LYONESS - denar nazaj pri vsakem nakupu!

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

kalamar8
Naddesetnik

LYONESS - denar nazaj pri vsakem nakupu!

OdgovorNapisal/-a kalamar8 » Če Jun 30, 2011 02:52

Zdravo!

Mene zanima, če ima kdo že kakšne izkušne z tem podjetjem (prednosti, slabosti)????

Kolega me prepričuje, da je to zelo velik biznis, da lahko obogatiš s tem in da to sploh ni piramidni sistem. Sicer sem bil na enem free sestanku od lyoness-a in me ni prepričalo, še posebej na njihow odgovor na vprašanje: če imajo kakšne garancije, je bil odgovor "ne rabimo garancij, to ne more popasti :? :? :? :? :?

Hvala za odgovore!!
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Jun 30, 2011 06:55

.

Takole je mnenje nekaterih na drugih forumih.

copy-paste
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Res, da legalno gledano, to ni piramidna shema, ampak je uradni termin mrežna shema. Če pa natančno preberete detajle o tem, pa boste ugotovili, da pri piramidni shemi statistično profitira prvih 10% prijavljenih, pri mrežni pa prvih 12%. Jaka pridobitev.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Še dobro, da se vsakih nekaj let pojavi nov denarni sistem, ki mobilizira lahkoverne v upanju lahkega zaslužka. Se imamo ostali vsaj čemu smejati. Se pa veselim zate, ker se boš v kratkem času lahko pridružil ostalim tisočim novonastalih bogatašev iz drugih finančnih sistemov, ki so tako kot ti čez noč obogateli, dan preživljajo na križarjenjih po Karibih, medtem ko jim osebni sluga nosi koktejle. Da pa jim sosedje ne bi bili fovš, se okoli prevažajo v razciganih Cliotih in živijo v podnajemniških stanovanjih, na banki pa imajo odprte kredite. Hahahaha.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Še najbolj me bega plačevanje storitev in stvari. Najeprej sem mislila, da je to podobno kot sistem Mercator Pika kartice, kar bi mi bilo ljubše. Plačaš, daš kartico in to je to. Tile boni se mi pa zdijo "kr neki".

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.....in še mnogo mnenj potencijalnih kandidatov za miljonarje najdeš na

www.v tuji roki samo kurac raste.com

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

Re: LYONESS - denar nazaj pri vsakem nakupu!

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Če Jun 30, 2011 08:27

kalamar8 napisal/-a:Zdravo!

Mene zanima, če ima kdo že kakšne izkušne z tem podjetjem (prednosti, slabosti)????

Kolega me prepričuje, da je to zelo velik biznis, da lahko obogatiš s tem in da to sploh ni piramidni sistem. Sicer sem bil na enem free sestanku od lyoness-a in me ni prepričalo, še posebej na njihow odgovor na vprašanje: če imajo kakšne garancije, je bil odgovor "ne rabimo garancij, to ne more popasti :? :? :? :? :?

Hvala za odgovore!!

a kolega je Ali?
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Če Jun 30, 2011 11:44

Da crknes v tuji roki samo kurac raste :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Če Jun 30, 2011 11:50

pika com si pozabil :)
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Če Jun 30, 2011 11:52

cibro napisal/-a:Da crknes v tuji roki samo kurac raste :lol: :lol: :lol:

Nategne te lahko pa vsak!!! :lol: :lol:
alfy
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a alfy » Če Jun 30, 2011 13:24

Sam se včlanjen a samo kupuje in tisti procentek dobivam nazaj in ne te ne stane nič.

Kolega je močneje v tem, vlaga denar v pozicije po svetu ZDA, HR, Dubaj,...
zaenkrat se mu vrača investicija.

Moje mišljenje je tako, da če nekaj dobiš zastonj je OK, če pa moram kaj s svojega žepa dat pa NE HVALA.

LP
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Jul 01, 2011 03:47

Mene so povabili na predstavitev ene druge organizacije za mrežni marketing. Ko sem se vrnil, sem malo preračunal.

Za tistega so reklamirali, da pri njih ustanoviš lastno internetno trgovino i kupuješ v njej, lahko pa prodajaš še komu drugemu, in da tako zaslužiš v obeh primerih.

Trditev, da to ni piramida, pa so utemeljevali s tem, da se piramidno prenaša le stimulacija (del popustov), plačilo izdelka ali storitve pa gre za izdelek ali storitev.

Jaz sem izjavo razumel tako, da to ni 'protizakonita piramidna shema' zato, ker jo vsakič, ko spremenijo zakon, ki opisuje, kaj je protizakonita piramidna shema, svoj 'poslovni model' spremenijo toliko, da ne pade več pod to definicijo, kar počno že kakih 50 let.

Kot sem rekel, sem malo preračunal. Tista skupina (ne spomnim se zdajle imena, je pa ena, ki se vrti in prilagaja že teh 50+ let) ima deklariran poslovni model, v katerem je pol običajne cene namenjeno plačilu izdelka ali storitve, nadlednji del je tisto, s čimer se plačaš v lastni spletni trgovini (v drugih okoliščinah bi temu rekli popust), tretji del je namenjen stimulaciji. Na nekaj mestih na internetu je bil objavljen letni promet in letni dobiček. Objavljeno je bilo tudi, da imajo milijon (ali več milijonov) imetnikov internetnih trgovin.

No ja, preračunal sem, koliko popusta, stimulacije... pride na lastnika zamisli (razlika med lansko in letošnjo oceno premoženja) in koliko torej ostane za ostale in pogledal, koliko pride v povprečju na vsakega. Odgovor je bil - če se ne pretrgaš, se ne splača.

Če se pretrgaš, lahko dobiš nekaj, kar pa piramidno 'suneš' tistim, ki so v piramidi nižje, in torej več ko jih prepričaš, da se postavijo podte v piramido, več imaš - ampak ne toliko, da bi se mi splačalo na finto metat prijatelje in tako naprej.

Nekje na disku računalnika, ki mu je trenutno crknil MB, je Excell z računi in linki, od kod sem dobil številke. V glavnem, v tistem primeru je račun pokazal, da se do neke mere 'splača' nategovalcem na vrhu - če ne šteješ, da bodo verjetno izgubili prijatelje, zaupanje tistih, ki so jih zapeljali - če vedoma, so zlonamerni, če ne-vedoma, so lahkoverni, v obeh primerih pa gre za izgubo zaupanja. če je tisti obljubljal nekaj, kar se potem ne uresniči.

Če ima kdo podatke o tem poslovnem modelu in njihovem prometu itn, se lahko nekaj podobnega izračuna tudi za tele.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
ALI
Kapitan
Kraj: Notranjska

Re: LYONESS - denar nazaj pri vsakem nakupu!

OdgovorNapisal/-a ALI » Pe Jul 01, 2011 22:19

mamaMicka napisal/-a:
kalamar8 napisal/-a:Zdravo!

Hvala za odgovore!!

a kolega je Ali?

Zdravo,

MM če misliš mene, sploh ne vem za kakšno zadevo gre in prvič berem o čem takem :roll:

lp Ali
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » So Jul 02, 2011 15:23

verjetno nisem mislil teme To je clovek, ki ga tudi sicer klicejo Ali...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov