Pozdravljeni
Iščem robustna vodila za viseča drsna zunanja vrata. Iščem vodila, ki ne bodo vidna, saj bodo vrata zelo nevpadljiva.
Takih zadev ne kupujem preko neta, ker želim vodila prej videti, da ocenim če bodo dovolj močna za vrata 70-85kg.
Sem nekaj našel preko neta v Bauhausu tam pa sem videl, da je realnost čisto nekaj drugega. Tudi druga plat v Schahermayerju je preveč profi in veliko predraga rešitev za ta namen. Iščem torej nekaj vmesnega.
Vsakršni namig za nabavo v Ljubljani in okolici je dobrodošel.
Vodila za viseča vrata
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Vodila za viseča vrata
Zapelji se do Vijak d.o.o., Trzin
Poglej v Odako, Lj.-Stegne
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Hvala obema za nasvet.
Bom obiskal obe firmi.
Bom obiskal obe firmi.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Sem že nabavil v Vijak d.o.o. Planjava 9, Trzin. Izjemno sem presenečen nad pestrostjo ponudbe in zalogo tako, da jih izjemno priporočam. Tudi cenovno se konkurenčni, zato bo to pri meni postala prva postaja pri nabavi pritrdilnih elementov v raznih projektih še posebej mizarskih.
Pri njih dobiš predvsem pritrdilno tehniko, pohištveno okovje, stavbno okovje in orodje.
Njihov delovni čas je ponedeljek–četrtek 7.30–16.00, petek 7.30–15.00, sobote, nedelje in prazniki pa so zaprti.
Pri njih dobiš predvsem pritrdilno tehniko, pohištveno okovje, stavbno okovje in orodje.
Njihov delovni čas je ponedeljek–četrtek 7.30–16.00, petek 7.30–15.00, sobote, nedelje in prazniki pa so zaprti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov