POMOČ PRI REŠEVANJU ANKETE
Moderatorji: moderator2, moderator
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
No jaz sem tudi izpolnil, RLS, prosim povej tej tvoji kolegici, da če prav je na GEA C. bi si lahko vzela pet minut več časa in naredila vprašalnika ankete takšen, da bi pri vsak vprašanju omogočal odklone od vprašanja, kakor tudi, da bi omogočil negativni odgovor.
Anketa je narejena subjektivno, s tem pa vpliva na končni rezultat, tisti, ki je anketo zastavil, ne bo dobil pravilnega vzorca...so odgovori preveč naravnani v eno smer...to je v izdelavo bronaste skulpture...
BTW... meni visi druže Tito še zdaj v pisarni, dobil sem jo pa iz očetove pisarne... skratka... Tito.
Anketa je narejena subjektivno, s tem pa vpliva na končni rezultat, tisti, ki je anketo zastavil, ne bo dobil pravilnega vzorca...so odgovori preveč naravnani v eno smer...to je v izdelavo bronaste skulpture...
BTW... meni visi druže Tito še zdaj v pisarni, dobil sem jo pa iz očetove pisarne... skratka... Tito.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Izpolnil tudi jaz.
In se ZELOO strinjam s temle:
In se ZELOO strinjam s temle:
DR.E napisal/-a:No jaz sem tudi izpolnil, RLS, prosim povej tej tvoji kolegici, da če prav je na GEA C. bi si lahko vzela pet minut več časa in naredila vprašalnika ankete takšen, da bi pri vsak vprašanju omogočal odklone od vprašanja, kakor tudi, da bi omogočil negativni odgovor.
Rok-11 napisal/-a:Izpolnil tudi jaz.
In se ZELOO strinjam s temle:DR.E napisal/-a:No jaz sem tudi izpolnil, RLS, prosim povej tej tvoji kolegici, da če prav je na GEA C. bi si lahko vzela pet minut več časa in naredila vprašalnika ankete takšen, da bi pri vsak vprašanju omogočal odklone od vprašanja, kakor tudi, da bi omogočil negativni odgovor.
Tudi jaz.
- od kapitana zena
- Admiral
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
od kapitana žena napisal/-a:Firbec me je spravil (spet!) na tole anketo. Še vedno tuhtam, kaj bo končni rezultat avtorici pokazal. Tržno nišo? Pri bronastih kipcih?
jaz sem čakal samo da me vpraša po TTR in sliki pa dobim bronast kipec po pošti...s položnico!
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Takšnele stvari jaz delam na jobu
hardversko
softversko in tudi vsebinsko
Rezultati te anket niso vredni nič
Lahko ti jih nekdo plača, ker mu jih prodaš ampak vsebinska vrednost rezultatov je za v smeti.
To ni nič to je še slabše kot se reče, ustvarjanje javnega mnenja.
Kot bi danes prodal en izdelek jutri pa dva in bi rekel, da je rast podjetja 100 odstotna.
hardversko
softversko in tudi vsebinsko
Rezultati te anket niso vredni nič
Lahko ti jih nekdo plača, ker mu jih prodaš ampak vsebinska vrednost rezultatov je za v smeti.
To ni nič to je še slabše kot se reče, ustvarjanje javnega mnenja.
Kot bi danes prodal en izdelek jutri pa dva in bi rekel, da je rast podjetja 100 odstotna.
- od kapitana zena
- Admiral
Cibro
Kakorkoli obračaš, je!. Porast prodaje je 100%.
:lol::lol: kako je pa z rastjo podjetja je pa druga pesem, ki je odvisna od več dejavnikov.... pust'mo to.
Rjavolaska
Nihče ni tebi nič očital
, pravzaprav je zelo fino, da si med sabo pomagate.
, v tem učinkovitostno naravnanem svetu.
Le kolegica bi morala malo več časa posvetiti temi ankete in z njo povezanimi vprašanji. Bronasti kipci....
Kakorkoli obračaš, je!. Porast prodaje je 100%.
Rjavolaska
Nihče ni tebi nič očital
Le kolegica bi morala malo več časa posvetiti temi ankete in z njo povezanimi vprašanji. Bronasti kipci....
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
Itak ni nobenih očitkov....
Anketa:
1. Ali ste zadovoljni z dvigom DDV-ja za 2% točki?
da
da, zelo
da, ampak ne pretirano
2. Bi dodali še kakšen odstotek, če bi bili v v vladi?
da
da, 3 točke
da, 5 točk
Skratka... taka je ta anketa....
Anketa:
1. Ali ste zadovoljni z dvigom DDV-ja za 2% točki?
da
da, zelo
da, ampak ne pretirano
2. Bi dodali še kakšen odstotek, če bi bili v v vladi?
da
da, 3 točke
da, 5 točk
Skratka... taka je ta anketa....
- od kapitana zena
- Admiral
DR.E napisal/-a:No jaz sem tudi izpolnil, RLS, prosim povej tej tvoji kolegici, da če prav je na GEA C. bi si lahko vzela pet minut več časa in naredila vprašalnika ankete takšen, da bi pri vsak vprašanju omogočal odklone od vprašanja, kakor tudi, da bi omogočil negativni odgovor.
Izpolnil tudi jaz. A se močno pridružujem zgornjemu mnenju. Kvaliteta takih rezultatov = 0. A nima mentorja, s katerim bi se posvetovala? Če bi v pripravo raziskave vložila več truda, bi se lahko celo kaj naučila za prihodnjo prakso. (Dobronameren komentar.)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta