mercedes - renault

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

bats
Kapitan
Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a bats » To Apr 23, 2013 11:10

tudi trabiji so "rjaveli", kakšen je iz prašičje farme prišel brez pol blatnika in obgrižen bolj kot od ga je najedla sol.Imam v spominu dogodek iz Vojvodine.
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

audi kilometri

OdgovorNapisal/-a pale » To Apr 23, 2013 20:05

takole se je pa pri meni danes obrnil števec
Slika
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

Re: audi kilometri

OdgovorNapisal/-a CC » To Apr 23, 2013 20:27

pale napisal/-a:takole se je pa pri meni danes obrnil števec
Slika

ja pa ja,to si ga s pormašino nasuku,ker drugač ni šans,da bi se še vozu,pa ja ni KIA :wink:
Lp CC
snake
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a snake » To Apr 23, 2013 21:57

Tex napisal/-a:Snake pol pa hitro prodaj, da boš dobre volje... ;)

Subaru je tudi dober, če ga rja ne poje :) hehe

V bistvu, ko razmišljam imajo vsi neke probleme z rjo, najbolje da si trabante omislimo nazaj !

Kaj naj prodam.............barko al amerikance ? :D Saj barko bi,samo pol sem brez vikendice.Amerikance pa jok brate.............vsak cajt bo še eden pr hiši.Če boš rabu za šlepat kako "ladjo" bo šlo z lahkoto.

Kar se pa Subaru tiče pa res nevem kaki specjalc moraš bit da ga uničiš.........naš službeni Forester star 10 let s 50-imi šoferji pa še vozi se na gas mrzlega in še vedno dela kot urca brez frk.Pa gnil tud nič.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » So Apr 27, 2013 20:55

Spet pri Renaultih...

Jaz sem prodal Scenica z 420.000 km, menjana sklopka in redni servisi in amortizerji. Pol te dobe je naredil z prikolico za ritjo.

Ja sedež se je pogreznil za nekaj cm in volan je bil zjuljen, vendar nov je stal 15.000 @Tex ti pa govoriš o mečkah za 50k+. Tega pač ne moreš primerjati

Še en Renault je šel od hiše pri 340.000 ja nekaj problemov je bilo, vendar noben ni pretirano obremenil proračuna.

Zdaj je spet star reno pri bajti. crknil alternator 3x zaporedoma! Jebi ga, dogodi se.

Od mercedesa sem pa vozil samo Sprinterja. Škatla, kišta, zanič, požrešen, vsak vijak grešno drag... U glavnem sami problemi!
Ko mi je enkrat vrglo verigo z zadnje gume je bil na servisu 14 dni, da so popravili, nato pa bi se skoraj ubil, ker je nekje spet spustilo bremz olje.

Aja, pa nekaj mesecev sem imel še unega prvega Vitota.
Velik plus je bil, da ga nisi rabil zaklepati, saj ni bilo razlike, ker je imel toliko rjastih lukenj, da si skozi njih potegnil klukco za odklep... :D
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » So Apr 27, 2013 22:48

mamaMicka napisal/-a:Aja, pa nekaj mesecev sem imel še unega prvega Vitota.
Velik plus je bil, da ga nisi rabil zaklepati, saj ni bilo razlike, ker je imel toliko rjastih lukenj, da si skozi njih potegnil klukco za odklep... :D

Si mel pa ganc nouga, iz salona ane???
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » So Apr 27, 2013 23:42

Blagor tebi, ker kupuješ samo nove avtomobile...

Če nisi razumel kaj sem napisal bodi raje tiho, ker si se že drugič zaporedoma samo osmešil ob repliciranju mojega posta.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Ne Apr 28, 2013 22:24

Imaš prav.... :wink: :wink: :wink: :wink: Res imam srečo!!!!

Pa ti tudi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Ne Maj 05, 2013 20:31

Iz naše vasi na Krku so v prejšnem mesecu z vlečno službo odpeljali dva MLa. Noben starejši od 4-5let in po lastnikih sodeč med dražjimi modeli. Kar ne morem verjet. Zame so bili marcedesi vedno sinonim za zanesljivost....
mirno morje
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Ne Maj 05, 2013 20:52

Roman 1 napisal/-a:Iz naše vasi na Krku so v prejšnem mesecu z vlečno službo odpeljali dva MLa. Noben starejši od 4-5let in po lastnikih sodeč med dražjimi modeli. Kar ne morem verjet. Zame so bili marcedesi vedno sinonim za zanesljivost....

Matr to je pa dobra ideja če imaš zavarovano. Bolš đabe na avtošlepu kot cel tank bencina, pa še kej lahk spiješ u nedelo. :lol: :lol: :lol:
https://medisken.si
Jape
Viceadmiral
Kraj: Stranska vas - Pag

OdgovorNapisal/-a Jape » Po Maj 06, 2013 09:44

Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Po Maj 06, 2013 15:16

To se pa dogaja kar veckrat, ko ga zabluuzis odklopis en kabel, da avto ne uzge, pa asistenco klices. :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti