POMOČ PRI REŠEVANJU ANKETE

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

rjavolasa skipperka
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Če Maj 09, 2013 14:06

Hvala vsem :)
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Če Maj 09, 2013 14:19

No jaz sem tudi izpolnil, RLS, prosim povej tej tvoji kolegici, da če prav je na GEA C. bi si lahko vzela pet minut več časa in naredila vprašalnika ankete takšen, da bi pri vsak vprašanju omogočal odklone od vprašanja, kakor tudi, da bi omogočil negativni odgovor.

Anketa je narejena subjektivno, s tem pa vpliva na končni rezultat, tisti, ki je anketo zastavil, ne bo dobil pravilnega vzorca...so odgovori preveč naravnani v eno smer...to je v izdelavo bronaste skulpture...

BTW... meni visi druže Tito še zdaj v pisarni, dobil sem jo pa iz očetove pisarne... skratka... Tito.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Maj 09, 2013 16:38

Ejga ti glista, a ni tko, do ko ti prideš v zaliv, vsi ven bežijo ?

Skulpture,portreti v glini ali bronu, slike... vse uredimo...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Če Maj 09, 2013 16:39

Tex napisal/-a:Ejga ti glista, a ni tko, do ko ti prideš v zaliv, vsi ven bežijo ?

Skulpture,portreti v glini ali bronu, slike... vse uredimo...

KVA?

Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Maj 09, 2013 16:44

No pa resno, če kdo želi portret otrok ali sebe,žene, ljubice... v glini,keramiki ali bronu se mi lahko javi...
uredimo takoj, izdela pa vam ga odlična in izkušena akademska kiparka...

PS: KVA, mislil sem GLISTO- gregorja.n...
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Rok-11
Admiral
Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.

OdgovorNapisal/-a Rok-11 » Če Maj 09, 2013 17:17

Izpolnil tudi jaz.

In se ZELOO strinjam s temle:

DR.E napisal/-a:No jaz sem tudi izpolnil, RLS, prosim povej tej tvoji kolegici, da če prav je na GEA C. bi si lahko vzela pet minut več časa in naredila vprašalnika ankete takšen, da bi pri vsak vprašanju omogočal odklone od vprašanja, kakor tudi, da bi omogočil negativni odgovor.

Anketa je narejena subjektivno, s tem pa vpliva na končni rezultat, tisti, ki je anketo zastavil, ne bo dobil pravilnega vzorca...so odgovori preveč naravnani v eno smer...to je v izdelavo bronaste skulpture...
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Če Maj 09, 2013 18:00

Rok-11 napisal/-a:Izpolnil tudi jaz.

In se ZELOO strinjam s temle:

DR.E napisal/-a:No jaz sem tudi izpolnil, RLS, prosim povej tej tvoji kolegici, da če prav je na GEA C. bi si lahko vzela pet minut več časa in naredila vprašalnika ankete takšen, da bi pri vsak vprašanju omogočal odklone od vprašanja, kakor tudi, da bi omogočil negativni odgovor.

Tudi jaz.
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Pe Maj 10, 2013 13:06

Firbec me je spravil (spet!) na tole anketo. Še vedno tuhtam, kaj bo končni rezultat avtorici pokazal. Tržno nišo? Pri bronastih kipcih? :wink:
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Pe Maj 10, 2013 13:16

od kapitana žena napisal/-a:Firbec me je spravil (spet!) na tole anketo. Še vedno tuhtam, kaj bo končni rezultat avtorici pokazal. Tržno nišo? Pri bronastih kipcih? :wink:

jaz sem čakal samo da me vpraša po TTR in sliki pa dobim bronast kipec po pošti...s položnico!

rjavolasa skipperka
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Pe Maj 10, 2013 13:26

od kapitana žena in DR.E

sem strinjam z vama, da je zelo subjektivno narejeno. Ampak jaz sem samo posredovala naprej tole anketo, ker je potrebno v zelo kratkem času dobiti zelo veliko rešenih anket.
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Pe Maj 10, 2013 16:47

Takšnele stvari jaz delam na jobu
hardversko
softversko in tudi vsebinsko
Rezultati te anket niso vredni nič
Lahko ti jih nekdo plača, ker mu jih prodaš ampak vsebinska vrednost rezultatov je za v smeti.
To ni nič to je še slabše kot se reče, ustvarjanje javnega mnenja.
Kot bi danes prodal en izdelek jutri pa dva in bi rekel, da je rast podjetja 100 odstotna.
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Pe Maj 10, 2013 19:16

Cibro
Kot bi danes prodal en izdelek jutri pa dva in bi rekel, da je rast podjetja 100 odstotna.

Kakorkoli obračaš, je!. Porast prodaje je 100%. :lol::lol::lol: kako je pa z rastjo podjetja je pa druga pesem, ki je odvisna od več dejavnikov.... pust'mo to.
Rjavolaska :D
Nihče ni tebi nič očital :wink: , pravzaprav je zelo fino, da si med sabo pomagate. :D, v tem učinkovitostno naravnanem svetu.
Le kolegica bi morala malo več časa posvetiti temi ankete in z njo povezanimi vprašanji. Bronasti kipci.... :roll:
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Pe Maj 10, 2013 19:22

Itak ni nobenih očitkov....

Anketa:

1. Ali ste zadovoljni z dvigom DDV-ja za 2% točki?
da
da, zelo
da, ampak ne pretirano

2. Bi dodali še kakšen odstotek, če bi bili v v vladi?

da
da, 3 točke
da, 5 točk

Skratka... taka je ta anketa....

Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Pe Maj 10, 2013 19:32

hihihi
potem pa jok!
DR.E ne se preveč hecat. Bo vlada tole prebrala, preplonkala in na naslednji seji predlagala.
bomax
Kapitan
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a bomax » Ne Maj 12, 2013 21:39

BTW... meni visi druže Tito še zdaj v pisarni, dobil sem jo pa iz očetove pisarne... skratka... Tito.

Izpolnil tudi jaz. A se močno pridružujem zgornjemu mnenju. Kvaliteta takih rezultatov = 0. A nima mentorja, s katerim bi se posvetovala? Če bi v pripravo raziskave vložila več truda, bi se lahko celo kaj naučila za prihodnjo prakso. (Dobronameren komentar.)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta