motoriziran kotiček
Moderatorji: moderator2, moderator
http://www.bigbearchoppers.com/custom/b ... bones.html
to so pa moje motoristične sanje ko bom še malo zrastu in se me bo moja hotla znebit in nau mjawkala da si bom kaj naredu na motorju
no pa una "avstrijska jajca" od krenga so pa druga želja sam klinc k se ne bi smel z njim furat po mestu bi kroso ampak da gre lahko v promet potem pa ti ni več to.
No kr en ti valanta poznaš ko se je še z suzijem RM vozil kar po cestah ko so pa policaji prišli ja pa kar na njivo zavil pa gasa.
to so pa moje motoristične sanje ko bom še malo zrastu in se me bo moja hotla znebit in nau mjawkala da si bom kaj naredu na motorju
no pa una "avstrijska jajca" od krenga so pa druga želja sam klinc k se ne bi smel z njim furat po mestu bi kroso ampak da gre lahko v promet potem pa ti ni več to.
No kr en ti valanta poznaš ko se je še z suzijem RM vozil kar po cestah ko so pa policaji prišli ja pa kar na njivo zavil pa gasa.
motorji
jst mam pa bmw 650 gs letnik 2000, slika pa drugič.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
no pa da še js povem da ma tesla super motor in da ta motor sodi v kategorijo choper-jev! Moj foter ma R 1200 CL ki je pa res krava! Ampak ko se pa enkrat peleš na tem po odmisliš vse one "obrane kosti" od cusom-ov
No js pa letos prvo leto vozim tole zadevo ki jih je v sloveniji le 7 in morm povedat da sm zelo navdušen
Reče se mu pa R 1100 S BOXER CUP (s temi motorji so imeli tudi svoje dirke boxer cup in to je replika)
Drugač sm pa prej vozo tole
Za naslednjega pa sm skor 100% da bo 1200 GS
No js pa letos prvo leto vozim tole zadevo ki jih je v sloveniji le 7 in morm povedat da sm zelo navdušen
Reče se mu pa R 1100 S BOXER CUP (s temi motorji so imeli tudi svoje dirke boxer cup in to je replika)
Drugač sm pa prej vozo tole
Za naslednjega pa sm skor 100% da bo 1200 GS
če kaj štejejo bivši, se pridružim še jaz. od 7. do 27. leta na vsem, kar je šlo po dveh kolesih in na bencin, najbolj zvesto suzukijevemu banditu. potem pa vojska, postavljanje na noge (že napisana zgodba, kaj), zdaj pa otroci in firma. čez nekaj let pa spet na dvocikel.
imel sem pa srečo, da sem dve leti testiral za en časopis in tako vozil vse, česar sicer ne bi.
pa dober veter vsem aktivnim.
imel sem pa srečo, da sem dve leti testiral za en časopis in tako vozil vse, česar sicer ne bi.
pa dober veter vsem aktivnim.
-
branko-mirko
- Kapitan korvete
-
branko-mirko
- Kapitan korvete
-
branko-mirko
- Kapitan korvete
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Marcel a greš v soboto na BMW turo?
Moram pohvalit tvoj motor pa tudi to da ima tvoj oče R1200CL-a me je zelo presenetilo. Saj jih ni prav dosti. To si pa res želim videti v živo. Kakšne barve pa je? Ali ima tudi tempomat in ostalo dodatno opremo?
LP NT
Na ZS imaš moj kontakt.
Moram pohvalit tvoj motor pa tudi to da ima tvoj oče R1200CL-a me je zelo presenetilo. Saj jih ni prav dosti. To si pa res želim videti v živo. Kakšne barve pa je? Ali ima tudi tempomat in ostalo dodatno opremo?
LP NT
Na ZS imaš moj kontakt.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Promocijski video R1200C, ki v veliki meri odseva moje občutke in spoznavanje z motorji BMW od malih nog naprej.
LP Nikola Tesla
LP Nikola Tesla
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta