kraja
Moderatorji: moderator2, moderator
-
navtik_borut
- Admiral
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Saj un iz ta prvega posta jih tudi krade kot po tekočem traku. Pa še nočno delo, pa v zimskih pogojih, pa stres na delovnem mestu ...
Vsako delo je častno delo.
Ok, šalo na stran.
Noben ne problematizira pravega problema, ki je (ne)varovanje v marini Umag
in verjetno sistemsko v vseh ACI marinah, če ne še kje drugje.
Tudi sam sem lanskega 1.1. zastonj prenočil v ACI Umag. Nihče mi ni pomagal pri privezovanju niti me registriral da sem prišel, se priključil na štrom, prespal in ob 7h zjutraj odšel naprej na sever. Kolega, ki se mi je pridružil, je celo s spalno vrečo okoli vratu ves mačkast šel v recepcijo in spraševal, kje bi me našel, pa jim tudi takrat ni kapnilo, da bi vsaj preverili kaj je na stvari. Boli jih đoka. Marina je osvetljena z reflektorji, verjetno imajo tudi kakšne kamere ampak to je bolj samo sebi namen, očitno.
Prepričan sem tudi, da se je marina distancirala od dogodka in da mora lastnik sam urejati vse. In to za 4000€ letnega priveza.
Vsako delo je častno delo.
Ok, šalo na stran.
Noben ne problematizira pravega problema, ki je (ne)varovanje v marini Umag
Tudi sam sem lanskega 1.1. zastonj prenočil v ACI Umag. Nihče mi ni pomagal pri privezovanju niti me registriral da sem prišel, se priključil na štrom, prespal in ob 7h zjutraj odšel naprej na sever. Kolega, ki se mi je pridružil, je celo s spalno vrečo okoli vratu ves mačkast šel v recepcijo in spraševal, kje bi me našel, pa jim tudi takrat ni kapnilo, da bi vsaj preverili kaj je na stvari. Boli jih đoka. Marina je osvetljena z reflektorji, verjetno imajo tudi kakšne kamere ampak to je bolj samo sebi namen, očitno.
Prepričan sem tudi, da se je marina distancirala od dogodka in da mora lastnik sam urejati vse. In to za 4000€ letnega priveza.
vsi ti foušlivci ki jih je zel velikoko pri nas, so samo lenuhi ki iščejo izgovore sami zase. Če pa koga pašaš da ti bi v nedeljo pomagal za 10€ na uro, se pa takoj spomnijo da je NEdela. Oprostite za off topic, sam me res spravijo na obrate, ko vidim kaj razmišlajo oziroma sploh ne razmišlajo
l.p. erik
l.p. erik
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov