JK

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

JK

OdgovorNapisal/-a polanc » To Apr 09, 2013 20:55

Moj pob ima v ladjedelnici barko zunaj.Od 30 dni,kolkor se je zmenil,je 20 dni dežja...Nič se ne dajo zment za popust...Baje je neki popust za člane jadralnega kluba,,,Ve kdo kako je s tem?Mal bi študentu rad pomagal...
LP Iztok
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » To Apr 09, 2013 22:26

Edino kar mi pade na pamet je to, zakaj, sploh pa ob tem času ko je vsako leto deževno obdobje ljudje ne razmišljate drugače.

Enostavno bi dal jadrnico pod streho ali v hangar, plačal bi malo več, vendar nebi imel izgube časa in bi bila jadrnica že končana.

Jaz sem enkrat v Izoli v treh tednih slabega vremena naredil toliko, kot bi v enem sončnem vikendu.

Od takrat naprej gre vsaka barka, ki jo delam lepo pod streho in lahko delaš tudi ko en teden lije.

No, pomagat z popustom ti ne morem, upam pa da sem ti pomagal, da boš drugič ubral malo dražjo, ampak sigurno pot :D
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Sr Apr 10, 2013 16:10

Primorci pravjo da 50 let ni blo tko zj...vremena.Mah jambor dol pa polno ceremonij,velik brušenja železa...že tko jo je dal na stran ob ograjo na pesek...
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Sr Apr 10, 2013 16:35

Ker imam pun ku..c tega vremena, sem kupil tole:

Ko bom porihtal barko, ga odnesem domov in pokrijem samogradnjo. Mogoče pa... .
LP
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Po Apr 15, 2013 22:03

Juuuuuuuuuuhu pa je ratal,sinova barka je popoldne zaplula,,,ratal je skor nemogoče,,,porihtali smo jo zunaj in vse je ok,Sin je vesel ko radio...Barka ima 6,1 tono in je kr hitro dobila hitrost 12,5 km merjeno z celinskim gps om.2 cilinderski Yanmar je notri in mislim da je hitrost ok,pa zgleda da so tudi vse peste in ostale luknje diht... :lol: :lol:
Ja tud jaz se veselim sinovga uspeha ...Ja pa v Ladjedelnici so na koncu tudi malo upoštevali toliko dežja...
LP Iztok

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov