Kamp Njivice
Moderatorji: moderator2, moderator
Je tako da so kampi sedaj tako kot včasih marine(glede na forum mi je to smiselna primerjava), polni do amena... in dragi k svina. Temu primerno se obnašajo. Poleg tega so vsi na lovu za zvezdicami...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Mogoče sem sam bolj svobodna duša in težko prenašam omejitve. Še posebno če mastno plačaš. Še manj pa prenašam aroganco. Še vedno pa ne razumem kako lahko ti nekdo, ki ni uradna oseba dodeli kazn.
Geš v njivice na plažo srečaš znanca greš k njemu na pijačo se zaklepetaš potem pa moraš plačat kazen. Al pa reče, da se moraš prijavit na recepciji in potem lahko gresta na kavo. To je vse sedanja nastrojenost, da so vsi lopovi oziroma hočejo se švercat. To je bilo krepko pred leti danes pa le kaka mladina si še to privošči. No ja tudi to bo nekoč minilo.
Geš v njivice na plažo srečaš znanca greš k njemu na pijačo se zaklepetaš potem pa moraš plačat kazen. Al pa reče, da se moraš prijavit na recepciji in potem lahko gresta na kavo. To je vse sedanja nastrojenost, da so vsi lopovi oziroma hočejo se švercat. To je bilo krepko pred leti danes pa le kaka mladina si še to privošči. No ja tudi to bo nekoč minilo.
pomisli in zgodilo se bo
Njivice
Kolikor vem sprehajalna pot iz Njivic poteka direktno ob obali kjer je kamp. In tega prehoda ne smejo zapreti, ker drugega dostopa od obale ni. Torej lahko vsakdo pride in gre iz kampa kakor mu je drago. Vsaj vcasih je bilo tako.
Zato je se toliko bolj nesmiselno, da potem nadlegujejo ljudi s taksnimi brezveznimi omejitvami in zaracunavajo celo kazni.
Zato je se toliko bolj nesmiselno, da potem nadlegujejo ljudi s taksnimi brezveznimi omejitvami in zaracunavajo celo kazni.
ljubo napisal/-a:Mogoče sem sam bolj svobodna duša in težko prenašam omejitve. Še posebno če mastno plačaš.
Kolikor sem jaz razumel v njivicah nisi nič plačal. Ali si dobil kazen kljub temu, da si plačal boravak?
ljubo napisal/-a:Še vedno pa ne razumem kako lahko ti nekdo, ki ni uradna oseba dodeli kazn.
Sem skoraj 100%, oziroma sem 100% da gre za POGODBENO kazen in ne kazen po kakem zakoniku. Kazen je izterljiva na podlagi pogodbe. V našem kampu te ne bodo tožili za 300KN, ampak ob imenu dobiš en tak rdeči X in te naslednje leto ni več v kampu, pa se lahko žališ komur se hočeš.
ljubo napisal/-a:Geš v njivice na plažo srečaš znanca greš k njemu na pijačo se zaklepetaš potem pa moraš plačat kazen. Al pa reče, da se moraš prijavit na recepciji in potem lahko gresta na kavo.
Pogodba je za to da jo prebereš in imaš vso pravico, da je ne podpišeš. V kolikor jo podpišeš pa pomeni, da se s tem strinjaš. Pa kazen ne dobi obiskovalec, ampak pavšalist. Pa če se zaklepetaš ti ne bo nihče nič sitnaril. Seveda, če si diskreten. Če pa še parkiraš na njihovem parkirišču, ki je plačljiv brezplačno pa ne moreš kaj drugega pričakovati od naših sosedov.
ljubo napisal/-a:To je vse sedanja nastrojenost, da so vsi lopovi oziroma hočejo se švercat.
To je sedanja REALNOST!!!
ljubo napisal/-a:To je bilo krepko pred leti danes pa le kaka mladina si še to privošči. No ja tudi to bo nekoč minilo.
To pa samo ti misliš... Predvsem v kampih kjer prevladujejo slovenci je to največja težava. Žal jih je res veliko, ki mislijo, da so z 2000€, ki so ga dali za pavšal kupili VSE, vključno z mestom, osebjem itd..., če pa je stisnil komu 20€ za kako uslugo pa pričakuje, da bo ta njegov osebni suženj! Lej prijatelj je letos prvič prišel v kamp pa se je takoj zapel z enim domačinom... Citiram njegove besede:"Če ne bi bilo mene tukaj tudi tebe ne bi bilo." No in to je bilo celo na plaži izven kampa...
No in tako tudi mislijo, da oni ne rabijo nikogar prijavljat itn...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
MM
Prvo je prišel k nama dvema, da moramo plačat kazen. Ki jo seveda nisva hotela plačat. Ker sva zahtevala vodjo oziroma direktorja. No lastnica je pa ponorela. Takrat se je malo umiril in rekel naj se samo prijaviva na obisk. Seveda meni je minilo do obiska in sva spakirala. Kasneje je pa od kampa dobila lastnica parcele listek za kazen zaradi neprimernega obnašanja do osebja. No baje, da v pravilniku to piše ampak očitno ga noben ni bral. S tem, da sem pri njih že večkrat bil in parkiral avto pred prijavnico in so me notr zaprli, ker pač zapirajo vhod. Opozoril me je da samo ob enajsth zapirajo vhod in naj drugič raje avto vni pustim.
To da so zahtevali kazn na licu mesta je res 100 %. Če ne verjameš probaj sam.
Vhod v kamp. Najprej je vhod, ki je čez dan odprt. Potem je par parkirnih neplačljivih mest potem je rampa. Nič ni za plačat. Tudi nobene table ni ali kakega opozorila.
Kar se tiče švercanja ne bom dal roko v ogenj. Lahko se kje kaj švercajo za kak dan dost pa ne. Mogoče se ti zdi malo 2000€ za kar kje nudijo ampak je dosti. S tem da je tam kar 3500 če ne 3700€. Da ne govorim koliko je stal kontejner, ki so ga od njih kupili. No ja vse je s svojim namenom.
Pa si mogoče prabal ko sem pisal o kampu v Klimnem, Denar se služi z delom ne pa z ustrahovanjem in prepovedmi in kaznimi.
Prvo je prišel k nama dvema, da moramo plačat kazen. Ki jo seveda nisva hotela plačat. Ker sva zahtevala vodjo oziroma direktorja. No lastnica je pa ponorela. Takrat se je malo umiril in rekel naj se samo prijaviva na obisk. Seveda meni je minilo do obiska in sva spakirala. Kasneje je pa od kampa dobila lastnica parcele listek za kazen zaradi neprimernega obnašanja do osebja. No baje, da v pravilniku to piše ampak očitno ga noben ni bral. S tem, da sem pri njih že večkrat bil in parkiral avto pred prijavnico in so me notr zaprli, ker pač zapirajo vhod. Opozoril me je da samo ob enajsth zapirajo vhod in naj drugič raje avto vni pustim.
To da so zahtevali kazn na licu mesta je res 100 %. Če ne verjameš probaj sam.
Vhod v kamp. Najprej je vhod, ki je čez dan odprt. Potem je par parkirnih neplačljivih mest potem je rampa. Nič ni za plačat. Tudi nobene table ni ali kakega opozorila.
Kar se tiče švercanja ne bom dal roko v ogenj. Lahko se kje kaj švercajo za kak dan dost pa ne. Mogoče se ti zdi malo 2000€ za kar kje nudijo ampak je dosti. S tem da je tam kar 3500 če ne 3700€. Da ne govorim koliko je stal kontejner, ki so ga od njih kupili. No ja vse je s svojim namenom.
Pa si mogoče prabal ko sem pisal o kampu v Klimnem, Denar se služi z delom ne pa z ustrahovanjem in prepovedmi in kaznimi.
pomisli in zgodilo se bo
-
al
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
Letos sva nek vetrovni dan izkoristila za oglede in sva hotela pogledati novo kamp/apartmajsko naselje Crvena luka pri Biogradu. Parkiraš na parkingu pred rampo, potem pa te vratar nikakor ne spusti noter.
Ne moreš niti do recepcije, tako da moraš verjetno priti z vaučerjem.
Se pravi, verjeti je treba slikicam in opisom na internetu, pogledati si pa ne moreš.
Ali jih res tako skrbi za varnost gostov, ali pa je za posel bolje, da prej ne vidiš v živo.
Ne moreš niti do recepcije, tako da moraš verjetno priti z vaučerjem.
Se pravi, verjeti je treba slikicam in opisom na internetu, pogledati si pa ne moreš.
Ali jih res tako skrbi za varnost gostov, ali pa je za posel bolje, da prej ne vidiš v živo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti