mercedes - renault
Moderatorji: moderator2, moderator
audi kilometri
takole se je pa pri meni danes obrnil števec

Re: audi kilometri
pale napisal/-a:takole se je pa pri meni danes obrnil števec
ja pa ja,to si ga s pormašino nasuku,ker drugač ni šans,da bi se še vozu,pa ja ni KIA
Lp CC
Tex napisal/-a:Snake pol pa hitro prodaj, da boš dobre volje...![]()
Subaru je tudi dober, če ga rja ne pojehehe
V bistvu, ko razmišljam imajo vsi neke probleme z rjo, najbolje da si trabante omislimo nazaj !
Kaj naj prodam.............barko al amerikance ?
Kar se pa Subaru tiče pa res nevem kaki specjalc moraš bit da ga uničiš.........naš službeni Forester star 10 let s 50-imi šoferji pa še vozi se na gas mrzlega in še vedno dela kot urca brez frk.Pa gnil tud nič.
Spet pri Renaultih...
Jaz sem prodal Scenica z 420.000 km, menjana sklopka in redni servisi in amortizerji. Pol te dobe je naredil z prikolico za ritjo.
Ja sedež se je pogreznil za nekaj cm in volan je bil zjuljen, vendar nov je stal 15.000 @Tex ti pa govoriš o mečkah za 50k+. Tega pač ne moreš primerjati
Še en Renault je šel od hiše pri 340.000 ja nekaj problemov je bilo, vendar noben ni pretirano obremenil proračuna.
Zdaj je spet star reno pri bajti. crknil alternator 3x zaporedoma! Jebi ga, dogodi se.
Od mercedesa sem pa vozil samo Sprinterja. Škatla, kišta, zanič, požrešen, vsak vijak grešno drag... U glavnem sami problemi!
Ko mi je enkrat vrglo verigo z zadnje gume je bil na servisu 14 dni, da so popravili, nato pa bi se skoraj ubil, ker je nekje spet spustilo bremz olje.
Aja, pa nekaj mesecev sem imel še unega prvega Vitota.
Velik plus je bil, da ga nisi rabil zaklepati, saj ni bilo razlike, ker je imel toliko rjastih lukenj, da si skozi njih potegnil klukco za odklep...
Jaz sem prodal Scenica z 420.000 km, menjana sklopka in redni servisi in amortizerji. Pol te dobe je naredil z prikolico za ritjo.
Ja sedež se je pogreznil za nekaj cm in volan je bil zjuljen, vendar nov je stal 15.000 @Tex ti pa govoriš o mečkah za 50k+. Tega pač ne moreš primerjati
Še en Renault je šel od hiše pri 340.000 ja nekaj problemov je bilo, vendar noben ni pretirano obremenil proračuna.
Zdaj je spet star reno pri bajti. crknil alternator 3x zaporedoma! Jebi ga, dogodi se.
Od mercedesa sem pa vozil samo Sprinterja. Škatla, kišta, zanič, požrešen, vsak vijak grešno drag... U glavnem sami problemi!
Ko mi je enkrat vrglo verigo z zadnje gume je bil na servisu 14 dni, da so popravili, nato pa bi se skoraj ubil, ker je nekje spet spustilo bremz olje.
Aja, pa nekaj mesecev sem imel še unega prvega Vitota.
Velik plus je bil, da ga nisi rabil zaklepati, saj ni bilo razlike, ker je imel toliko rjastih lukenj, da si skozi njih potegnil klukco za odklep...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
mamaMicka napisal/-a:Aja, pa nekaj mesecev sem imel še unega prvega Vitota.
Si mel pa ganc nouga, iz salona ane???
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Roman 1 napisal/-a:Iz naše vasi na Krku so v prejšnem mesecu z vlečno službo odpeljali dva MLa. Noben starejši od 4-5let in po lastnikih sodeč med dražjimi modeli. Kar ne morem verjet. Zame so bili marcedesi vedno sinonim za zanesljivost....
Matr to je pa dobra ideja če imaš zavarovano. Bolš đabe na avtošlepu kot cel tank bencina, pa še kej lahk spiješ u nedelo.
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti