Iščem delo na obali
Moderatorji: moderator2, moderator
Iščem delo na obali
Odločil sem se za spremembe. Dovolj imam dela, ki ga že nekaj časa opravljam. Ni težko in nimam slabe plače ampak sem se ga naveličal. In moja velika, zaenkrat še neizpolnjena življenjska želja je, da bi se iz SV Slo preselil na obalo in tam delal nekaj v zvezi z barkami. Vedno, ko grem skozi kakšno marino zavidam tistim, ki jih tam opazujem, kako nekaj polirajo, pa brusijo, pa barvajo, pa… Nisem več mlad, leta tečejo in vem, da mi bo žal, če ne bom probal. V mislih imam kakršnokoli delo v zvezi z vzdrževanjem bark. Nimam kaj dosti izkušenj a vem, da bi se brez problema naučil različnih del. Vseeno za kakšno delo gre, npr. antifoulig, teak,… Moj plus je, da imam veliko željo in da nimam dveh levih rok. Kar pa se mi zdi tudi pomembno je to, da sem zanesljiv. To pišem tukaj zato, ker obstaja možnost, da bo to prebral tudi kdo, ki se s tem že ukvarja in mogoče išče kakšnega zanesljivega kompanjona. Ali pa kdo pozna koga, ki ga išče in me bo priporočal. Imam vse dokumente za voditelja čolna, imam izkušnje z jadranjem na barkah dolžine do 46,… Več pa na zs, če bom za koga zanimiv.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov