kateri avto?
Moderatorji: moderator2, moderator
Zlatko tale trik je tako tako, pri nas npr pa verjetno imajo podobne pogoje tudi drugje v eu moraš če ti pljunejo avto in če želiš dobiti zavarovalnino priložiti prometno in oboje ključe plus kodo za delanje novih, sedaj pa mi povej kako to priložiš če si avto prodal in to vse dal lastniku?Seveda se vse da prej naredit češ da si kako izgubil a če imam jaz potrdilo da sem ga kupil prej kot je bil prijavljen ukraden ga ni zakona da bi mi ga vzeli. Res pa je da se moraš dotatno je..ti da dokazuješ da je avto tvoj ampak če nabaviš v avto hiši naj to oni dokazujejo.
LP
LP
Ja, cibro, če logično razmišljaš, je res tako. Žal pa je že nekaj Slovencev ostalo brez svojih vozil. Bila so pošteno plačana, večina pri trgovcih, nekateri so celo imeli pri nakupu potrdila, da ni ukraden,..... Če te ustavi Schengenska notranja kontrola in je avto v njihovi bazi, nimaš šans. Lahko samo pobereš svoje osebne stvari in greš dalje peš. To je žalostna resnica.
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
se strinjam glede porekla in previdnosti... sem pa danes spet imel obhod in zalostno ugotavljam da je avtov res kot dreka in se vedno vecina iz italije...
danes sem tudi nasel enega a4 ki je sicer malo podrajsan po vratih a je slovenskega porekla...mogoce bo jutri mehanik imel cas za pregled.
mi je pa tudi zanimiv en wv touran
danes sem tudi nasel enega a4 ki je sicer malo podrajsan po vratih a je slovenskega porekla...mogoce bo jutri mehanik imel cas za pregled.
mi je pa tudi zanimiv en wv touran
Tisto z nakupom dražjega ni vedno boljše.
Sam sem kupil eno izmed cenejših, doma zrihtal, ker je bilo treba (veliki servis, pa še za 1k€ drobnarije) sedaj pa samo še filtre in olje menjam.
Avto je pa Alfa Romeo 166 2.5 V6.
Druga je pa Alfa Romeo 75 1.6, pa prav tako v domači oskrbi in dela brez problemov.
Kakor ste verjetno že ugotovili, sem mahnjen na Alfice ...
Sam sem kupil eno izmed cenejših, doma zrihtal, ker je bilo treba (veliki servis, pa še za 1k€ drobnarije) sedaj pa samo še filtre in olje menjam.
Avto je pa Alfa Romeo 166 2.5 V6.
Druga je pa Alfa Romeo 75 1.6, pa prav tako v domači oskrbi in dela brez problemov.
Kakor ste verjetno že ugotovili, sem mahnjen na Alfice ...
V mojem primeru je 2.5 kar pravi motor za tak avto (še raje bi pa vozil 3.2 V6). Pač avto z željeno opremo je bil v danem trenutku tak. Kar se porabe tiče pa itak ni večjih razlik med tema motorjema 12 pa do ene 15 litrov. 1.6 pa je tam pri 10 litrih.
Pač vozim tisto v čemer uživam (zvok V6 je nemogoče primerjat s čim drugim, mogoče V8
).
Tankanje - a za na morje pa ni nič škoda ...
Pač vozim tisto v čemer uživam (zvok V6 je nemogoče primerjat s čim drugim, mogoče V8
Tankanje - a za na morje pa ni nič škoda ...
Tega pa ne razumem.... pol pa sam uliva not ...
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
Ja avto že rabi mašino sploh če je malo večja krava , pa sploh zvok in pospeški, za tisith par litrov se pa ne splača sekirat ker če nimaš za bencin si tak kupiš neko malo prevozno sredstvo z 1.0 mašino.No pa tudi je odvisno kolko se oziš pa kak ker meni 2.5 mašina pri 180 ziker majn požere ko kaka 1.8 mašina.jaz se vglavnem vozim 160 / 170 kmh delam pa 50.000 letno in mi pri tej potovalni ne pride čez 9 torej ni nekak hudo,pa pri tej brzini je motor skoraj na štant gasu kar pa pri kaki 1.8 mašini glih ni ne.
ja se strinjam da 1,8 popije več pri taki krači od avta kot 2,5.
Hotel sem povedati samo da npr poznam kar nekaj ljudi k so nabavl npr bmw npr 4.0 pa ga vprašam kaj pa tankanje. Ah ni problema odvrne 11-12 litrov, no že tle se zlaže, ko ga pa povprašam koliko pa kaj naredi km letno pa je komaj do 6000. Ja hvala za tako kračo da se sveti pred bajto.
Ja se strijam da je zvok v6 in v 8 prva liga, sem vozil in audi V8 ne a8 in jaguar 3.0 bencinc, leti k strela mašina ga brije k u formuli ampak da raje dam keš kam drugam kot v bencin.
Ja za na morje ni škoda ne ker se s čolnom guraš cca 3 tedne in ni isto kot vsakodnevna poraba z avtom, dopust je luksuz avto pa potreba.
LP
ps. sam uliva not sem mislil da pač mora večkrat tankat kot dizl. Je res da je dizl traktor po zvoku ampak se pa dalje pride z enim tankom
Hotel sem povedati samo da npr poznam kar nekaj ljudi k so nabavl npr bmw npr 4.0 pa ga vprašam kaj pa tankanje. Ah ni problema odvrne 11-12 litrov, no že tle se zlaže, ko ga pa povprašam koliko pa kaj naredi km letno pa je komaj do 6000. Ja hvala za tako kračo da se sveti pred bajto.
Ja se strijam da je zvok v6 in v 8 prva liga, sem vozil in audi V8 ne a8 in jaguar 3.0 bencinc, leti k strela mašina ga brije k u formuli ampak da raje dam keš kam drugam kot v bencin.
Ja za na morje ni škoda ne ker se s čolnom guraš cca 3 tedne in ni isto kot vsakodnevna poraba z avtom, dopust je luksuz avto pa potreba.
LP
ps. sam uliva not sem mislil da pač mora večkrat tankat kot dizl. Je res da je dizl traktor po zvoku ampak se pa dalje pride z enim tankom
cibro napisal/-a:Imam ponudb a6 avant 2.0 tdi 2007 letnik črn precej opreme,60000km, za 18000 samo ima volan na desni.
Bi kdo od sodelujočih če bil na mojem mestu kupil.
Sedaj imam a4 1,9 2005 avant , 90000 kupljen pred mesecem in pol za 13000 ampak volan na levi,
LP, g
ne nori ..s tem...in tud kakršnekoli predelave ne pridejo v poštev..no že ampak bo drago
Veritas et Aequitas
Ja baje da je predelava 3000 eur, mi je dal svojo vectro za probat pa je tako tako, za vožnjo mi ni problem samo prestavljanje pa je z levo ful čudno edino morda če bi bil avtomatik, ne vem. Sva zmenjena v nedeljo da gremo malo naokrog z njegovo vectro in jaz vozim, ker včeraj sem samo po parkingu nekaj premikal kar je v bistvu boj je..eno kot po ravnem, bomo vidli kako bo v mestu.
Kolega ki je prišel iz nove zelandije pravi da mu je volan na desni bolj ok, seveda ker je navajen ker je tam izpit naredil a se je tudi on navadil na "našo"stran.
Bom poročal s testa.
LP, G
Kolega ki je prišel iz nove zelandije pravi da mu je volan na desni bolj ok, seveda ker je navajen ker je tam izpit naredil a se je tudi on navadil na "našo"stran.
Bom poročal s testa.
LP, G
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta