Maggiolina-spalnica na sterhi
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Maggiolina-spalnica na sterhi
Prodal bi jo,ker je ne uporabljam več.Sem prvi lastnik,bila je malo uporabljena.Stara je 5 let in brezhibna.Ta slika je le simbolična,je pa moja ista. https://www.google.si/search?q=maggioli ... c=I6vBnW3-
mašinfirer
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
- habibi Vll
- Admiral
Teža je cca 50 kg,dviga se s pomočjo ročke,ki jo ob strani vtakneš v odprtino in vintaš.Notri je ugrajen prečni špindel,ki je povezan s škarjami,ki so na obeh straneh,tako,da se enakomerno dviga.Mere zunanje 200x128.Notri je tapicirano v plavi barvi z lučko in pripadajočo rastegljivo lestvijo.Paše na vsak avto.Se pravi,dvigneš postaviš lojtrco in greš spat.Jaz sem imel na đipu zato sem si dal narediti tudi predprostor,ki se namontira kot baldahin na kamp prikolici.
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
-
al
weta napisal/-a:Nisem ravno kupec, me pa vseeno zanima, kako pa je pri uporabi teh spalnic, z dovoljeno največjo obremenitvijo prtljažnika in strehe vozila? Ponavadi kaj več kot kakšnih 100 kg oz. 50 kg na prečko, naj ne bi obteževali strehe, vsaj pri običajnih avtih.
Se pridružujem odgovoru HabibijaVII, zadeva funkcionira super. Sicer je ne uporablajm zadnja leta (barka pač) a je ne mislim prodati, ker imam v 2015 nekaj planov za izlete z njo na strehi.
Obremenitev strehe pomeni dostikrat točkovno obremenitev (kako velika površina je ta točka ne vem) in se da streho kar lepo naložiti. Komot dve ali tri osebe plus še kaj krame na strehi te "spalnice", sex vključen
Spi se pa božansko. Res. In tudi na vročem poletnem soncu je vzdržno skozi več oken, vhodov, ki se ventilirajo in izolirano streho. Super stvar.
Ena fotkica iz Krete.

Nazadnje spremenil al, dne Po Nov 10, 2014 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov