Sistem Tutor Radar

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

cado1990
Viceadmiral
Kraj: Nova Gorica

Sistem Tutor Radar

OdgovorNapisal/-a cado1990 » Pe Jun 26, 2015 09:04

Pozdravljeni,

naj povem anekdoto. Pred zimskimi počitnicami sem mamo in sestro peljal na letališče v Benetke (Marco Polo). Po cesti je bila gosta megla in omejitev nekih 40 ali 50 kmh, če se vudi manj kot 50m. Zanima me sledeče: Ali mislite, tisti, katerim je ta sistem poznan, da je takrat beležil prekoračitev hitrosti za 40 km/h? Nah povem, da sem šofer, ki vozi po predpisih in me brzine, ne alkohola, ne semaforja še nisem plačal.

Hvala vsem za resne odgovore.
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
Uporabniški avatar
PogachnyK
Admiral

OdgovorNapisal/-a PogachnyK » Pe Jun 26, 2015 09:12

če so bile samo svetlobne table za omejitev hitrosti potem se nimas ničesar bati

če pa so bile za cesto table, da v primeru megle hitrost omejena na 40km/h potem pa so lahko imeli naštimano, samo močno dvomim. nimas se ničesar bati
Hvala na razumevanju
cado1990
Viceadmiral
Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a cado1990 » Pe Jun 26, 2015 09:31

Svetlobne so bile.... Je pa verjetno res, da imajo tiste: in caso della nebbia (v primeru megle) tudi stalno postavljene....

Je pa res, da je bil poleg dopis na tablah, ki z nekim kompleksnim stavkom izražal, da če je vidljivost manjša od 50m. Je pa res, da je bil napis seveda samo v Italjanščini in je pomenil kako drugače (vseh 19 časov in glagoskih naklonov ne razumem najbolje).No, 50m vidljivosti je nedvoumno bilo...
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
Uporabniški avatar
PogachnyK
Admiral

OdgovorNapisal/-a PogachnyK » Pe Jun 26, 2015 13:22

če nisi vozil več kot 130km/h ne te bodo ganjali sigurno ne, ker spremeba omejitve hitrosti na radarjih ni tako enostaven postopek in zahteva kar nekaj papirjev in časa, dokazil..... Sigurno so bili radarji nastavljeni na 130km/h. predno uredijo vso papirologijo pa se ravno megla dvigne

Pač obstaja neka zakonodaja o znakih in oznakah, ki jih predpisuje EU, zato bodo sedaj /ali so že tisto tablo v ajdovšini odstranil, ki ti prepove vožnjo
, če preveč burja vleče.
Hvala na razumevanju

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov