Kje je zdaj Forex?

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Jul 07, 2013 22:35

Tex sem kupil drug čoln znamke DURS :?

Mihy, res je, da je veliko "gamblerjev", ki nikoli ne bo priznal, da izgublja. Tudi jaz sem navedel gain le zadnjega semestra. jaz sem pred tem tudi kdaj izgubljal, na začetku sem spraznil dva računa do popolne nule.

Kaj bo v prihodnje ne ve nihce...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
pinosat
Admiral
Kraj: Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a pinosat » Ne Jul 07, 2013 22:44

Pri teh stvareh je tako, da je vse nekje v zraku...možno, da res nekdo nekje ob nedoločenem času in prostoru nekaj zasluži...vendar vem za človeka, ki je pred 10 leti bil lastnik firme in trgovine, vredne takrat po moji oceni vsaj 2 mio DEM, človek, ki bi z malo več pameti in manj pohlepa do konec življenja ne rabil več delat, nato prodal firmo, dobil za hišo od Darsa še tam lep denar, si postavil novo luksuzno hišo in se začel ukvarjat z delnicami in naložbami...tudi meni je enkrat nekaj nakladal o super naložbah...lani je umrl brez vsega, njegov sin je le eden od zaposlenih v nekdanjem očetovem d.o.o...
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Jul 07, 2013 23:13

In takšnih zgodb je veliko!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov