pošiljka v ZDA
Moderatorji: moderator2, moderator
pošiljka v ZDA
Ima kdo idejo kako najceneje poslat v ZDA 5 kg težak paket? DHL... imajo le hitre dostave in je predrago. Ni problem, če transport traja dlje, npr. z kako ladjo.
Re: pošiljka v ZDA
DHL pride cca 3 dan v roke naslovniku,vse ostalo pošta ipd je ……., jaz pošiljam preko DHL cena je na kvaliteto dostave dokaj sprejemljiva,seveda je odvisna od dimenzije in teže ker imajo neko formulo…..,postit moraš odprto ker prekontrolirajo Trumpf ipd..
Pošta slovenije.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Pošta Slovenije dostavlja le darila majhne mase in v vrednosti pod 90 eur.
DHL je nad 200 eur, damper plate, ki jo pošiljam ima pa ceno 350 eur in ne mudi se z dostavo, ker je zima pred vrati lahko potuje magari 3 mesece.
DHL je nad 200 eur, damper plate, ki jo pošiljam ima pa ceno 350 eur in ne mudi se z dostavo, ker je zima pred vrati lahko potuje magari 3 mesece.
Jaz sem pred leti pošiljal avtodele (npr. steklene žaromete, dirkalne odmične gredi, ECU,...) v ZDA prek avstrijske pošte; je bilo več kot pol ceneje od naše, pa tracking je delal kot mora - do prejemnika.
Če ti A ni predaleč. Cene lahko preveriš na netu.
Če ti A ni predaleč. Cene lahko preveriš na netu.
To ni res. Jaz sem s pošto slovenije pošiljal v ameriko že marsikaj bistveno večjega in dražjega in pride v kerkol konc amerike v ca enem tednu s tem da enkrat je blo v 5 dneh v super ruralnem delu amerike.
To z 90€ je zaradi trump ukrepov in noben dhl nemore okoli tega.
To z 90€ je zaradi trump ukrepov in noben dhl nemore okoli tega.
poslali smo paket v new york z pošto slovenije več kot 2 tedna,vmes poskusili slediti pošilko sistem ni deloval, z DHL popoldne neseš na Brnik 3 dan dostavljeno naslovniku, enako san francisko
To da sistem ni deloval ti ne verjamem.
Sem poslal čez 300 stvari v ameriko s pošto slovenije in se ne spomnim, da kdaj sistem nebi deloval. Včasih ampak ekstremno redko pošiljka zabluzi na drug konec sveta in pol eventuelno pride kamor je bila poslana.
Oba DHL in Pošta slovenje v ameriki pošiljko izročita USPS in pol je od njih odvisno kolk hitr pride, ne od pošte slovenije. Ampak navadno je USPS kar hiter.
Lahko vzameš pa DHL Express, tist je pa dostava tudi DHL in precej hitra samo je pa 3x dražje.
Sem poslal čez 300 stvari v ameriko s pošto slovenije in se ne spomnim, da kdaj sistem nebi deloval. Včasih ampak ekstremno redko pošiljka zabluzi na drug konec sveta in pol eventuelno pride kamor je bila poslana.
Oba DHL in Pošta slovenje v ameriki pošiljko izročita USPS in pol je od njih odvisno kolk hitr pride, ne od pošte slovenije. Ampak navadno je USPS kar hiter.
Lahko vzameš pa DHL Express, tist je pa dostava tudi DHL in precej hitra samo je pa 3x dražje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov