Iščem delo na obali

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

PeterV
Admiral

Iščem delo na obali

OdgovorNapisal/-a PeterV » Če Apr 06, 2017 22:54

Odločil sem se za spremembe. Dovolj imam dela, ki ga že nekaj časa opravljam. Ni težko in nimam slabe plače ampak sem se ga naveličal. In moja velika, zaenkrat še neizpolnjena življenjska želja je, da bi se iz SV Slo preselil na obalo in tam delal nekaj v zvezi z barkami. Vedno, ko grem skozi kakšno marino zavidam tistim, ki jih tam opazujem, kako nekaj polirajo, pa brusijo, pa barvajo, pa… Nisem več mlad, leta tečejo in vem, da mi bo žal, če ne bom probal. V mislih imam kakršnokoli delo v zvezi z vzdrževanjem bark. Nimam kaj dosti izkušenj a vem, da bi se brez problema naučil različnih del. Vseeno za kakšno delo gre, npr. antifoulig, teak,… Moj plus je, da imam veliko željo in da nimam dveh levih rok. Kar pa se mi zdi tudi pomembno je to, da sem zanesljiv. To pišem tukaj zato, ker obstaja možnost, da bo to prebral tudi kdo, ki se s tem že ukvarja in mogoče išče kakšnega zanesljivega kompanjona. Ali pa kdo pozna koga, ki ga išče in me bo priporočal. Imam vse dokumente za voditelja čolna, imam izkušnje z jadranjem na barkah dolžine do 46,… Več pa na zs, če bom za koga zanimiv.
Uporabniški avatar
Leut
Admiral

Glisiranje Optimista

OdgovorNapisal/-a Leut » Če Apr 06, 2017 23:03

Neverjetno, kaj se da iztisniti iz jadrnice Optimist.

https://www.youtube.com/watch?v=UokOO60dsMU
Uporabniški avatar
motorni
Admiral
Kraj: Zagorje

OdgovorNapisal/-a motorni » Pe Apr 07, 2017 19:16

Še bolj impresivno je, česa se je lotila švedska pomorska fakulteta.
Admiral

OdgovorNapisal/-a PeterV » Pe Apr 07, 2017 21:31

Motorni, ne razumem, kaj ima to veze z mojo temo?
Uporabniški avatar
motorni
Admiral
Kraj: Zagorje

OdgovorNapisal/-a motorni » So Apr 08, 2017 00:03

Nima, oprosti. Malo me je zaneslo ko sem prebral zgornji post.

lp

motorni

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov