Da bi pa plačeval davek za to, da bi lahko kašljal - torej kupoval cigarete - pa... bi se me obe pokojni babici, ki sta bili Gorenjki, takoj odrekli
Moj majhen jubilej
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ne drži čisto... Ko kadim, kadim (ko je zunaj dovolj mraz)
Da bi pa plačeval davek za to, da bi lahko kašljal - torej kupoval cigarete - pa... bi se me obe pokojni babici, ki sta bili Gorenjki, takoj odrekli

Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
PeterV napisal/-a:Allen Carr: KONČNO NEKADILCI brez truda in za vedno
Upam, da je res tako dobra, da ne bo šlo 129 listov papirja v peč
Naj bo ta stavek tudi opravičilo za post pred dvemi leti
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
-
Daki
obojan napisal/-a:Nehal kaditi v Petek 13. (september) leta 2002.
Prej sem kadil 3-4 škatle na dan (oziroma sem jih zvil cca 30 ostalo pa konfekcija).
Od takrat še nisem prižgal cigareta.
3-4 škatle na dan ni enako 30 zvitim cigaretom...prej bi reku da je 1cigaret = 2 zvita cigareta.
Saj vseeno in je bolj pomembno, da si nehal kadit! Čestitam!
Skadil od 1.5-2. škatle na dan, do trenutka ko mi je moja rekla, da je noseča. Od takrat tudi ona ni več kadila v hiši, po treh mesecih opustila to razvado, verjetno ker sem jo jaz fejs žrl.
Če ne moreš nehat kadit nič hudega, denarja ni na konec meseca nič viška, ne kašlaš ko se lušči navlaka, ampak ker ti cigaret paše, polek kave nerabiš nič sladkarij, imaš cigaret itd.
Če ne moreš nehat kadit nič hudega, denarja ni na konec meseca nič viška, ne kašlaš ko se lušči navlaka, ampak ker ti cigaret paše, polek kave nerabiš nič sladkarij, imaš cigaret itd.
Če ni v moji moči da ti pomagam, ti tudi slabega ne želim
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov