Izvršba iz HR

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

kontinentalec

OdgovorNapisal/-a kontinentalec » To Jun 07, 2016 12:13

Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..

Sem klical odvetnika in mi je rekel, da naj plačam kazan ostalo ne. In da bo
sestavil dopis, ki ga bom poslal v Pulj.

Lep pozdrav!
nac
Admiral

OdgovorNapisal/-a nac » To Jun 07, 2016 12:49

kontinentalec napisal/-a:Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..

Lep pozdrav!

....očitno množično narobe parkiramo,oz. se nam zdi škoda dat 5,8 ili 10 kuniča....... al kako?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 07, 2016 15:37

nac napisal/-a:
kontinentalec napisal/-a:Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..

Lep pozdrav!

....očitno množično narobe parkiramo,oz. se nam zdi škoda dat 5,8 ili 10 kuniča....... al kako?

Točno to se tudi jaz sprašujem. Izpit za avto imam že (mogoče je za koga to šele) 18 let in za parkiranje niti enkrat v življenju še nisem plačal kazni, enako tudi me še nikoli niso lovili s pajkom... Kar se tiče hrvaške, plačujem vedno izključno samo z mobitelom! Tako imam lepo kontrolo, pa še dokaz, če bi me kdo kdaj hotel kaj zajebavat. Za ta namen ima aplikacijo, ni treba niti SMS pošiljat. O ja, kaj bi dal, da bi bilo v SLO nekaj podobnega... :evil: :evil:
Nazadnje spremenil admin, dne To Jun 07, 2016 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
AS
Admiral

OdgovorNapisal/-a AS » To Jun 07, 2016 16:38

nac napisal/-a:

Lep pozdrav!

Zate ne vem, vem pa zase da vedno plačam parking povsod. Če bi me že čakal listek na avtu ker sem zamudil plačan čas bi plačal še tega, Pa ga ni bilo
AS
Admiral

OdgovorNapisal/-a AS » To Jun 07, 2016 16:40

Lep pozdrav!

Samo kazen bi moral plačati na račun Pula Parkinga, odvetnik pa ti pošilja samo njegov račun.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » To Jun 07, 2016 19:30

Pula Parking... Saznajte više informacija o djelatnostima i uslugama koje vam nudimo u sklopu svog svakodnevnog poslovanja

uslúga -e samostalnik ženskega spola (û)
1. kar se naredi za koga iz prijaznosti, naklonjenosti, ustrežljivosti: narediti komu uslugo

Ne vem kaj hoćejo tile iz Pule, še bolj pa me zanima kako so prišli do podatkov o lastnikih vozil, kajti to je lahko bilo le nezakonito!! Tistega, ki je v Sloveniji za to odgovoren pa bi tako kaznoval, da nikomur kaj takega ne bi padlo na pamet.
Vprašajte se recimo pri vas v službi nekdo nečesa ne bi plačal imeli pa bi le njegovo registrsko tablico. Mislim, da ne obstaja niti najmanjša možnost, da bi prišli do podatkov o lastniku in kar vložili zahtevek na sodišču za rubež.
nac
Admiral

OdgovorNapisal/-a nac » To Jun 07, 2016 19:48

AS napisal/-a:
nac napisal/-a:

Lep pozdrav!

Zate ne vem, vem pa zase da vedno plačam parking povsod. Če bi me že čakal listek na avtu ker sem zamudil plačan čas bi plačal še tega, Pa ga ni bilo

Jaz pa ZATE ne vem,ZA SEBE pa vem,da sem že dostikrat parkiral,ne da bi bil plačal,pa tudi zase vem,da sem že plačal kazen,pa tudi zase vem,da sem v Opatiji parkiral brez plačila in sem dobil domov kuverto,pa sem plačal,ampak to je sedaj,ko smo skupaj v EU,prej sem pa kak listek oz. vrečko izza brisalca tudi vrgel stran,pa ni bilo kakih sankcij. Ampak sedaj pa smo v EU.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » To Jun 07, 2016 21:08

Poanta je v tem, da ta subjekt ni policija ne redarstvo. :!:

To je navaden d.o.o. in nič drugega, ki povrhu vsega nima niti verodostojne listine s katero bi sploh lahko pričeli postopek izterjave doma, kaj šele v drugi državi članici EU. Probajo pa če rata, rata. Najlažje to užge pri pridnih, ubogljivih, pokornih, ponižnih in pri budalah in to smo prav mi... Slovenci. :lol:
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » To Jun 07, 2016 21:27

Isto je pri nas. Enkrat nism placal ipf(avtorstvo podobno kot sazas) 16 € in je prišel opomin kar od odvetnika in 50€ odvetniških stroßkov. Pozanimal sem se na fursu in so rekli da moram plačat. :roll:
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » To Jun 07, 2016 22:11

A v nemčijo tudi pošlje zahtevek v hrvaščini? Halo......postopki in zakonodaja obstaja...
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Jun 08, 2016 07:01

Osebno sem lani prekoračil čas in (isti dan)plačal 100 kun kazni preko položnice in me prav zanima, če bodo hoteli tudi mene še enkrat nategnit s kakšnim dopisom.
AS
Admiral

OdgovorNapisal/-a AS » Sr Jun 08, 2016 10:35

weta napisal/-a:A v nemčijo tudi pošlje zahtevek v hrvaščini? Halo......postopki in zakonodaja obstaja...

Je zraven prevedeno v slovenščino od uradnega prevajalca. Pa zaračunano tudi
igor_k
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a igor_k » Sr Jun 08, 2016 13:02

Preden kaj plačaš jih povprašaj, kako so dobili tvoje osebne podatke. Ker, če je pridobitev nezakonita, potem ne rabiš nič plačat.
AS
Admiral

OdgovorNapisal/-a AS » Sr Jun 08, 2016 13:19

igor_k napisal/-a:Preden kaj plačaš jih povprašaj, kako so dobili tvoje osebne podatke. Ker, če je pridobitev nezakonita, potem ne rabiš nič plačat.

Ja ker so mi zaračunali 500 kun za pridobitev mojih podatkov
marez
Kontraadmiral
Kraj: novo mesto-vir

OdgovorNapisal/-a marez » Sr Jun 08, 2016 13:26

Da,ni tako,kot v Zadru,ko,jih je nekdo tožil
in je sodišče ugotovilo, da so vsa leta nezakonito kasirali.

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov