Izvršba iz HR
Moderatorji: moderator2, moderator
-
kontinentalec
Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..
Sem klical odvetnika in mi je rekel, da naj plačam kazan ostalo ne. In da bo
sestavil dopis, ki ga bom poslal v Pulj.
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
kontinentalec napisal/-a:Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..
Lep pozdrav!
....očitno množično narobe parkiramo,oz. se nam zdi škoda dat 5,8 ili 10 kuniča....... al kako?
nac napisal/-a:kontinentalec napisal/-a:Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..
Lep pozdrav!
....očitno množično narobe parkiramo,oz. se nam zdi škoda dat 5,8 ili 10 kuniča....... al kako?
Točno to se tudi jaz sprašujem. Izpit za avto imam že (mogoče je za koga to šele) 18 let in za parkiranje niti enkrat v življenju še nisem plačal kazni, enako tudi me še nikoli niso lovili s pajkom... Kar se tiče hrvaške, plačujem vedno izključno samo z mobitelom! Tako imam lepo kontrolo, pa še dokaz, če bi me kdo kdaj hotel kaj zajebavat. Za ta namen ima aplikacijo, ni treba niti SMS pošiljat. O ja, kaj bi dal, da bi bilo v SLO nekaj podobnega...
Nazadnje spremenil admin, dne To Jun 07, 2016 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
nac napisal/-a:kontinentalec napisal/-a:Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..
Lep pozdrav!
Zate ne vem, vem pa zase da vedno plačam parking povsod. Če bi me že čakal listek na avtu ker sem zamudil plačan čas bi plačal še tega, Pa ga ni bilo
kontinentalec napisal/-a:Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..
Lep pozdrav!
Samo kazen bi moral plačati na račun Pula Parkinga, odvetnik pa ti pošilja samo njegov račun.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Pula Parking... Saznajte više informacija o djelatnostima i uslugama koje vam nudimo u sklopu svog svakodnevnog poslovanja
uslúga -e samostalnik ženskega spola (û)
1. kar se naredi za koga iz prijaznosti, naklonjenosti, ustrežljivosti: narediti komu uslugo
Ne vem kaj hoćejo tile iz Pule, še bolj pa me zanima kako so prišli do podatkov o lastnikih vozil, kajti to je lahko bilo le nezakonito!! Tistega, ki je v Sloveniji za to odgovoren pa bi tako kaznoval, da nikomur kaj takega ne bi padlo na pamet.
Vprašajte se recimo pri vas v službi nekdo nečesa ne bi plačal imeli pa bi le njegovo registrsko tablico. Mislim, da ne obstaja niti najmanjša možnost, da bi prišli do podatkov o lastniku in kar vložili zahtevek na sodišču za rubež.
uslúga -e samostalnik ženskega spola (û)
1. kar se naredi za koga iz prijaznosti, naklonjenosti, ustrežljivosti: narediti komu uslugo
Ne vem kaj hoćejo tile iz Pule, še bolj pa me zanima kako so prišli do podatkov o lastnikih vozil, kajti to je lahko bilo le nezakonito!! Tistega, ki je v Sloveniji za to odgovoren pa bi tako kaznoval, da nikomur kaj takega ne bi padlo na pamet.
Vprašajte se recimo pri vas v službi nekdo nečesa ne bi plačal imeli pa bi le njegovo registrsko tablico. Mislim, da ne obstaja niti najmanjša možnost, da bi prišli do podatkov o lastniku in kar vložili zahtevek na sodišču za rubež.
AS napisal/-a:nac napisal/-a:kontinentalec napisal/-a:Očitno pošiljajo množično! Sem dobil tudi jaz kazen prejšnji petek, upnik je PULA PARKING d.o.o., dolg je pa narasel iz 160 kun na 1900 kun, predvsem na račun stroškov odvetnika (Kuzmanovic) oz. notarja (kukučka) oba iz Pulja..
Lep pozdrav!
Zate ne vem, vem pa zase da vedno plačam parking povsod. Če bi me že čakal listek na avtu ker sem zamudil plačan čas bi plačal še tega, Pa ga ni bilo
Jaz pa ZATE ne vem,ZA SEBE pa vem,da sem že dostikrat parkiral,ne da bi bil plačal,pa tudi zase vem,da sem že plačal kazen,pa tudi zase vem,da sem v Opatiji parkiral brez plačila in sem dobil domov kuverto,pa sem plačal,ampak to je sedaj,ko smo skupaj v EU,prej sem pa kak listek oz. vrečko izza brisalca tudi vrgel stran,pa ni bilo kakih sankcij. Ampak sedaj pa smo v EU.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Poanta je v tem, da ta subjekt ni policija ne redarstvo.
To je navaden d.o.o. in nič drugega, ki povrhu vsega nima niti verodostojne listine s katero bi sploh lahko pričeli postopek izterjave doma, kaj šele v drugi državi članici EU. Probajo pa če rata, rata. Najlažje to užge pri pridnih, ubogljivih, pokornih, ponižnih in pri budalah in to smo prav mi... Slovenci.
To je navaden d.o.o. in nič drugega, ki povrhu vsega nima niti verodostojne listine s katero bi sploh lahko pričeli postopek izterjave doma, kaj šele v drugi državi članici EU. Probajo pa če rata, rata. Najlažje to užge pri pridnih, ubogljivih, pokornih, ponižnih in pri budalah in to smo prav mi... Slovenci.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov