Pozdravljeni,
naj povem anekdoto. Pred zimskimi počitnicami sem mamo in sestro peljal na letališče v Benetke (Marco Polo). Po cesti je bila gosta megla in omejitev nekih 40 ali 50 kmh, če se vudi manj kot 50m. Zanima me sledeče: Ali mislite, tisti, katerim je ta sistem poznan, da je takrat beležil prekoračitev hitrosti za 40 km/h? Nah povem, da sem šofer, ki vozi po predpisih in me brzine, ne alkohola, ne semaforja še nisem plačal.
Hvala vsem za resne odgovore.
Sistem Tutor Radar
Moderatorji: moderator2, moderator
Sistem Tutor Radar
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
Svetlobne so bile.... Je pa verjetno res, da imajo tiste: in caso della nebbia (v primeru megle) tudi stalno postavljene....
Je pa res, da je bil poleg dopis na tablah, ki z nekim kompleksnim stavkom izražal, da če je vidljivost manjša od 50m. Je pa res, da je bil napis seveda samo v Italjanščini in je pomenil kako drugače (vseh 19 časov in glagoskih naklonov ne razumem najbolje).No, 50m vidljivosti je nedvoumno bilo...
Je pa res, da je bil poleg dopis na tablah, ki z nekim kompleksnim stavkom izražal, da če je vidljivost manjša od 50m. Je pa res, da je bil napis seveda samo v Italjanščini in je pomenil kako drugače (vseh 19 časov in glagoskih naklonov ne razumem najbolje).No, 50m vidljivosti je nedvoumno bilo...
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
če nisi vozil več kot 130km/h ne te bodo ganjali sigurno ne, ker spremeba omejitve hitrosti na radarjih ni tako enostaven postopek in zahteva kar nekaj papirjev in časa, dokazil..... Sigurno so bili radarji nastavljeni na 130km/h. predno uredijo vso papirologijo pa se ravno megla dvigne
Pač obstaja neka zakonodaja o znakih in oznakah, ki jih predpisuje EU, zato bodo sedaj /ali so že tisto tablo v ajdovšini odstranil, ki ti prepove vožnjo
, če preveč burja vleče.
Pač obstaja neka zakonodaja o znakih in oznakah, ki jih predpisuje EU, zato bodo sedaj /ali so že tisto tablo v ajdovšini odstranil, ki ti prepove vožnjo
, če preveč burja vleče.
Hvala na razumevanju
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov