaš, dvigneš na bankomatu in podobno ravno tam, kjer ti paše... Če boš pa na dopustu popušil 2 kepci sladoleda in si zato prihranil eno dopoldne časa za lutanje od menjalnice do menjalnice, pa mislim, da si naredil vse.
Pa ravno polovico jih bo to storilo...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
admin napisal/-a:Med vsemi bankami je pri 100 EUR-ih razlike za eno kepco sladoleda... No ja izjema je Frend, vendar ostalo je vse tam-tam... Torej ne kompliciraš in zamenjaš, dvigneš na bankomatu in podobno ravno tam, kjer ti paše... Če boš pa na dopustu popušil 2 kepci sladoleda in si zato prihranil eno dopoldne časa za lutanje od menjalnice do menjalnice, pa mislim, da si naredil vse.
A nemoj prijatelj.... sve za sljadoljed
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
-
Mark0mark0
- Poddesetnik
- Kontakt:
Menjava kun na Obrežju
Kot vidim, sem imel kar srečo, da sem mejo prečkal na Obrežju in tam nabavil kune 
Kje nabaviti Hr. Kune ?
Jaz sem probal na banki in je šlo.
Zdej pa resno. Čim več plačevati s kartico, je definitivno najceneje (najugodnejši kurs). Gorivo, večerje, avtokampe, marine, hotele, ...
Za sladoled in ostale drobnarije je pa itak vseen k..., kolk daš zanje. Smo tule porabili že ziher več časa, kot je vredna razlika
Jaz sem probal na banki in je šlo.
Zdej pa resno. Čim več plačevati s kartico, je definitivno najceneje (najugodnejši kurs). Gorivo, večerje, avtokampe, marine, hotele, ...
Za sladoled in ostale drobnarije je pa itak vseen k..., kolk daš zanje. Smo tule porabili že ziher več časa, kot je vredna razlika
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov