Pomoč

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

primusr
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a primusr » Če Jul 09, 2015 06:33

Car tvoj Teak je take kvalitete , ker ti je delal eden najboljših mojstrov pohištva v Evropi, Žal on sam nabavlja teak direktno kjer ga sekajo in še selekcijo dela za sebe. Žal nam ostane to kar on pusti oz. ni dobro za njega..Ja je težko dobiti lep les skoraj nemogoče, ker je sekanje prave , naravno raščene teakovine že nekaj let prepovedana se jo dobi ne rečem vendar je tudi cena astronomska ..
Vem pa za tvojo ceno od Pičuljana tako,da se je dobro pogrel na tvoj račun... Si imel malo šole za naprej.. Največ se naučiš , ko te po žepu upilijo.. :oops:
Fiat Justitia ... Some day....
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Če Jul 09, 2015 21:02

Primusr ja res me je dobro opalil, kriv sem pa sam, ker se z Romanom dobro poznava in se nisem v naprej dogovoril za ceno. Saj veš s prjatli delat posel je vedno najdražje :D Zdej je kar je je pa lepo.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Jul 09, 2015 21:31

Bemti lato jaz in Primož sva tud mal prjatla...pol bo dražje zame??Mormo zadnjo štengo menat.Pa na vodi tko da bo laže ki bolj ziba.
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Če Jul 09, 2015 21:36

Ne bo Primož je Morjeplovec :D
You can't control the wind, but you can adjust your sails.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti