Marina Bunarina
Moderatorji: moderator2, moderator
- Savo1953
- Admiral
- Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)
Ja na 11 je menda še nekaj prostora u glavnem za barke nad 10 metrov...
Prijatu je dobil in rezerviral prejšnji mesec - še ni prestavil barke - bo s 1.1. oziroma vremenskim razmeram za plovbo čim bližje temu datumu...
Gospa na recepciji vam ne bo dala konkretnih podatkov, zato kontaktirajte g. Sandra, ki zaenkrat o tem odloča - fajn dečko in če lahko bo pomagal...
Najboljše je osebni kontakt...
Prijatu je dobil in rezerviral prejšnji mesec - še ni prestavil barke - bo s 1.1. oziroma vremenskim razmeram za plovbo čim bližje temu datumu...
Gospa na recepciji vam ne bo dala konkretnih podatkov, zato kontaktirajte g. Sandra, ki zaenkrat o tem odloča - fajn dečko in če lahko bo pomagal...
Najboljše je osebni kontakt...
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
-
potepin
- Poročnik korvete
- Kraj: Ljubljana....Krk...Malinska
- Kontakt:
14- dni nazaj sem na recepciji spraševal informativno za kolega ...in sicer za od 10 do 11 m jadrnico in mi gospa na recepciji ni vedela nič kaj konkretno odgovoriti...je ali ni frej...
Mi je pa svetovala, da je najlažje, če pošlješ povpraševanje po mejlu... in v njem točno navedeš za kakšen tip barke gre...letnik...dolžino... ugrez...itd
Očitno delajo tudi malo selekcije, sodeč po zahtevanih podatkih.
Lp....potepin
Mi je pa svetovala, da je najlažje, če pošlješ povpraševanje po mejlu... in v njem točno navedeš za kakšen tip barke gre...letnik...dolžino... ugrez...itd
Očitno delajo tudi malo selekcije, sodeč po zahtevanih podatkih.
Lp....potepin
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov