Gobi in Gobbi
Moderatorji: moderator2, moderator
Gobi in Gobbi
Imam pa res dolgo "lajtungo". Ni mi bilo jasno, kako enkrat umirjeno poznavalsko, pravilno pisanje, enkrat pa ihtavo, brezglavo nakladanje. Sedaj sem komaj opazil, to sta ja dve različni osebi.
Gobi, tebi se opravičujem za mojo dolgo "lajtungo".
Gobbi, tebe bi pa vprašal, ker navajaš tvoje izkušnje z plovili 5, 7, 10 metrov, sedaj pa pride na vrsto celo 14 metrov in da jih menjuješ vsaki dve leti, v prispevku prvega aprila , pa sprašuješ kako naj registriraš plovilo ? ker si ga vzel na SP in koliko ljudi lahko pride gor v HR, iz katere strani že, piha jugo. Daj povej mi, ali sem jaz smotan , pa ne razumem sedaj vse te zadeve, ali pa nas ti malo voziš po kalnem morju ?
LP
Gobi, tebi se opravičujem za mojo dolgo "lajtungo".
Gobbi, tebe bi pa vprašal, ker navajaš tvoje izkušnje z plovili 5, 7, 10 metrov, sedaj pa pride na vrsto celo 14 metrov in da jih menjuješ vsaki dve leti, v prispevku prvega aprila , pa sprašuješ kako naj registriraš plovilo ? ker si ga vzel na SP in koliko ljudi lahko pride gor v HR, iz katere strani že, piha jugo. Daj povej mi, ali sem jaz smotan , pa ne razumem sedaj vse te zadeve, ali pa nas ti malo voziš po kalnem morju ?
LP
Ja naš Gobbi je res nakladač, njegov jezik je katastrofa, upam, da se spremeni... Sicer pa "fajn dečko"! Ko me je poklical po telefonu, kar nisem mogel verjeti.
Gobbi, te lahko prosim, da malo paziš kako pišeš? Mogoče dodaj kakšno veliko črko in piko, pristno "štajerščino" pa ti odpustim. Upam, da ne zahtevam preveč?
Glede njegovih bark v preteklosti ne vem, niti ne poznam, si je pa za letos omislil Atlantis 425, ki je kar poštena barka.
LP
Glede njegovih bark v preteklosti ne vem, niti ne poznam, si je pa za letos omislil Atlantis 425, ki je kar poštena barka.
LP
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
Ne ne jaz sem tisti ki ne zna pisat ,iskušnje pa mam z vsemi temi kaj sem napisal lahko od vsakega čolna posebej pokažem slike,pisanje mi nikoli ni šlo in mi tudi nebo če je to velik problem bom pač samo s kom preko telefona kontaktiral,kak pa je s papriji če maš čoln na s.p pa res nevem kr prej sem mel vse na sebe ,sedaj pa zaradi davka pa je na s.p. prejšni so bili vsi rabljeni ta pa je nov
Ko sem bil mlad sem rajši okoli hodo pa delal kot pa v šolo hodil to je pač sedaj izraz tega,da neznam prav napisat,si pa lahko čolne kupujem,pa druge take igračke
Ko sem bil mlad sem rajši okoli hodo pa delal kot pa v šolo hodil to je pač sedaj izraz tega,da neznam prav napisat,si pa lahko čolne kupujem,pa druge take igračke
-
Rafter
- Kapitan fregate
- Kraj: Southern district of Maribor
- Kontakt:
gobbi napisal/-a:Ne ne jaz sem tisti ki ne zna pisat...
Sem se spomnil ene anekdote, ko je prišel Mujo v Nemčiji na Arbeits Amt (urad za delo) iskat šiht. Pa ga vpraša tip na šalterju:
"Woher sind sie?" (Od kod ste?)
Mu reče Mujo: "Iz Zenice, iz Bosne"
Pa reče tip (seveda po nemško): "Eh, pol pa ne bo nič, Bosanci ste leni"
Pa se začne Mujo branit:
"Ma ne, bolan, nismo mi lijeni. Crnogorci su lijeni, mi smo glupi!"
Jaz pa sem tisti z enim b,ki je izpeljanka mojega priimka in psevdonim iz otroštva.Predvidevam,da si je Gobbi, ime izbral po jahti,kar dokazuje,da si res lahko privošči malo več(brez zamere).Mislim,da dobro pišeš,da poznaš veliko navtike.Moje pisanje ni dobro,mogoče malo bolj umirjeno,kar dokazuje bojazen človeka , da bo ustrelil mimo.Za 1.maj sva se spoznala z Bojanom,ki lahko potrdi,da nisem ravno umirjen, ampak pravi veseljak.Mogoče se bomo v prihodnosti srečali in bolj spoznali.Vesel sem bil srečanja z Bojanom,prvim morjeplovcem,ki sem ga spoznal.Povabil me je na svojo jadrnico,jo razkazal,me popeljal po morju,ter prepričal,da poleg moje barke obstajajo tudi druge dobre ali celo boljše varjante plovil.Vendar sva si bila enotna,da je izrek "hiti počasi"še vedno najin moto.
Sedaj veste,da nista Gobbbbi-ja v eni osebi.Na to temo pozno odgovarjam zaradi praznikov,ter dolgega dopusta.
PS.
Bojan,lep pozdrav
Sedaj veste,da nista Gobbbbi-ja v eni osebi.Na to temo pozno odgovarjam zaradi praznikov,ter dolgega dopusta.
PS.
Bojan,lep pozdrav
Dober prijem
lp Gobi
lp Gobi
Gobbi in Gobi
Klikni temo "Naša plovila" pa boš zvedel vse.Videl boš tudi sliko,ko mu je bog slikal jadrnico z nebes.
To temo bi z svojo jahto lahko obiskal tudi ti,da bi videli tvojo ljubezen
To temo bi z svojo jahto lahko obiskal tudi ti,da bi videli tvojo ljubezen
Dober prijem
lp Gobi
lp Gobi
- Bojan 1962
- Kapitan
- Kraj: Stična
Če pred poletjem ne dobiš barke je to lahko prava katastrofa, toliko želja potem pa takoj zima
Sezona se je definitivno začela, tudi s kopanjem v morju, vreme, le časa bi moralo biti še malo več
lp Bojan
Gobbi: imaš prav, v Omišlju nas je s tem imenom res veliko...
Sezona se je definitivno začela, tudi s kopanjem v morju, vreme, le časa bi moralo biti še malo več
lp Bojan
Gobbi: imaš prav, v Omišlju nas je s tem imenom res veliko...
Včasih je bolje imeti mir,kot imeti prav
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti