Menjava reklamnih pasic na spletnih straneh

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

Menjava reklamnih pasic na spletnih straneh

OdgovorNapisal/-a DR.E » To Apr 09, 2013 12:28

Morjeplovci...

Malo mi je že začelo presedat, da spletni ponudniki reklamnih pasic grdo služijo na menim in se mi je porodila ideja:

- če ima kdo spletno stran in bi želel povečati obisk s pomočjo spletnih bannerjev -pasic lahko naredimo medsebojno izmenjavo po principu moj banner pri tebi tvoj pri meni...

Tudi spletne strani z domeno .HR

Skratka vsi, ki imate spletne strani ste vabljeni....
Nazadnje spremenil DR.E, dne To Apr 09, 2013 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Apr 09, 2013 12:52

To pa je nova ideja ja :D

izmenjava pasic in izmenjava bannerjev v googlu vržeta 40.000 zadetkov
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » To Apr 09, 2013 12:56

MamaMicka... samo klik v googlu je od ,12 do ,78€, odvisno od tega kaj klikneš... mene to stane 750€ brez DDV-ja mesečno... če veš kaj mislim...

Znotraj morjeplovca so gotovo ljudje, ki to plačujejo, pa bi lahko brezplačno menjali.. to je moja ideja..

sam imam 7 spletnih strani, obisk po spletnem portalu med 15.000 in 54.000 obiskov, razmerje novi-stari obiskovalci je pa pri približno 30:70 v procentih...

Morda bo koga zanimalo!
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011

POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Apr 09, 2013 13:02

Jaz govorim o izmenjavi. Pri tem se strani kategorizira in je načeloma brezplačno. Pač plačaš posrednika ali pa se tako, kot ti javiš na oglas, ki jih je kar nekaj. Predvsem sem želel povedati(in ti pomagati pri iskanju) da je to že dolgo poznano in da se dobro obnese), da ne bo kdo podvomil v "tvojo idejo"
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti