hladilnik klime

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » To Mar 26, 2013 20:54

Kr en, mat kurba si me nategnu.
Jaz pa po našem koncu že cel večer kamne v kilerje mečem, zraven pa vizitke za brisalce zatikam, kje se poceni dobijo. :) :) :)

Cena mi je bila več kot ugodna in jaz sem več kot zadovoljen! Koliko je zaslužil kr en me boli kur...! To je njegova stvar. Pa če bi ves material ukradu, pa ves davek zataju.
Nazadnje spremenil dule, dne To Mar 26, 2013 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » To Mar 26, 2013 20:59

Kr En, itak je jasno, da take naprave obstajajo, ampak:

- če ima luknjo v hladilniku, bi sklepal, da plina nima
- torej nimaš kaj tehtat
- prav tako ne filtrirat
- vsak kompresor ima na telesu ali kje na šasiji napisano kak plin uporablja in kakšna teža plina je primerna
- prepihavanje in čiščenje narediš z dušikom
- vakuumiranje narediš z vakuumsko črpalko
- polnjenje je potem posledica vakuumiranja, v bisvtu ne potrebuješ druga kot tehtnico

Glede na to, da delamo to vsak dan, pa ti prišepnem, da mojtser za hladilo tehniko napolni klimo brez kakih inštrumentov, zakaj? Ker itak vidiš kdaj ti visoki tlak ven meče.

Tako, da neka znanost ni. Je pa super če imaš tak instrument. Mi ga še nimamo.

Sicer pa so za take svtari zakon all in one instrumenti... http://www.ebay.de/itm/Absaug-und-Fullg ... 4ac0ea2930
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Mar 26, 2013 21:14

ej sori DR.E, ampak to pa še jaz poznam, da če nimaš aparata za avtoklime lahko s flašo plina samo masturbiraš tam, kdo pa olje v kompresorju zamenja?? A ga po tvoje odsravfaš? Tehta se tudi, ker je treba dat notri točno plina, ker drugače NE dela. Pa seveda je treba lajtnge kaj spucat.

Ti bi pa z ženino vago tam okol letal ne?
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » To Mar 26, 2013 21:21

Micka po cca 500 toplotnih crpalkah ki sem jih napolnil ti se kaj prisepnem. Ko bo cas in te bo zanimalo.

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Mar 26, 2013 21:26

Svetujem, da se tudi držiš toplotnih črpalk. Avtoklime pa pusti tistim, ki to znajo...

Pa brez zamere!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » To Mar 26, 2013 21:28

Kr en, jst sm te meu pa za prjatla zdej pa vidm da me nateguješ vsaj za 40%, pa naslednjič bom ene par sendviču prnesu tvojim zaposlenim ker s tolk na uro si še bureka ne morjo kupt. Ti bogati, izkoriščevalski, prasec. :evil:
Sm skregan s tabo.....buuuuuuuu
https://medisken.si
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » To Mar 26, 2013 21:29

mamaMicka napisal/-a:Svetujem, da se tudi držiš toplotnih črpalk. Avtoklime pa pusti tistim, ki to znajo...

Pa brez zamere!

kaka je pa razlika? Mislim, ker si vse klima na avtomobilih in tovornjakih polnimo sami, da ne bi kaj narobe naredili? Sicer do zdaj delajo normalno, ampak za vsak slučaj! :)

Rookie
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljanski kotliček

OdgovorNapisal/-a Rookie » To Mar 26, 2013 21:54

Le čevlje sodi naj kopitar :wink:
Danes je pač tako da za kvalitetno popravilo/vzdrževanje avtoklim, je ena dobra ''kombinirka'' nujna! Ja... seveda se da tudi drugače ampak ni to to.
Nazadnje spremenil Rookie, dne To Mar 26, 2013 21:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Če ne gre, vzamem večje kladivo.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Mar 26, 2013 21:56

Ah dej no, sedaj pa pretiravaš..
Sicer sem ti Serđa in Ferelli dal le za primer, ker si bluzil o tistem ( strokovnjaku,orodju,prostoru,taksah..)
Tudi Serđo te olupi, ko banano, če te ne pozna, Ferelli te pa še malo bolj...
Ampak, pri obeh se pa, da vse dogovorit... !
Razlika je le, da Serđo ve kaj je to ura !

Važno,da Dule misli, da mu klima dela,sedaj, ko je tako mraz, ko bo pa toplo, bo pa nazaj prišel :wink: :lol:
No pa ste nam spili, kar bi moralo v "morjeplovec blagajno", pa če je prišel še Sundancer, potem je pa še blagajna v minusu :evil: :wink:
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Mar 26, 2013 23:02

Ja, zdej ko je stvar zrihtana lahko komot filozofiramo po mili volji in brez škode.

MM tebe bom vzel za nabavnika. Sem mislil, da sem se na faksu in v 25 letih dela na trgu in predvsem komerciali izučil v dobrega pogajalca, sedaj pa vidim, da sem nula, zero, nothing. :( (vem, da si se šalil, pa vendar)

DR.E, ti si nas pa vse, ki imamo osnovna sredstva vredna več kot 100€, podučil, da smo butli.

Konsekvence:
sedaj bomo v avtoklime prdnili, šraufali z macolo, Romuni bodo delali za 300€, prispevkov jim ne bomo plačevali, davke bomo utajevali, materijal naročavali v USA, po cigarete hodili v Srbijo, tankali v Bosni, ... V Sloveniji bomo le zahtevali subvencije in bonitete. NO GO :twisted:
Zato pa smo tam, kjer smo, na žalost.

Saj nima nobene veze, meni je važno, da je Dule zadovoljen. So pa zanimive reakcije. Na vse ste pomislili. Na utajo davka, pa ekološke takse, pa ne vem kaj še. Na to, da se pa lahko odpoveš rabatu, da ustrežeš prijatelju, to pa ne !
Nekateri smo na forumu zaradi morja, ljubezni do bark in predvsem druženja istomislečih. Ne pa zaradi poslovne eksistence in promocije. Zato smo ( in še bomo) naredili marsikaj tudi zastonj. Ta beseda mi ni všeč, ker če storiš dobro za prijatelja, TO NI ZASTONJ !
Nazadnje spremenil kr en, dne To Mar 26, 2013 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » To Mar 26, 2013 23:28

Tex napisal/-a:...

Važno,da Dule misli, da mu klima dela,sedaj, ko je tako mraz, ko bo pa toplo, bo pa nazaj prišel :wink: :lol:
No pa ste nam spili, kar bi moralo v "morjeplovec blagajno", pa če je prišel še Sundancer, potem je pa še blagajna v minusu :evil: :wink:

Itak da nazaj pridem k bo toplo. Po gume, pa na pir. Zdaj ni pasal, je bilo premrzlo.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Mar 27, 2013 07:21

Ej po gume se letos sploh ne splača,baje bo do 1.7.sneg, sem bil včeraj na amzs, pa so eni norci ZOPET,zimske gor dajal :lol: :lol:
Tisto o piru bi pa šlo...
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Sr Mar 27, 2013 10:03

in 5.9.2013 bo spet začelo. tista dva mesca pa boš itak na morju, tako da brez veze menjavat gume. :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov