Ena za v arhiv!!!

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
gabr
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a gabr » Sr Jan 30, 2013 22:04

u pizda kak ta afto greee,,,kreten zadaj iz haloz l75-neskončno se ravno tako skoraj zabil v traktor....ajajajajajajja

mi gremo pa na morje....se vozit nau čit
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Sr Jan 30, 2013 22:51

hrošč napisal/-a:Nej mi en razloži, zakaj so ga sploh lovil še naprej, in to skoz naselje 160 na uro??? Tablico in posnetek avta itak imajo. Ostalo je pa samo dvojna nevarnost in še dodatno vzpodbujanje pobeglega da še bolj divja. Sori, ampak to je pa kretensko.

Se strinjam!
Totalno nestrokovno in nevarno za okolico. Imajo tablico, imajo posnetek in samo še povečujejo nevarnost s preganjanjem.
Pobegli, pa ker ne ve, da ga zasleduje policija, še bolj pritiska pred norcem, ki mu sledi.

Sami norci! :twisted:

Ne vem, naj kdo razloži to logiko. :?
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Jan 30, 2013 22:55

lahko ti razloži M9
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » Sr Jan 30, 2013 23:26

Marchi napisal/-a:
Pobegli, pa ker ne ve, da ga zasleduje policija, še bolj pritiska pred norcem, ki mu sledi.

Sami norci! :twisted:

Ne vem, naj kdo razloži to logiko. :?

Jaz pa mislim, da dobro ve, kdo vozi za njim.
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kraj: Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Če Jan 31, 2013 14:52

Jaz bom samo to rekel, če bi bil predpostavljeni temu policaju, mislim, da bi on končal na disciplinski ali bi pa jaz raje sam odstopil z mesta, ker take ne moreš imet pod sabo...pa ne da branim onega idiota spredaj... moja ocena videnega...k sreči se je končalo brez posledic, kaj bi pa lahko bilo ???

Primož

p.s. morda sem malo preveč občutljiv na temo divjanja po cesti, ampak delam 200 km na dan, pa vidmi marsikaj...
Nazadnje spremenil pinosat, dne Pe Feb 01, 2013 02:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
jadralec-mihy
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a jadralec-mihy » Če Jan 31, 2013 19:01

mene moti v takih zgodbah to, da je se provida peljala za mano in me ustavila zaradi 7 km previsoke hitrosti izven naselja

in to je kao neki prekršek

vmes pa ko me popisujejo kot kriminalca pa mimo mene leti ( ne pelje) avto vsaj z 130 na uro pa se policaji samo smejijo temu norcu

bog daj pameti policajem da bodo z temi avti iskali ljudi ki res delajo neumnosti na cesti
ne pa nas za 7 km preveč izven naselja na ravni prazni cesti ponoči ob 4 zjutraj
:( :(
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Če Jan 31, 2013 22:07

Ko so mene 99.leta sledili s provido od Hoč do bloka ( cca 6 km ), sem dobil kazen 800 DEM, v tolarjih seveda, polovička je bila 400, in sicer za naslednje prekrške :

1. premajhna varnostna razdalja na hitri cesti od Hoč proti MB
2. nisem dal smerokaza, ko sem menjal pas
3. na papežovi cesti sem peljal 75 km/h, omejitev 50 - to je bil edini bolj konkreten prekršek
4. sekal sem ovinek pri Betnavskem gradu

Sledit so me začeli, ker sem prehitel med vožnjo po desnem pasu enega na levem, ki pa je vozil pod 70 km/h.

Ko sem ga vprašal, zakaj takšna kazen za te prekrške, mi je dejal, da so me pač izbrali in da se posnetka ne da zbrisat...s tem , da so me sledili na razdalji cca 100m...bilo pa je en dan pred Božičem, sem se mu zahvalil za darilo.

Primož
Uporabniški avatar
jandrej
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a jandrej » Pe Feb 01, 2013 00:50

pinosat napisal/-a:Ko so mene 99.leta sledili s provido od Hoč do bloka ( cca 6 km ), sem dobil kazen 800 DEM, v tolarjih seveda, polovička je bila 400, in sicer za naslednje prekrške :

1. premajhna varnostna razdalja na hitri cesti od Hoč proti MB
2. nisem dal smerokaza, ko sem menjal pas
3. na papežovi cesti sem peljal 75 km/h, omejitev 50 - to je bil edini bolj konkreten prekršek
4. sekal sem ovinek pri Betnavskem gradu

Sledit so me začeli, ker sem prehitel med vožnjo po desnem pasu enega na levem, ki pa je vozil pod 70 km/h.

Ko sem ga vprašal, zakaj takšna kazen za te prekrške, mi je dejal, da so me pač izbrali in da se posnetka ne da zbrisat...s tem , da so me sledili na razdalji cca 100m...bilo pa je en dan pred Božičem, sem se mu zahvalil za darilo.

Primož

Pravilno, še premalo si plačal. Prehitevanje po desni, omejitev 50 ti 75...
:twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Pe Feb 01, 2013 01:21

hehe, v bistvu ni bilo prehitevanje, ampak smo po desni vozili hitreje kot on po levi ;), nisem bil edini, po tvoje bi se mu moral nalimat na rit pa dolge luči :), so pa sami rekli, da so pač mene izbrali. Za ono hitrost sem pa tako al tako napisal, da je dejansko edini konkreten prekršek, če pa poznaš tole cesto, potem pa veš , da niti to ne, ker tam nihče ne vozi 50, je pač zgolj omejitev 50 :)

Primož

p.s. pa to moje pisanje o providi je bilo zgolj za primerjava, kako si v osnovi nemočen zaradi smešnih prekrškov pred morda istimi ljudmi, ki so na posnetku nekoga dobesedno silili v možnost uboja, ali kako bi bilo okarakterizirano dejanje, če bi oni idiot zletel s ceste v Slivnici ali Polskavi in zbrisal recimo gručo šolarjev, ki bi hodili po pločniku. Zdaj pa z moje strani dost o tem videu, ker mi dvigne pritisk.
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Pe Feb 01, 2013 08:25

Mogoče je ta res arhivska, se pa jasno vidi objestnost policijskega vozila, ki brez skrbi prehiteva hudo v škarje, bistveno bolj kot tisti v Xanti-i. Tako, da se je za vprašat kako nastanejo taki posnetki.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » So Feb 02, 2013 11:24

sam tale Citro pa leti!!!
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
Marcel_Mastnak
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Marcel_Mastnak » So Feb 02, 2013 13:50

Tak dolgo so ga zasledovali zato da je naredil še več prekrškov katere je itak mogo kasnej plačat kar pa polni blagajno :wink: Kaj bo policaj študiro na šolarja na pločniku lepo vas prosim...
jadralec-mihy
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a jadralec-mihy » So Feb 02, 2013 19:17

in pozabil sem dodat da so me dobili na tej isti cesti
:( :( :(
za pičlih 7 km preveč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov