Cena izposoje čolna na Hrvaškem
Moderatorji: moderator2, moderator
Cena izposoje čolna na Hrvaškem
Zanima me koliko stane izposoja čolna na hrvaškem za eno lupino in motorjem cca 25 konjskimi močmi.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
Guma napisal/-a:Kolega je dal prejšnji teden v Pakoštanih 100eur za 5m pasaro z 10KM, gorivo je bilo v ceni. Meni se zdi to malo pretirano.
To že, ampak vsak dan so vse barke na morju, ima jih vsaj 10 vse skupaj, različnih velikosti, tak da očitno ni tak drago. Večinoma pa si jih izposojajo čehi in slovaki.
Guma je guma, zaenkrat.
Računati je potrebno vse: Vrednost barke, vzdrževanje, registracijo, zavarovanje, zimovanje, riziko ...
Eksploatacija pa ni dvanajst mesecev na leto, ampak...
Temu posledično se zdi dnevni najem drag. Ko pa vse sešteješ in nato deliš z dnevi, ko uporabljaš (odšteješ še slabo vreme itd), vidiš, da najem sploh ni tako drag.
- Kraj: Maribor
bobiboss napisal/-a:če so cene takšne kot jih omenjate je to eno veliko pretiravanjekar se tiče Korčule-v Veli Luki sem pred časom spraševal za najem in mi je tip povedal da imajo že od nekje marca vse oddano in mi priporočal, da že v januarju rezerviram
...ja saj, potem pa ostanjeo samo še take ponudbe, za 200€
Pa sem ziher, da v konkretni sezoni tudi taki najdejo najemnika
Sve će to narod da pozlati!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost