ELAN GT 435 S

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

bostjan9
Admiral

nateg

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » So Avg 31, 2013 18:19

g, Polanc.

Take debate ne vodijo nikamor.

Kot se verjetno spomniš sem sam naredil podobno napako, ko sem Mico nabil na zid.... pa mi je za vsako napisano besedo žal, ker na koncu je žrtev čisto nekdo drug.....
TO NIMA NOBENEGA SMISLA - VERJEMI, pa ne glede na to.....kdo je komu kakšen pokvarjeni del prodal ali karkoli že.....

Bolje, da debatiramo o ribolovu, lepih bejbah, si pomagamo pri določenih informacijah in podobno in se vsi lepo " zastopimo" ...

Lep pozdrav vsem....
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » So Avg 31, 2013 22:26

G Boštjan 9
Jaz nisem nikogar nabil na zid,zakaj sem dal to na forum sem že napisal par postov više,z Iztokom sodelujeva naprej,skupaj bova tud motor popravila in tud kaj na čolnu še nardila..In tudi on je v imenu obeh napisal da sva na forumu in na ZS jih ohranila normalni nivo komunikacije..
Ničesar ne skrivam pred Iztokom in enako ne pred forumaši...Preveč živim in se razdajam za vse to..Tko da smo že na bejbah..
LP Iztok

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov