no potem mi pa brez problemov zrihtej da pridem na Rab. imamo dovolj dejavnosti registriranih, od mednarodnih transportov, montaž etc...
pa da pridem tja in nazaj brez karantene. pa ti par stotakov v roke dam. k je tko izi vse. ampak tu mislim vse - mejo, prepustnice do Raba, trajekt, policijo na Rabu, marino da mi odpreš (ki je zaprta) itd. - dol rabim bit samo pol ure.
če bi bilo tako enostavno - lahko prebereš moj prejšnji zapis - omejitve ne bi bile potrebne, ker bi bile odveč.
drugače pa hvala ker ste temo zapacali, sploh unle lučkar.
bayliner 285 - ogled
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: bayliner 285 - ogled
Saj če imaš toliko dejavnosti registriran in takšen svetovljan kot si, potem pa res ne bi smelo zate bit potrebe po tem, da ti nekdo drug na šverc komerc rihta prepustnice 
kr3mn1 napisal/-a:no potem mi pa brez problemov zrihtej da pridem na Rab. imamo dovolj dejavnosti registriranih, od mednarodnih transportov, montaž etc...
pa da pridem tja in nazaj brez karantene. pa ti par stotakov v roke dam. k je tko izi vse. ampak tu mislim vse - mejo, prepustnice do Raba, trajekt, policijo na Rabu, marino da mi odpreš (ki je zaprta) itd. - dol rabim bit samo pol ure.
če bi bilo tako enostavno - lahko prebereš moj prejšnji zapis - omejitve ne bi bile potrebne, ker bi bile odveč.
drugače pa hvala ker ste temo zapacali, sploh unle lučkar.
Se ti iskreno opravičujem za moje nesprejemljivo dejanje
Kristijan…upam, da si vsaj ti razumel kaj sem želel povedati kako izpeljati obisk, če imaš kaj nujnega za postorit na barki. Če želiš ti podrobneje lahko razložim na ZS.
Lp
Lp
glens napisal/-a:Kristijan…upam, da si vsaj ti razumel kaj sem želel povedati kako izpeljati obisk, če imaš kaj nujnega za postorit na barki. Če želiš ti podrobneje lahko razložim na ZS.
Lp
Brez skrbi, sem razumel
glens napisal/-a:Saj če imaš toliko dejavnosti registriran in takšen svetovljan kot si, potem pa res ne bi smelo zate bit potrebe po tem, da ti nekdo drug na šverc komerc rihta prepustnice
ne prideš niti na trajekt. samo HEP, policija pa nujne dostave. to je to. sedaj pa svetuj, če še kako možnost nismo vidli.
to sem vse napisal že na prvi strani.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov