vzmetno jeklo
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: vzmetno jeklo
halo,
to si pa same napačne klical. Vzmetno jeklo dobiš pri vsakem malce boljšem trgovcu z jekli.
Katero številko pa rabiš? 51CrV4, 52CrMoV4, 56SiCr7, 56Si7, 61SiCr7, 55Cr3, 51Si7, 58CrMoV4? Če pa rabiš sam ene končke, ti pa lahko dam cifro od kovača iz kranja, ki obnavlja listnate vzmeti.
to si pa same napačne klical. Vzmetno jeklo dobiš pri vsakem malce boljšem trgovcu z jekli.
Katero številko pa rabiš? 51CrV4, 52CrMoV4, 56SiCr7, 56Si7, 61SiCr7, 55Cr3, 51Si7, 58CrMoV4? Če pa rabiš sam ene končke, ti pa lahko dam cifro od kovača iz kranja, ki obnavlja listnate vzmeti.
ne vem točno oznake so pa dimenzije tiste na sliki za 206D in dolge cca 1,5m
lahko jutri vprašam jest če hočeš. samo vsaj prbližno je treba vedet kolk žilav materijal se rabi
Bi te prosil,če lahko vprašaš
jutri zutraj dobiš ponudbo pale. okol RFja pa, najbolš da prideš naokol
ok najlepša hvala
si dobil kakšno ponudbo
ma jebo mam na šiht!
bom jutri okoli tega, sorry mi je ušlo iz glave! so mi celo bajto s pisarno vred razturil ko okna menjajo, šiptarji so dons odr okol bajte postavl, štemajo cele dneve...sploh ne vem kje sm...
bom jutri okoli tega, sorry mi je ušlo iz glave! so mi celo bajto s pisarno vred razturil ko okna menjajo, šiptarji so dons odr okol bajte postavl, štemajo cele dneve...sploh ne vem kje sm...
pale, dej mi email da ti pošljem vse skup
imaš na zs
nimam?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov