Dobra ideja...
Moderatorji: moderator2, moderator
-
barba čiko
- Poročnik bojne ladje
Marchi napisal/-a:Kdaj se začne? Jutri grem v Pulo in take tekme ni za zamuditi.
Tekma je ob 21:00, na voljo je še nekje 100 vstopnic za 38,34€.
Priporočam nakup preko Eventim.si ali na najbližjem Petrolu, da jih ne bo v Puli že zmanjkalo.
http://www.eventim.si/si/vstopnice/arena-ice-fever-pula-420140/performance.html
Tole tekmo smo gledali v Puntu. Bila nas je kar velika ekipica, med njimi tudi naš Matejc. Od tega enih 10 slovencev, pa enih 8 domačinov, mojih kolegov... V lokalu Onix je bilo kot vedno še nekaj slovencev in zagotovo še več hrvatov. Potem pa tekma, živa muzika (L'amour), feštamo, akcija! Pa en gol, pa drugi gol. No potem se je že band začel malo hecati na račun Medveščaka kako jih bodo Slovenci nabili... In ko smo se ene 10x zadrli Olimpija pri rezultatu 3:1 so ugasnili televizijo. Domači gosti so nas malo gledali, ust pa tudi niso upali ravno odpirat... Izgubiti v puljski areni je bilo očitno preveč boleče in ostali smo brez slike...
No ja, fešta z L'amourjevci pa je šla dalje: "pjevali smo stare pjesme, radili i što se ne smije...."
BRAVO NAŠI, BRAVO OLIMPIJA!
No ja, fešta z L'amourjevci pa je šla dalje: "pjevali smo stare pjesme, radili i što se ne smije...."
BRAVO NAŠI, BRAVO OLIMPIJA!
Marchi napisal/-a:Kdaj se začne? Jutri grem v Pulo in take tekme ni za zamuditi.
Sem imel dobre namene priti iz Medulina do Pule z barko pa na tekmo itd. No potem se je prihod v Medulin zavlekel in na koncu sem to spektakularno zmago Olimpije v še bolj spektakularnem ambientu spremljal na barki na TVju.
Bravo naši!
Sicer so naslednjo tekmo v Tivoliju zgubili kot žuti ampak gladiatorski skalp iz Arene so pa prinesli
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti