Avtovleka

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Nov 28, 2013 06:03

igorb napisal/-a:jaz sem naredil enako,opazil na pumpi,poklicali mehanika-izčrpal cena 100€

-Drago, vsekakor. Ampak, kot sem omenil, to je davek na budalaštino.
-Ceno avtovleke je nemogoče primerjati s ceno prevoza peletov. 1. Cena korete s katero vozijo pelete je 5 jurjev, nove avtovleke pa 100 jurjev. Uni furo planira, kot povratno, avtovleka pa mora biti na voljo v tistem trenutku. Torej je nekdo non-stop na STAND-BY-u. In to, fantje, stane.

Sicer pa sem na začetku hotel povedat nekaj čisto drugega. Kako zanimivo je, da ljudje jamramo o cenah tujih storitev. To, da je pa za 100€ bencina vrgel proč, mimogrede za drugega brozga zmešana z nafto ni, pa tudi omenil ni. Ker ve, da ga je sam usral. Na vse to je moral pa še zamenjati filter goriva in NALITI ŠE EN TANK nafte ! :lol:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
sacs
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a sacs » Če Nov 28, 2013 07:10

1. V nova in dobra osnovna sredstva vlaga vsak pameten predvsem zato, da si olajša delo in da ima čim boljši izkoristek in s tem konkurenčno realno ceno nikakor pa ne zato da potem lahko navije ceno kot se mu zdi zame je to tek na dolge proge
2. Strinjam se da moraš svojo budalaštino sam plačati vendar vseeno
povprečena budala dela za 80 EUR dva dni inkasant , ki ti ta davek pobere pa v tem primeru samo eno uro Stroškov pa ni imel za 10 Eurov se pravi da je v tem primeru pokasiral 70 Eur na uro a ne pomoč pa taka
3. Če si član te famozne organizacije plačaš samo recimo 40Euro na leto
tisti ki pa to niso so pa kaznovani na uro, oziroma sofinancirajo tiste ki to so
4 lohka bi pršu tud s koreto za 5 jurjev pa bi bila verjetno cena ista
ne se đalabajat
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Nov 28, 2013 07:18

Žal, cene so take... Povej mi Sacs, za koliko pa bi ti prišel po nekoga, če bi imel avtovleko ?

Kaj pa če bi si kupil svojo avto vleko za 5K :) pa ti kasiraš ;)
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Če Nov 28, 2013 07:53

Imel enak problem, ko sem nalil bencin v naftaša, vendar na srečo ugotovil po 3km in potem potegnil bencin ven not nalil polno nafte, ga pod prostim tekom pustil da se je umiril in vozi Miško. Bencin z nafto uporabil za kosilnico in 2T skuter vse delovalo še bolj kot prej, le kadil se je mal. 8) Je pa verjetno večji problem, če motor pod polnim gasom sam ugotovi, da je gorivo napačno.
Uporabniški avatar
sacs
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a sacs » Če Nov 28, 2013 08:06

Tex napisal/-a:Žal, cene so take... Povej mi Sacs, za koliko pa bi ti prišel po nekoga, če bi imel avtovleko ?

Kaj pa če bi si kupil svojo avto vleko za 5K :) pa ti kasiraš ;)

lepo si napisal žal so cene take :?
za korete po 5k eurov pa kr enga vpraš baje ve kje se jih dobi
maš pa vsekakor popust pr men če bo kej iz biznisa :lol: pa nobene ćlanarine ti ne bo treba plačat 8)
ne se đalabajat
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Če Nov 28, 2013 10:11

Čist slovensko. Noben noče razumet, kaj hoče človk napisat, ampak samo tera svoje.

Dve strani popisani zaradi cene vleke. Nikjer pa ni napisano, da mu je škoda 100€ za napačno gorivo, ki ga je moral vreči proč. Vsaka uporaba te brozge je riskantna!

Cena je, kot je. Uradna. Tudi sam pravim, da je visoka. A želel sem poudariti, da je ta kamionček stal mogoče 5 ur, na klic "Na pomoč!". In takoj prišel na urgenco. Vse to je, žal, vključeno v ceno.

That is all.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » Če Nov 28, 2013 14:17

normalno da je škoda 100€,vsakega evra je škoda,tudi toda je nekdo na standby stane,jaz sem opazil in nisem avta niti vžgal,klical servis,odgovorili takoj da je potrebno avto na servis,ker se kao ne da,nov avto,rezervoar z več prekati.
mudilo se je,črpalkar je poklical svojega človeka prišel z črpalko odmontiral sedež,izčrpal benzin,
stroški cca 100€ benzin,delo 100€ nov rezervoar nafte cca 90€,rekapitulacija cca 290€ in 2 uri zamude.
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Če Nov 28, 2013 14:19

A pol to pomeni, če kamionček stoji pet ur, da prvi kateri rabi pomoč na cesti, plača teh pet ur :?: in ga imajo pravico opilit.

Sicer pa nismo vsi narobe tankali. Meni je šlo tesnilo na glavi motorja. Ustavil sem se ob pol devedih dopoldan, tako da niti nočne ure niso bile., da bi opravičile plačilo 140 € za teh nekaj kilometrov.

LP
Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » Če Nov 28, 2013 14:31

oprosti,nobeden nima pravice nikogar opilit,osebno nimam kamiona,napisal sem svojo izkušnjo,meni se je zdelo drago,ampak prišel je ko sem ga potreboval in to je to,ter to sem drago plačal.
lep pozdrav
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Če Nov 28, 2013 14:40

Ponavadi če sodelujem v pogovoru, berem kaj drugi pišejo. Če ne razumem, vprašam. Igorb, sloh ne govorim o tebi , da si ti s kamiončkom :!: :wink:

LP
Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » Če Nov 28, 2013 15:12

niti nisem tako odgovoril,na leto naredim cca 80000 km z osebnim avtom,
zadnjič mi je razneslo gumo,goodyear cca 25000km,avto seveda brez rezerve,špranja prevelika za mleko in kompresor,pokličem zavarovalnico,vleka pride čez 3 ure oddaljenost od cestninske postaje 2km,zavarovanje evropsko,slovenci se izgovarjajo na italijane, italijani na slovence,na srečo je zavarovano,kar se tiče piljenja opilijo te odvisno od velikosti pile ampak vedno preveč.
Uporabniški avatar
sacs
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a sacs » Če Nov 28, 2013 16:54

atilone napisal/-a:A pol to pomeni, če kamionček stoji pet ur, da prvi kateri rabi pomoč na cesti, plača teh pet ur :?: in ga imajo pravico opilit.

Sicer pa nismo vsi narobe tankali. Meni je šlo tesnilo na glavi motorja. Ustavil sem se ob pol devedih dopoldan, tako da niti nočne ure niso bile., da bi opravičile plačilo 140 € za teh nekaj kilometrov.

LP

Ja si pač bil po 7.urah prvi k je poklicu ane :?
Ni rizika v tem poslu zgleda da se vse plača :evil:
ne se đalabajat
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » Če Nov 28, 2013 18:24

Dobro pri vsem je, da sedaj veš kakšne so tarife, zato gasa S.P., kamijonček, in imaš drugo leto takoj en meter daljši čol(e)n...
S spoštovanjem!
Uporabniški avatar
sacs
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a sacs » Če Nov 28, 2013 18:55

Je to tudi en del resnice
Potem tvojem razmišljanju je pa odvoz smeti čist prepocen mar ne
Pa delavc v tovarni za plačo 670€ pei nadzoru smrtno nevarnih strojev tud premal dobi a ne i
In ko se ta isti bogi delavec znajde v stiski ko mu crkne avto ga olupijo v eni uri za slabo osmino njegovega prihodka
Res pošteno ane
ne se đalabajat
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Nov 28, 2013 19:29

A ne boste nič jamral, da je nepošteno, ker so marine predrage...

Sacs vse možnosti imaš odprte ne bit jezen...
torej odpri S.P. kupi avtovleko in začni vozit po 50eu !
Priporočam ti tudi mašino za nafto ven vlečt ;)

Če ti je lažje pri srcu, tudi meni se zdi drago, a tako pač je...
Morda če se malo znajdeš, gre pa tudi ceneje ;)
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta