parkirišče Mali lošinj

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

noerček
Poročnik bojne ladje
Kraj: Obala

parkirišče Mali lošinj

OdgovorNapisal/-a noerček » Sr Jun 18, 2014 00:06

Kaj kdo zve, če je tisto majnše iz peska parkirišče na vrhu Malega lošinja še brezplačno?
Mi gremo na Susak in bi avtomobil pustili tam za 10 dni
Lepo poletje
Hvala :D
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Sr Jun 18, 2014 07:24

Nije džabe ni kod stare babe....
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Sr Jun 18, 2014 08:26

Matejc napisal/-a:Nije džabe ni kod stare babe....

:lol: :lol: :lol:
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Sr Jun 18, 2014 12:30

tudi tisto pri trajektu je zastonj, čeprav je rampa, ko gremo na olib pustimo avto tam in ko prideš se javi na kasi in te spusti..........
gensy
Kapitan

OdgovorNapisal/-a gensy » Sr Jun 18, 2014 13:50

Noercek, ce mislis tisto nad losinjem, ko gres proti Cikatu ni zastonj...vsaj lani ni bilo no....jaz sem sicer tam zastonj prenocil, ker sem imel plovilo na prikolici in smo spali kar na prikolici na colnu ampak je nek urnik placila se ne spomnim tocno ma ena varianta od 7-21 al nekaj takega mi smo prisli tja nekaj cez polnoci in ob 6-ih ze spakirali stran, tako da nismo placali nic...ce zelis pustiti avto pa daljsi cas pa po moje brez placila ne bo slo....
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

Re: parkirišče Mali lošinj

OdgovorNapisal/-a Marchi » Sr Jun 18, 2014 18:16

noerček napisal/-a:Kaj kdo zve, če je tisto majnše iz peska parkirišče na vrhu Malega lošinja še brezplačno?
Mi gremo na Susak in bi avtomobil pustili tam za 10 dni
Lepo poletje
Hvala :D

Jaz ga ne bi puščal kar tako. Raje 50€ za 10 dni varno parkiran kot vlom in škoda za 500€. Mogoče tisti, ki ti bo oddal apartma na Susku, lahko kaj priporoči glede parkiranja?

Sicer pa takole pravijo na spletni strani otoka Suska. Se človek kar nasmeje, ko bere take nasvete :lol: :lol: :lol:
Parkiranje u Malom Lošinju

Glavno parkiralište, pokraj kojeg ste prošli kad ste se spuštali prema luci je jedno od mjesta na kojem možete ostaviti vaš auto. Parkiranje se naplaćuje unaprijed, a cijena je 15 Kn po danu (podložno promjenama). Za sigurnost automobila vam nitko ne jamči, a parkiralište je neasfaltirano, tako da će vam automobil već nakon nekoliko dana biti prekriven debelim slojem bijele prašine - nemojte prati auto prije putovanja!

Plaćanje parkiranja možete izbjeći ako automobil parkirate nešto dalje od luke, te se u luku vratite pješice. Postoji nekoliko takvih mjesta - provezite se malo ulicama i pokušajte pronaći takvo parkiralište.
noerček
Poročnik bojne ladje
Kraj: Obala

OdgovorNapisal/-a noerček » Sr Jun 18, 2014 20:24

ja, hvala
Uporabniški avatar
peterv6i
Admiral
Kraj: Izola
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a peterv6i » To Jul 01, 2014 09:32

Jaz ko grem na susak za 14 dni ga ponavadi pustim kar na makadamu čez cesto (označeno s številko 1).. do zdaj ni bilo nikoli za plačat..
Nisem pa prepričan če se niso letos kaj novega spomnili.. Itak znajo samo kasirat in nič nuditi...

Drugače imaš še ostale parkinge po lošinju.. (gor pri trgovini pred benzinsko pumpo)...

Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov