Za nakup v Rutarju odstopim dodaten 5% popust

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Po Jun 24, 2013 12:07

Zadeva je rešena. Vrnili so denar.
Tako kot je svetoval Car sem si prebral zakonodajo in odgovoril v roku kot ga predvideva zakon. Pri vračilu ni bilo nobenih težav in sem zelo vesel, da se je tako speljalo. Ni nikaršnega razloga, da jim po vsem tem ne bi zaupal tako, da sem glede na napisano pravzaprav pozitivno presenečen.
LP NT

Prilagam povzetek dopisa.

Zadeva: Zahtevek za vračilo kupnine
Dne ... ob ... sem prevzel blago po računu/dobavnici ... z dne .... Naslednji dan smo ob pričetku montaže ugotovili stvarno napako na zdelavi, katero sem takoj telefonsko prijavil in še isti dan vrnil blago v vašem skladišču po predhodni odobritvi o vračilu blaga. Blago je bilo vrnjeno v originalno zapakirani embalaži. Ob prevzemu ni bilo nobenih pripomb, čeprav sem večkrat prosil, da blago odpremo in skupaj pregledamo.
V vaši prodajalni smo, kot smo se dogovorili z g. ..., predhodno pogledali v kolikor bi morda potrebovali kaj drugega, zaradi vnovčitve dobropisa, vendar trenutno potrebujemo predvsem gradbeni material, zato sem se odločil za vračilo kupnine.
Vašega dobropisa še nisem prejel, vendar Vam kljub temu odgovarjam, da ne zamudim roka določenega v Obligacijskem zakoniku za zahtevek vračila kupnine. Znesek prosim nakažite na moj TRR: SI56.... , odprt pri ...d.d. .....
Za čimprejšnje vračilo se Vam vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Po Jun 24, 2013 15:48

Lepo, olikano si jih "obligiral" :D
Super!
marko88
Poddesetnik

pohištvo

OdgovorNapisal/-a marko88 » So Nov 23, 2013 14:09

Nikola Tesla napisal/-a:Car najlepša hvala. Bom preštudiral. Mi pa ni ostalo veliko časa, ker moram ukrepati takoj. V četrtek me je oče poklical in takoj sem šel z njim vrniti omaro še pred rokom 24h, obenem pa sem zahteval zapisnik za stvarno napako ampak ga niso hoteli narediti niti si na lastne oči ogledati zaradi česa je oče pripeljal omaro nazaj, zato sem poslikal pakete in vrnil pohištvo za kar imam potrdilo. Jutri sem nameraval še napisati dopis in zahtevati denar. Kar si mi poslal mi bo v veliko pomoč.
Hvala.
Lep pozdrav NT

Tudi meni je bilo v eliko pomoč, hvala za odgovor.,

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost