Servis motorjev Selva
Moderatorji: moderator2, moderator
-
nautic boy
- Kapitan korvete
- Kraj: DOMŽALE - PAG
-
nautic boy
- Kapitan korvete
Evo minil je že en mesec od kar je motor na servisu. in kaj se je od takrat zgodilo? NIČ!
v avtoperformance sem klical prejšnji teden in odgovor je bil ponovno, nimam rezernih delov. sploh nevem če naj mu še verjame, občutek imam da je motor v še slabšem stanju kot je bil, skoraj sem prepričan da so deli po enem mesecu že prišli saj italija ni na drugem koncu sveta!!
komaj čakam da se znebim te gnile selve in nesposobnega serviserja.
sicer pa že malo gledam nove motorje, predvsem tohatsu, yamaho in hondo.
zanimajo me štiritaktni motorji z 10KM oziroma 7,4 kW kolikor lahko dam na svoj čoln.
zanima me katerega od teh motorjev mi najbolj priporočate in če se da kateremu povečati moč?
v avtoperformance sem klical prejšnji teden in odgovor je bil ponovno, nimam rezernih delov. sploh nevem če naj mu še verjame, občutek imam da je motor v še slabšem stanju kot je bil, skoraj sem prepričan da so deli po enem mesecu že prišli saj italija ni na drugem koncu sveta!!
komaj čakam da se znebim te gnile selve in nesposobnega serviserja.
sicer pa že malo gledam nove motorje, predvsem tohatsu, yamaho in hondo.
zanimajo me štiritaktni motorji z 10KM oziroma 7,4 kW kolikor lahko dam na svoj čoln.
zanima me katerega od teh motorjev mi najbolj priporočate in če se da kateremu povečati moč?
LP Nautic Boy
Ko je meni crknil ležaj na selvi 2T, je kar dolgo trajalo da sem dobil zadevo popravljeno. Mehanik mi je pokazal odprt motor in povedal da moraš za menjavo ojnice poslati glavno gred skupaj z ojnicami v tovarno, ker rabiš za montažo in demontažo posebno orodje (prešo). Ne vem, kako imajo novejši motorji. Je pa po tistem posegu motor delal brez težav še 60 ur, potem so otroci zrasli in čoln je postal prekratek...
motorni
-
nautic boy
- Kapitan korvete
motor je danes po več kot 50 dneh prišel z servisa in (celo) dela. un tip pa mi je nakladal kako ni dobil pravih delov, ko pa je prišla naslednja pošiljka ni bilo vseh itd. ko sem mu še enkrat povedal kako nam je zaj.... dopust kljub temu da sem ga že maja opozoril na napako pa je rekel da tega pač ni gledal (čeprav je spuščalo olje).
motor bomo spomladi preizkusili, in če bo normalno delal gre v prodajo.
motor bomo spomladi preizkusili, in če bo normalno delal gre v prodajo.
LP Nautic Boy
-
nautic boy
- Kapitan korvete
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov