Ja, zdej ko je stvar zrihtana lahko komot filozofiramo po mili volji in brez škode.
MM tebe bom vzel za nabavnika. Sem mislil, da sem se na faksu in v 25 letih dela na trgu in predvsem komerciali izučil v dobrega pogajalca, sedaj pa vidim, da sem nula, zero, nothing.

(vem, da si se šalil, pa vendar)
DR.E, ti si nas pa vse, ki imamo osnovna sredstva vredna več kot 100€, podučil, da smo butli.
Konsekvence:
sedaj bomo v avtoklime prdnili, šraufali z macolo, Romuni bodo delali za 300€, prispevkov jim ne bomo plačevali, davke bomo utajevali, materijal naročavali v USA, po cigarete hodili v Srbijo, tankali v Bosni, ... V Sloveniji bomo le zahtevali subvencije in bonitete. NO GO
Zato pa smo tam, kjer smo, na žalost.
Saj nima nobene veze, meni je važno, da je Dule zadovoljen. So pa zanimive reakcije. Na vse ste pomislili. Na utajo davka, pa ekološke takse, pa ne vem kaj še. Na to, da se pa lahko odpoveš rabatu, da ustrežeš prijatelju, to pa ne !
Nekateri smo na forumu zaradi morja, ljubezni do bark in predvsem druženja istomislečih. Ne pa zaradi poslovne eksistence in promocije. Zato smo ( in še bomo) naredili marsikaj tudi zastonj. Ta beseda mi ni všeč, ker če storiš dobro za prijatelja, TO NI ZASTONJ !